Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 906
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Габрово
Оххй дружина, ама много ми вдъхвате силици. Отчет днес толкова лошо и заспало ми беше до 12 не се станах,един почивен ден и се размазах Tired Успях до джипи да стигна и за съжаление след първи ще има направление, а и проверих ендото което ми препоръчаха в отпуск е до края на месеца.Така че явно, другия месец е моя, дано за рождения ден си направя хубав подарък с добри изследвания  Flutter. Предписа ми едни капки за успокоение,т.к имам нервни кризи, билкови са ще ги мъча докато дойде реда ми за ендото.И така нещо като розов цикъл имамх днес за малко и това е...радвам се вече и на малко.Имам усещане че се оревръщам в мъж така без цикъл или подобие което имам  Embarassed Но все пак има нещо имам и надежда.Благодаря ви за подкрепата и чакам още хубави новинки след бубалече да повлече точици за всички ни  Hug

# 436
За теста за ову чета, че си говорите. На мен също не ми стана по - наситена от контролната, колкото нея да, но не и по наситена. Та тозо резултат го видях самоведнъж и да ви кажа правихме го в деня на наситената черта и после пропуснахме една вечер. Но и предо пол тест правихме любов през вечер. Стискам ви палци момичета, аз имам чувството, че това, че бях в късметлийското списъче ми донесе късмет този месец

# 437
  • От Луната
Рот, не пролактин, а прогестерон. Той е хормона на бременността, но ако е в реф.с-ти за ЛФ (лутелална фаза) значи има О. Високият пролактин трябва да се следи, не е нещо добро Sad
Лорена, здравей, пожелавам ти скорошен успех!
Скорпи, дано мине този период!
Магнетична, стискам палци! Аз като не мога да зачена непорочно, то ти може поне да опиташ  Mr. Green
bubaleche, браво!  bouquet
Пени, неизбежно е това да се чувстваме така. Има момичета които са по-отдавна тук и като цяло в бебеправенето, но ме преследват едни кризи ...
Фери, до сега бях в МД, но май ще се местим в Малинов при д-р Калчев.
Честито бебече на мама Веси! Да и живо и здраво и много послушно  bouquet
Рокси, ама и теб те няма в списъка с бебечетата??? Нещо в този период на неводене на списък, може да ме изпуснали някой ...

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 21:12 от y♥♥li

# 438
  • до едно тепе
Йоли Рокси я има, но са разменени имената на бебетата със Сандра. № 54 и 55. Теодор е на Роксана и Адриан е на Сандра Peace

# 439
  • От Луната
Ако видите още нещо казвайте, аз уж помня и накрая забравям Sad
Малачика, честото с малко закъснение. Да сте живи и здрави! Как сте свикна ли вече да ди мама?
Честито и на Бебе28!  Heart Eyes

# 440
  • София
Rott, Йоли - мерси за разясненията, а на Skeeter, Bubaleche за вдъхнатата надежда, че става и без по-ярка черта  bouquet

Пусках хормони веднъж през август, за да видя дали стойностите няма да ми индикират проблем, с който трябва първо да се преборя  - на 3-ти ден LH, FSH бяха горе-долу по средата на референите стойности, което ми се стори идеално, Testosteron и Estradiol бяха по близко до долната референтна стойност, отколкото до горната граница, но също реших, че са ОК, Prolactin - съвсем на горната граница, но ми взеха кръв без да съм полежала и отпочинала 10-тина минути преди изследването и отдадох завишения резултат на тичането за лабораторията /ходих преди работа/. Progesteron изследвах 7 дни след овулацията /както я бях изчислила по тестовете/ - беше точно по средата на референтните стойности за ЛФ, така че не ходих да обсъждам резултатите с лекар.

Ако още няколко месеца опитите са неуспешни, със сигурност ще отида на фоликулометрия, а мъжо ще бъде запратен на спермограма, да видим поне базовите и безболезнени изследвания дали ще покажат нещо притеснително.

bubaleche, по-горе си питала кога да съобщиш на шефката си за бременността. Ако имаш притеснения относно реакцията й и допускаш, че може да има някакви негативни последици за теб, то ще е по-добре първо да си вземеш медицински документ за бременността, да напишеш едно уведомление в 2 екземпляра, след което входираш уведомлението и медицинското на работа и искаш да поставят входящ номер и печат на фирмата върху твоя екземпляр от уведомлението. Чак тогава говориш с шефката по въпроса. Бременните жени получават закрила по Кодекса на труда, само ако надлежно са уведомили работодателя - за целта това уведомяване трябва да може да се докаже /трябва да имаш екземпляр от уведомлението с входящ номер от работодателя/.

# 441
  • софия
*Lorena* - добре дошла! За тестовете не мога да кажа нищо- не съм правила до този момент! Успех и дано скоро ни се похвалиш с две чертички  Peace
danger#scorpion@ - дано другият месец е твоят и след перфектните резултати ни се похвалиш и с най-прекрасната новина  Praynig
Аз съм пропуснала за това късметлийско списъче да се запиша  Sad. Ама аз съм си виновна. Следващия месец ще го направя, че утре ми е датата на лелището и вече няма за кога...
Успех момичета и много, много стиснати палчета имате от мен!
П.П някак ми е по-леко като пиша тук, нищо, че не ви познавам. Благодаря ви, че сте създали тази тема и поддържате прекрасен дух и разбирателство в нея! Браво на вас  bouquet

# 442
Палци на Шик днес!

babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
shik първи ден 30.09, предполагаема дата на О 13-14-15.10, дата на М или тест 30.10 fingerscrossed
petyto-83 първи ден 11.10, предполагаема дата на О 23.10, дата на М или тест 06.11
★★★amore★★★ първи ден 16.10, предполагаема дата на О 28.10, дата на М или тест 11.11
mishletoooo89 първи ден 21.10, предполагаема дата на О 03.11, дата на М или тест 17.11
polin4eto първи ден 21.10, предполагаема дата на О 04.11, дата на М или тест 18.11
alexandrova_90 първи ден 18.10, предполагаема дата на О 4-5.11, дата на М или тест 18.11
слънце87 първи ден 20.10, предполагаема дата на О 04.11, дата на М или тест 19.11

# 443
Момичета адски ми е лошо, не мога дори да опиша как едва съм станала сутринта от леглото и съм дошла на работа, а как ще изкарам цялата смяна просто не мога и да си представя дали е възможно. Усещам, че днес ще има скандал с доки, защото дори каквото и да става, днес ще й кажа, дано да ме пусне поне отпуска една седмица. Не знам, не знам как ще се справя. Всичко това отравя хубавия ми момент.

# 444
  • Габрово
Момичета благодаря за пожеланията,да ви се връщат в най-скоро време.
Аз днес съм много отпаднала,лошо ми е, но пък съм щастлива, т.к напълних цял памперс, най-накрая  Crazy малко по-оптимистично ми е  Hug бях забравила какво е.
Бубалече взимай болничен и почивай,мисли за бебчето на първо място.
Хубав и усмихнат ден момичета  Hug

# 445
Скийтър благодаря мила !!! Още не ми е дошло... Предния цикъл точно преди 30 дни, но понякога и ма 32 ми идва та не смея да правя тест още. Гърдите грам не ме болят ... , единственото странно е чемсупер много ми се спи. 

# 446
Lorena, защо не си напишеш резултатите от изследванията в хормоналната тема? Денис е много компетентна и ще ти отговори. Мисля, че пролактинът трябва да е в средната граница около 300 (то зависи и какви стойности са дадени от лаб. де). Аз първия път като го изследвах не знаех, за яденето, пиенето и натоварването и ми излезна малко над нормата. Реших да го повторя, качествено и дори ми излезна по-висок резултат от първия път. Сега почти 2 месеца пия бромокриптин и след няколко дни ще го изследвам пак. Високия пролактин пречи на О. Стискам палци при теб да не е така.
А да, бързала съм да напиша отговор и съм объркала пролактин с прогестерон. Той се гледа. Сорри
bubaleche, вземи отпуска или болничен и си почивай. Дано неразположението ти мине по-бързо.
shik, дано скоро ни се похвалиш

# 447
  • От Луната
Бубалече, може да питаш в отчетната какво да правиш, аз лично бих си взела болничен от ЛЛ без да уточнявам. Някакво общо неразположение и готово.
Според мен в работата не може да кажеш нищо без реално закъснение и някакъв пиклив тест. Първо ти трябва поне един кръвен и сърдечна дейност, после отиваш при АГто да ти даде бележка за ЖК и според мен чак като се запишеш на ЖК там коя седмица е не знам, може да кажеш на работодател. Тогава вече се водиш бременна и риска от А намалява. Малко е гадно, ама какво да се прави.

Пролактин се изследва сутрин рано. Не се пие и яде нищо, почиваш 15/20 мин в лаб. Предният ден без секс, без пипане на гърдите. Пролактина се изследва на чист ден, аз съм го изследвала на 3ти ден заради пакетите на Цибалаб, но док каза че се изследва на чист ден.
Високият пролактин ама наистина високия (над 700) е много сериозно нещо, ако е леко завишен има лекарства за да се вкара в норми. Та високия хормон може да доведе до липса на МЦ, проблем с качеството на Я и кой знае още какво. Това обаче е само при доста над нормата стойности.

# 448
Здравейте момичета! Ако съм объркала темичката преместете ме . От 3 месеца бебеправим. Имам едно въпросче че нещо се обърках с този месечен цикъл. Като се върна назад и цикъла ми е следния на 27 ден , после 28 ден ,29 ден след това 33( имах киста) после 32 ден и миналия месец на 31 ден днес е 29 ден и още го няма та въпроса ми е сега на 30 ден ли да го чакам? Преди кистата си идваше най-рано 27 ден най-късно 29ден.

Честито на всички вече станали мами! Живи, здрави и много да ви радват. Честито и на видялите вече  EFP и успех на всички останали.   Така както се чудех кога трябва да ми дойде лелището  реших да си направя един тест, направих го в сряда(28.10) а очаквах лелката в неделя(25.10) или понеделник(26.10).
Видях  EFP . Теста който направих беше дигитален и на него изписа 2-3 ( седмици от оплождането ) преведено на мед.език 4-5 седмица.  Проблема е че не мога да се зарадвам още защото през август с кистата открихме и бременност ( с кръвен тест ) но след 2 дни изчезна и сега ме е страх да не ми се случи пак. Следващата седмица мисля да повторя теста и ако изпише 3+ да запиша час за преглед. Много се надявам и ми се иска всичко да бъде наред.

# 449
Момичета да се отчета, че ми дойде  Crazy  не че съм очаквала и друго де, бях решила да се зарадвам, ако бях задържала до неделя  Mr. Green  Но пък стискам палци на всички останали да не им идва  Praynig

anetoabcd  не можеш ли да пуснеш кръвен и след 48ч пак , да видиш дали нараства  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт