Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 909
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • От Луната
Да точно гестацьонен диабет каза док, ама никак не помня какво ми казват ... 30% от информацията заминава някъде в небитието ... ами при жени с ИР док каза че се налага този тест, не знам обременяване ли е, или нещо друго, но ми каза веднага щом забременея да отида и да направим контрола на ТСХ и този тест.
Иначе и аз не съм правила обременяването, при мен всичко лъсна на глщкоза и кр. захар ...

# 316
  • София
Сладка, честито и лека бременност до пухкав финал.
За ИР мен ми пуснаха кръвна захар, тсх и фт4 като казах, че съм Б. Обременяване нямало нужда щом захарта е под 5, тя ще се следи.
Бубалече, ела кажи за кръвния, как си, минаха ли болките?

# 317
Здравейте момичета! Ако съм объркала темичката преместете ме . От 3 месеца бебеправим. Имам едно въпросче че нещо се обърках с този месечен цикъл. Като се върна назад и цикъла ми е следния на 27 ден , после 28 ден ,29 ден след това 33( имах киста) после 32 ден и миналия месец на 31 ден днес е 29 ден и още го няма та въпроса ми е сега на 30 ден ли да го чакам? Преди кистата си идваше най-рано 27 ден най-късно 29ден.

# 318
Опааа, скачам пак тук с един от моите въпроси. Всички казват, че преди ову през ден, а после всеки ден кекса, обаааче, дали е достатъчно по един път на ден? Или колкото повече толкова повече? Вие как процедирате? Чудя се дали да не ставам рано и сутрин да има гимнастика, не само вечер? Айдее стиснати палци от мен. Чакам ви двете чертички.

# 319
Не е хубаво повече от веднъж на ден, тъй като нямат време сперматозоидите да узреят. Стискам палци! Simple Smile

# 320
  • От Луната
anetoabcd, здравей, за при нас си  Hug, но няма как да отговорим на въпроса ти, освен ако не засичаш категорично О по някакъв начин. Според мен си правете през ден, а ако засечеш О всеки ден, но не повече от 3/4 поредни дни. Трябва време за да узреят бойците, както каза Вили Wink
Никой не знае кога е щъфне леличката  #2gunfire
Пъпешче, моя инсулин беше 17 при норма 20, но момиетата казаха че 5.5 било ОК, а кр. захар беше около 5, но това пак не е ОК. По принцип трябва да пия метформин, но няма как понеже ми предстои процедура и няма смисъл да го почвам сега. Док, трябва да прецени дали е необходимо обременяване, за мен не беше, но има хора при които е по-показателно. Сега чакам двете черти, да видя какво ще е това изследване за гестационен диабет (дано не го пиша грешно) .
Та според мен затова Сладката ни бременна, най-добре да направи една консултация, след като чуе сърчице примерно  Hug , а ние ще стискаме палци всичко да е наред до термин  Praynig Hug

Доп.: Утре съм на док!!! Едни палци моля!

# 321
Ще стискаме палци Йоли!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 322
Днес бях до ДжиПи и понеже при нас почти всеки път е различен,обясних ситуацията. Каза ми ,че според нея предния тест не грешен.Тогава изследваха много неща. Там глюкозата ми е в норма,а H1A  даде отклонение. Утре отивам на глюкозен GTT тест и като излязат резултатите ще видим. Ако всичко е наред ще ме водят нормална бременност,ако не ще е в рискова и ще започнат наблюдение от 7 седмица, а не от 12та

# 323
Ами няма кръвен, доки ме погледна, видя сянка и каза, че за момента кръвен да не правя, а направо в четвиртък отново на ехо. Нея я притеснява повече кашлицата и темп. Не знам започвам да се панирам с тая болест. Според нея болката в корема е комябинация от кашлянето и това че съмм в дните за цикъл. Абе нещата при мен в момента са 50/50

# 324
anetoabcd, здравей, за при нас си  Hug, но няма как да отговорим на въпроса ти, освен ако не засичаш категорично О по някакъв начин. Според мен си правете през ден, а ако засечеш О всеки ден, но не повече от 3/4 поредни дни. Трябва време за да узреят бойците, както каза Вили Wink
Никой не знае кога е щъфне леличката  #2gunfire
Пъпешче, моя инсулин беше 17 при норма 20, но момиетата казаха че 5.5 било ОК, а кр. захар беше около 5, но това пак не е ОК. По принцип трябва да пия метформин, но няма как понеже ми предстои процедура и няма смисъл да го почвам сега. Док, трябва да прецени дали е необходимо обременяване, за мен не беше, но има хора при които е по-показателно. Сега чакам двете черти, да видя какво ще е това изследване за гестационен диабет (дано не го пиша грешно) .
Та според мен затова Сладката ни бременна, най-добре да направи една консултация, след като чуе сърчице примерно  Hug , а ние ще стискаме палци всичко да е наред до термин  Praynig Hug

Доп.: Утре съм на док!!! Едни палци моля!

Може ли да те помоля да ми дадеш линк към групата,че не мога да я намеря

# 325
  • От Луната
Сладка, браво, дано всичко е наред, стискам палци!  Hug Пиши после какво е станало!
Ето линка:
Бубалече, ами лекувай се дано всичко е наред.
Карина, благодаря! Ще докладвам после, ще правим ли процедура и каква Wink

# 326
Никой не знае кога е щъфне леличката  :2gunfire

Не не засичам. Ще чакаме до събота и ще се надявам да не дойде лелището. А за кекса си го правим през ден два, гледам да не се вманиячавам че не е полезно. Благодаря за отговора :*

# 327
Уоли стискам палци !
Бубълче и на теб стиснати палци!

# 328
Благодаря мишле, дано всичко е наред. Назначиха ми биозин мама и неофолик, отделно стодала дето си пия. Дано с настинката си не навредя на бременността, не знам дали ще имам сили да се прекъсне поредна бременност и да продължа напред. Имам вече две биохимични. Отчаяна съм

# 329
Стшскам палци всичко да е наред!Бъди спокойна и мисли само за хубави неща Hug

Общи условия

Активация на акаунт