Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 951
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Бубалече, почивка и дано бързо се излекуваш! Искам да ти кажа, че с първата бременност се разболях съвсем в началото, точно около първия ми преглед. Доста стабилна хрема, възпалено гърло, начална кашлица. За гърлото си пръсках тантум верде и солен разтеор за носа. Кашлицата ми се размина. Накрая всичко мина наред(макар че болната лекарка, която смених после беше шокиращо черногледа) Човешкия организъм е доста добре устроен и няма така лесно да се предаде с борбата да прекърши настинката и запази бременността! Успех и бързо оздравяване!
Бандитка, моята АГ ми изписа юни вит. Е по 200 😲 мг на ден, селен 50мг и фемибион. Признавам, че не ги пия съвсем редовно(всеки ден). Цяла шепичка хапчета си е... А първият път стана бебче от първия път, без хапчета без нищо. Е, тогава бях на 23...И на мен ми е любопитно други пият ли подобни витамини?

# 346
Скорпионче, стискам палци за утре, а предишния път как се справихте с петното? След като веднъж сте се справили, сигурно пак ще намерите решение  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 347
Блу клоуд да ти кажа напълно си права, аз и сега се бия в главата тъпа. Ама като каза, че вижда нещо ме обзе една еуфория и загубих ума и дума. Късно се усетих, че съм постъпила като галфон. А дали болестта влияе на ЧХГ, дали за това ми е казала да не го правя.

# 348
  • София
Чхг според мен няма как да се влияе от настинката, но нека и другите кажат. Все пак аз бих направила кръвен утре.

# 349
Не, никакво влияние не оказва върху стойностите. Няма значение вече, но си мисля, че не е лошо, ако все пак срещнеш някакви спънки в тази бременност  да помислиш и за друго мнение, все пак ти пожелавам да не се наложи  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 350
Розова череша,значи е добре да взимам витамин Е така ли да го разбирам?

# 351
В нашата лаб кръв за хормони взимат понеделник и сряда до 10.30, че после ги изпращат за София. То има и други лаб, ама им нямам доверие. Ще изчакам до сега доки не е бъркала нищо, много е добра в работата си и е с дългогодишен стаж. Тя днес ми се скара че много се филмирам, но тва е от придружаващото ми заболяване.

# 352
  • София
Розова череша,значи е добре да взимам витамин Е така ли да го разбирам?
В статията пише, че е добре за бебеправещи жени, моето АГ ми го изписа за тази цел, та сигурно е добре да се приема. Не би навредило в нормални количества

# 353
Бандитка, преди 3 месеца направих 36  Simple Smile
Розова черешке, аз пия витамини Прегнакеър зачеване, в които има уж всичко необходимо  Rolling Eyes http://apteka.framar.bg/30018686/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BD% … B0%D0%B1%D0%BB-30

# 354
Витамин Е е много полезен, пие се от М  до М, ако е в комбинация с витамин А ( той се пие само до О). Има цяла тема за добавки.
След 35 години след 6 месеца редовни опити, вече е време да се търси помощ в репродуктивна клиника.

# 355
Поли,декември месец ще направя 36.Витамин Е колко време да се пие?

# 356
здравейте,момичета! Вече 2-ри месец недоумявам какво става newsm78.През февруари преживях спонтанен аборт  #Cussing outПродъжаваме за бебче,но....От 2 месеца нещо става и с цикъла ми,от което не мога да изчисля овулацията...Дойде ми с леко кървене,продължи едва 3 дена,като на третия де буквално нямаше....След 2 дни пак ми процапа....Този месец ми закъсня с 5 дена,дойде с цапане кафяво,на 3-я ден леко червеникаво /розово/,слабо ми върви/капчици../. Сега недоумявам какво се случва.Правих тест преди да ми процапа,защото нямах търпение..-отрицателен newsm78.Чувствам напрежение в гърдите..,спи ми се,ям...Седя и се чудя от къде да я подхвана?! Посъветвайте ме.Пия фолиева и вит.Е.

# 357
Памполина, отиди на лекар да те видят. Само може да гадаем тук. Може да е задържан фоликул, киста, и т.н. Когато ти дойде с ясна кръв, пусни на 2-3 ден половите хормони.

# 358
Момичета, ако имате пол. резултат от теста за бременност, кога бихте казали на преките си началници? В голяма чуденка съм кога по дяволите трябва да кажа на шефката, че трябва да си търси нов човек

# 359
Здравейте дами Simple Smile
На новите желаещи добре дошли и бързо отпатуване! На старите- чупка бе! Ааа писна ми да отварям воайорската и пак вие! Искам да ви срещам из отчетни Simple Smile
За ИР да се отчета с опит - май месец инсулина ми беше 55 от норма до 17... Не повярвах и повторих в друга лаб - 73 от норма до 27,което си е същото Sad Изписаха ми Сиофор (гадно,но помогна бързо) и за един месец бях почти в норми. Сменихме го с Инофолик,тък като ми беше подходяш и за ПКЯ и с Фолиева к-на абее екстра ми беше,особенно и като забременях юли месец Simple Smile През цялото време спазвах и не лека диета - без никакво сладко! Е,плодове ям,но в предвид бебока няма как съвсем без тях. Хляба ограничавам до минимум,тестени закуски,лазаня,спагети не съм яла с месеци. В един момент свикваш,наистина! Тогава не ми се вярваше,но сега не ми се яде сладко без да влагам умисъл. От миналата седмица си въведох позволение - всяка неделя водя малкия на сладкарница и да си хапвам и аз по нещо Simple Smile Но на този етап и инсулина ми е в норма,и захарта! Всеки месец ми ги изследват и ако видя покачване спират сладките недели...
Ръся обилно със син прашец!  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт