Дългото чакане след трансфер -41

• 79 230
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Записвам се и аз към темата, 4ти ден след трансфер на 2 малки сладки /пу-пу/ бобчета. Пожелавам на всички така чакания положител тест, здрави и пухкави бебчета и много положителни емоций  Peace  Praynig  bouquet

# 361
Здравейте момичета! Записвам се и аз след замразен трансфер на 1 брой 5 дневно ембрионче. Днес ми е 3 ден, като не броя деня на трансфера. Как се справяте с подуването на корема и това нормално ли е на този етап? Желая успех и късмет на всички!

# 362
Аз не правя нищо за подуването, до колкото изчетох инфо по въпроса е нормално. Не се филмирай и както едно момиче каза тук: водиш се бременна,  до доказване на противното.  Hug

# 363
И аз се записвам в темата и дано всички се похвалим с успех! Моят трансфер беше в петък на 2 ембриончета на 5 ден.
Тонита, и аз доста се подух, но след овитрела и ми доста дискомфортно, но търпя.Дано е за добро.

# 364
Пожелавам успех на всички, които с нетърпение чакат датата за теста.
След моя отрицателен тест Престо вчера, чакам чинно да ми дойде цикъла, който напук естествено не идва. Утре ще видя кръвния дали ще даде големите нули  Crossing Arms

# 365
Момичета днес ми е девети ден след трансфер и имам леки менструални болки. Притеснявам се да не ми дойде!!! По принцип и през миналите дни също имах такива болки и бодежи! Това нормално ли е? И друго искам да питам, трансфера ми беше на 16.10 в 13:00 часа. Искам да знам дали да броя деня на трансфера за първи или 17.10 за първи? Благодаря предварително....  Hug

# 366
Момичета днес ми е девети ден след трансфер и имам леки менструални болки. Притеснявам се да не ми дойде!!! По принцип и през миналите дни също имах такива болки и бодежи! Това нормално ли е? И друго искам да питам, трансфера ми беше на 16.10 в 13:00 часа. Искам да знам дали да броя деня на трансфера за първи или 17.10 за първи? Благодаря предварително....  Hug

Досега никога не съм брояла деня на трансфера, независимо в колко часа е бил. Казвали са ми да започвам да броя от следващия ден.
Бодежи и ПМС са нормални неща след трансфер, особено около датата на М. Успех ти желая  Peace

# 367
  • София
Момичета днес ми е девети ден след трансфер и имам леки менструални болки. Притеснявам се да не ми дойде!!! По принцип и през миналите дни също имах такива болки и бодежи! Това нормално ли е? И друго искам да питам, трансфера ми беше на 16.10 в 13:00 часа. Искам да знам дали да броя деня на трансфера за първи или 17.10 за първи? Благодаря предварително....  Hug
Напълно нормално е да имаш болки подобни на менструалните. Денят на трансфера е ден нула. Броиш от следващият ден 14 дни и правиш теста.
Успех на новите момичета!

# 368
Моя трансфер беше зет, незнам дали има значение... Благодаря много за отговорите, че се бях притеснила за болките. Док ми каза теста да е на 28.10, което е в сряда. Стискайте палци! Успех на всички момичета пожелавам  😚😚😚

# 369
  • София
При моя ЗЕТ имах много силни менструални болки и бодежи на 4-5 ден след трансфера, вероятно тогава е била имплантацията. След това - нищо, нямах подуване, абсолютно никакви симтоми на цикъл/бременност.
ЗЕТ ми беше около 14 ч., казаха ми да броя следващия ден за първи.
Успех, момичета  Hug

# 370
 Nachita, имаш ли новини ? Thinking

# 371
Nachita, имаш ли новини ? Thinking

Дадох кръв, но чак след 16ч ще е готов резултата  Tired
Не очаквам изненади, но благодаря, че се сети за мен  Hug

# 372
Имай надежда докрай, още повече, че го няма и МЦ. Hug

# 373
Цикъла ми трябваше да дойде вчера, но изчезнаха ПМС, няма обаче и никакви симптоми за друго.
Дано няма някой задържан фоликул  ooooh!

# 374
Здравейте момичета,

тук съм за да се успокоя малко и да не мисля само за моите болежки.

Днес ми е ден 4  след трансфера, от два дни имам леки бодежи, всеки ден гърдите ми стават все по-болезнени, започнах да закусвам и не ми се пие кафе, което е странно (сутрин пия само по 1 с овече мляко) Приемам утрогестан 2х3 вагинално, възможно ли е от него да ме болят гърдите?

Общи условия

Активация на акаунт