На море в Турция - тема 40

• 94 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
"Нашият " хотел вече поскъпна  Mr. Green,макар и с малко. Няколко други,които следя са си същите. Ако някой има наблюдения за цените по това време мин. година в Анталия -да се обади .Аз помня само Eftalia village -сега е с около 12-13 лв. на човек  по-скъп от мин. декември .И аз мисля,че особени намаления на РЗ няма да има .Може да има добри оферти на  last minute,но знае ли човек  newsm78
Pina +1 Peace

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 08:12 от medlab

# 541
Здравейте, аз също смятам , че цените са се повишили в сравнение с миналогодишните РЗ.
Конкретен пример - хотел LONG BEACH RESORT Алания за трима възръстни сега е 3359 лв за 9 нощувки от 09.09.206г. За тази година от 11.09.2015г. на ранни записвания януари 2015г. платих 3169 лв. за трима души. До края се повиши с около 600 лв. Не зная дали предвид ситуа;ията с Русия, турците ще свалят цените, но честно казано дълбоко се съмнявам.
 Чета по руски форуми, че руснацитетърсят възможности за резервация и чартъри през украински, беларуски и други държави от бившата общност. Но знае ли човек!
Аз вече резервирах за Дидим, новия хотел Aquasis deluxe. малко е рисковано, но дано не се разочаровам. Преди години така рискувахме с Kefaluka resort - Бодрум, прекрасна почивка!
Желая късмет на всички!

# 542
Чета по руски форуми, че руснаците търсят възможности за резервация и чартъри през украински, беларуски и други държави от бившата общност.
1. Не виждам как 4 млн. руснака ще идат в Турция, като първо минат през Украйна, Беларус или друга държава. Особено през тази приятелска на Русия страна Украйна?!
2. Ако в някоя страна преднамерено и подло бъдат убити двама българи и държавния глава, с над 80 % всенародно одобрение, призове българите да не посещават тази страна, ти ще я посетиш ли?
3. В  момента в Русия действа забрана за продажба на екскурзии и почивки в Турция. Очаквам скоро да забранят на руснаците изобщо да посещават Турция. Логичните въпроси са: Туристите, като се върнат в Русия, независимо през коя държава минат, митничарите ще видят ли печатите от турската граница? Какви санкции ще претърпят тези туристи?
Според мен догодина руснаци няма да има в Турция. Хотелиерите ще видят как вървят РЗ и февруари-март ще започнат да свалят цените и да правят промоции.

# 543
  • Plovdiv
Здравейте, аз също смятам , че цените са се повишили в сравнение с миналогодишните РЗ.
Конкретен пример - хотел LONG BEACH RESORT Алания за трима възръстни сега е 3359 лв за 9 нощувки от 09.09.206г. За тази година от 11.09.2015г. на ранни записвания януари 2015г. платих 3169 лв. за трима души. До края се повиши с около 600 лв. Не зная дали предвид ситуа;ията с Русия, турците ще свалят цените, но честно казано дълбоко се съмнявам.
 Чета по руски форуми, че руснацитетърсят възможности за резервация и чартъри през украински, беларуски и други държави от бившата общност. Но знае ли човек!
Аз вече резервирах за Дидим, новия хотел Aquasis deluxe. малко е рисковано, но дано не се разочаровам. Преди години така рискувахме с Kefaluka resort - Бодрум, прекрасна почивка!
Желая късмет на всички!
Аз също прегледах руските форуми и видях, че повечето теми за Турция са заключени с изключение на темата за това с коя дестинация могат за сменят Турция! Споменават основно Кипър,Гърция и Испания като много се притесняват за избор на хотел! Имат днешна снимка от редовен полет на Аерофлот от Истанбул с 50 пътника!

# 544
Желая късмет на всички!
Аз също прегледах руските форуми и видях, че повечето теми за Турция са заключени с изключение на темата за това с коя дестинация могат за сменят Турция! Споменават основно Кипър,Гърция и Испания като много се притесняват за избор на хотел! Имат днешна снимка от редовен полет на Аерофлот от Истанбул с 50 пътника!
може ли линк newsm78

# 545
  • Plovdiv
Желая късмет на всички!
може ли линк newsm78
Заповядай, http://ftour.otzyv.ru/read.php?id=245946&p=520

# 546
Цитат
patuva6ta

Аз вече резервирах за Дидим, новия хотел Aquasis deluxe. малко е рисковано, но дано не се разочаровам.

Защо е рисковано, че и аз съм с единия крак в тоя хотел? Има ли вариант да не отвори за началото на сезона, че май е имало подобен случай за Кушадасъ, уж тая година щял да отвори и започнали пренасочвания, което не ме устройва. Лекинко е поскъпнал Аquasis в сравнение с миналия месец.

# 547
Надявам се, че новия хотел Aquasis ще отвори навреме, гледах във фейса отзиви и някои бъдещи посетители, които го следят по-изкъсо, са качили снимки. Строежа върви с пълна пара, изграждат басейните, оправят плажа. Даже засаждат палми. За мен е рисково, предвид отношенията Турция, Русия. А, иначе говорих с агенцията, която го предлага и те ми казаха, че го според тях всичко върви по план. Една позната, собственичка на тур. агенция ми разказва за някакъв хотел, който е гледала на инфо тур през януари, някоя година, бил на изкопни работи или съвсем в началото, а за края на май е изпратила абитуриенти и всичко е било наред. Така, че съм оптимист за хотела.
Освен това, може би това ще ми е трети или четвърти хотел, който ще посещавам първата му година.
Не съм имала оплаквания.

# 548
qq50, хубава новина Simple Smile Peace
Ама ще ни вкара в непредвидени разходи. Мислех да пропусна Анталия 2016год., но пък с тези цени дето се очакват човек може да се  newsm78 Joy

А само преди няколко дни мислеше друго . Laughing

# 549
Чета по руски форуми, че руснаците търсят възможности за резервация и чартъри през украински, беларуски и други държави от бившата общност.
1. Не виждам как 4 млн. руснака ще идат в Турция, като първо минат през Украйна, Беларус или друга държава. Особено през тази приятелска на Русия страна Украйна?!
2. Ако в някоя страна преднамерено и подло бъдат убити двама българи и държавния глава, с над 80 % всенародно одобрение, призове българите да не посещават тази страна, ти ще я посетиш ли?
3. В  момента в Русия действа забрана за продажба на екскурзии и почивки в Турция. Очаквам скоро да забранят на руснаците изобщо да посещават Турция. Логичните въпроси са: Туристите, като се върнат в Русия, независимо през коя държава минат, митничарите ще видят ли печатите от турската граница? Какви санкции ще претърпят тези туристи?

ЧУЛ ТЕ ГОСПОД!
Според мен догодина руснаци няма да има в Турция. Хотелиерите ще видят как вървят РЗ и февруари-март ще започнат да свалят цените и да правят промоции.

# 550
Цялата работа е да ходят руснаците в Крим на море.
Коя "цяла работа" имаш предвид?

Беше майтап. Крим не нещо в сравнение с турските курорти. От цялата работа дано ние спечелим с намаления на цените.

# 551
ДАВАЙТЕ ХОТЕЛИ ЗА МАРМАРИС - ПЛАЖ (НЕ БАСЕЙНИ)  И ХУБАВА КУХНЯ.
ПРИЕМАМ МНЕНИЯ.. НЕ СЪМ ПРЕНЕБРЕГНАЛА И ПЪРВА СТРАНИЦА, НО МОЖЕ НЯКОЙ ДА СЪМ ПРОПУСНАЛА С ОТЗИВ.  bouquet bouquet

# 552
Голямо затишие тук  Sad

Ние окончателно няма да почиваме в Турция през следващото лято, днес направихме резервация за друга дестинация. Някак не мога да се радвам както трябва.  Confused Турция ще ми липсва, определено!

# 553
Турция ще ми липсва, определено!
На всички ще ни липсва, но това е реалността.
[/

# 554
  • Варна
Тук във Варна доста агенций връщат пари за Нова Година -  малко са хората и не се събират групи

Общи условия

Активация на акаунт