Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са интересите на децата по отношение на игрите и дейностите им?
Какви са правилата за безопасност при пътуване на децата в кола или автобус?
Какви са методите за подобряване на образователния процес на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са интересите на децата по отношение на игрите и дейностите им?
Децата проявяват интерес към различни видове дейности. Например, популярни са игри като Angry Birds и Mario на таблети, но има ограничение от половин час на ден за игра. Те също така се занимават с рисуване, четене на книги, създаване на макети и научаване на музикални песни. Някои деца се интересуват и от игри като Minecraft. Въпреки че игрите са част от техните дейности, родителите се стремят да балансират виртуалните и реалните дейности на децата.
-
Какви са правилата за безопасност при пътуване на децата в кола или автобус?
Родителите гарантират безопасността на децата по време на пътуване с кола или автобус. Те настояват всички пътници да използват предпазни колани, дори за кратки разстояния. Освен това използването на седалки и детски столчета за по-малките деца е от съществено значение. Въпреки че има спомени за пътуване без седалки, родителите се стремят да спазват правилата за безопасност и да осигурят подходящи условия за пътуване на децата.
-
Какви са методите за подобряване на образователния процес на децата?
Родителите участват в обогатяването на образователния процес на децата. Те споделят опит чрез домашни задачи, като диктовки и упражнения по английски език. Освен това родителите се интересуват от учебни материали и методи на обучение, споделяйки впечатления от учебници и речници. Децата също учат музикални песни и се занимават с рисуване, което допринася за разнообразието и обогатяването на техния образователен опит.
-
Какви са интересите на децата към музиката?
-
Какво е Minecraft?
. А и майчините страхове са май повече в главите ни
. Припомнете ми скорошен случай на нападнато вкъщи дете от непознат? Вхдът се заключва, апартаментът също. От малки са научени да не се надвесват от терасите, боравят с нож, не си врат пръстите в контактите, не изпадат в паника при всеки шум
По математика всичко е на кредити - получаваш същия брой както и за Алгебра 1 (1+1+1), така и за Тригонометрия. Тези, които нямат намерение да кандидатстват в колеж, за какво да се мъчат? Геометрия - 1 учебник. Минеш ли я веднъж, няма смисъл пак - един срок. Каквото си научил, научил. Виж, за сметка на това има часове по US government - много е важно да знаеш кой президен кой пореден номер е. Language Art - нещо като литература. Часове по граматика - няма. За какво са им. Имаш някаква основа - Language Art и US government, както и някаква математика, по избро. Оттам всичко е свободноизбираемо - тоест, вместо история, можеш да учиш театрално майсторство. От биология и химия се избира едно от двете. И така ... цял роман мога да напиша. Само да вметна, че става въпрос за голямо училище в Лос Анджелис.
Ами не, мерси, не им я искам здравната система. Да си я държат.
От една страна съм за - в първи клас покрай многото почивни дни през май месец и изпитите на големите, си приключиха почти всичко в края на април. През май основно репетираха са годишното тържество и правиха някакви изходни нива. От друга страна в първи клас, да не кажа голяма дума, не научи почти нищо ново като знания, в сравнение с това, което аз се занимавах с него и той си го знаеше. В първи клас се научи да пише и да се "социализира" (или оцелява в училищна среда). Имаха един час английски, пяха разни песнички, азбуката не научиха, защото във втори клас се учило азбуката. Според мен спокойно през целия втори срок можеха бавно и славно да вземат азбуката. Взеха цялата азбука за няколко часа сега във втори клас. За колко точно не знам, защото моят син си я знаеше. Учителката по английски каза, че сега учат цели думички, но не и спелуване, спелуването се учило чаааак в трети клас
Аз пък го карам да спелува, иначе ми пее азбуката като песничка и бърка няколко букви. Изобщо пълна каша и странен метод на преподаване. От друга страна пък в първи клас им бяха треснали ЗИП запознавене с компютъра, добре че тази година го нямат.
И без това непрекъснато трябва с нещо да допълвам училищното обучение. Не, че госпожата е лоша, разбирам ситуацията, но защо например за да отиде едно дете на "Математика без граници" трябва да мине допълнителна подготовка у дома, т.к. такъв вид математика не се учи в училище?
...и щото не ги оставят сами до 12 на 13 вече вземат пушките и трепят наред
. Не, мерси, няма нужда
.