Мама Ививка от щастие грее,че в ръцете си вече Борис люлее!Бъдещи мами над 35

• 25 551
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Добро утро! Peace

Чета ви и съм с вас  Hug

Моят син като малък също имаше период в който заекваше...
Скрит текст:
беше емоционална причината.ММ замина за месец да бачка в чужбина,а детето е много привързан към него и...тогава се отключи.Ходехме при класически хомеопат/включ. и за други неща/ и промяната е на лице.Аз също съм заеквала и го помня...някъде до към 2-ри клас.При мен обаче от стрес-изплашила съм се от някакво животно.

За протокола-карфиол обичам,правила съм и паниран.Вкусен е много,ама голяма цапотия е  Crazy

Аз да ви кажа,че си имаме нова-стара кола Mr. Green Бъзкам ММ да черпи,пък той вика,че за стара кола не се правило...ама му взех бонбони за колегите Wink Аз бях скиптично настроена,като за трошка,ама ми хареса  Blush.А Наско най-се зарадва...само да е безаварийно  Praynig пък другото са бели кахъри!

Хубав ден! Peace

# 601
  • Варна
Добро утро!!!
Днес ми е петъчно, защото утре ще си взема почивен ден. Имам и още едно вълнение. Шери, и ние май ще си вземем кученце... цвергшнауцер. Чисто черен. Братовчедка ми има уести беличко, така, че ще са точно като етикет на уиски Black&White. ММ вчера ходи да го види, днес и мен ще заведе, но съм някак с настройката, че ще го вземем... Шери, вие свиквате ли с кучо?
Благодаря, момичета, за съпричастността за баща ми. Вчера беше на образното изследване. Няма нищо притеснително. Simple Smile
Фокси, супер за гардероба! Какво още остана? Не греша, че беше предприела някакъв ремонт, нали?
Магнетче, дано Лили се оправя бързо и да вървите напред по план.
Кали, видях бременно коремче. Много ме разсмя със страховете си...
Креми, Инче, ама то аха и наближило. Желая и на двечките събитието да е когато го искате...
Инче, мама как се чувства? Тя за първи път ли идва там?
Мистик, честита ви кола! Да ви служи вярно и да ви води на хубави места! Каква е? Какъв цвят? (това е най-важно хахах)
За карфиола - от скоро го обичам суров на салата... иначе на туршия.
Хайде, мацки, да се залавям за работа, след като искам утре да почивам.
Гуш и хубав ден!

# 602
  • Пловдив
Ева,мерси! Laughing Сива е,травиално...шкода октавия,комби.

Лили,наистина тоя доктор майстор ще да е...Браво!Аз бях кат Франкенщайн Crazy

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 09:12 от mystic woman

# 603
Шери -мерси за кафето. Пу за мен детелинката Heart Eyes
Мале 2 в 1 като те слушам какво ядеш за през деня, ами аз съм направо слон. Сигурно ям 2-3 пъти повече от теб hahaha Принципно аз лично бих ти препоръчала храносмилателни ензими и някакви пробиотици дето регулират доста добре метаболизма, стомаха и червата. Откакто ги взимам сериозно след 6ти месец от Б не съм имала слава Богу ни разстройство, ни запек, ни киселини, а с предната Б имах ги всички екстри особено последното беше от-врат!
Фокси- много хубаво за гардероба. Нека побира много и много щастливи дрешки на весели хора Wink
Тите- много гадно е за глутена действително , аз го знам, особено ако се случва човек да развие чувствителност/непоносимост към него..Ама аз лично не съм го изключила съвсем от менюто си, смятам, че го понасям поне засега, ех гледам да го избягвам уж, но и като ми бутнат топла селска питка не отказвам hahaha
Мимче- Радвам се, че ТМ не е протестирал на решението  Hugфуги на терафлекс
Скрит текст:
бяхме си избрали от тези с брокат"великолепен диамант" ето спам: http://marisanbg.com/uploads/Products_images_MARISAN/Product_pag … old_Selection.jpg . Аз лично много обичам такива екстри, шаренийка Blush
Манди- не са 10 кг толкова много, ти вече си започнала, просто трябва всеки ден да полагаш усилия Hug Иначе неоправени неща ще си има в апартамента, спокойно Wink
Марийче,, Ева, надявам се да е останало при мен малко повечко уж, но доки ще каже утре Praynig Praynig Ината е преди мен Whistling Ама снощи сънувах, че нямало време, та се надявам поне в Ноември да влезем Sunglasses
Карфиол обичам в 2 готвени разновидности- на запеканка и паниран. Една запеканка врътнах с моцарела, лук на кръгчета, домат, чушки, царевица, кашкавал а отдолу пасиран карфиол и доста се хареса от ММ..
Дидка- боядиса ли?
Лили- как така нямаш белег, той доки е направо факир бе Flutter Hug

# 604
  • София
Добро утро, момичета!

Шери, и аз съм спазвала подобна диета, беше много ефикасна  Peace Благодаря за кафенцето, за да се разсъня тази сутрин ще ми трябват поне пет такива  Rolling Eyes Ужасно ми се спи тази седмица, направо едвам ставам от леглото сутрин..и естествено всичко после е на бегом...Сигурно е от смяната на времето  Thinking

Ева, радвам се, че баща ти е добре! Дано да нямате повече притеснения!

Мистик, честита кола! Безаварийно да си я карате!

Хубав ден от мен  Hug

# 605
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile и днес почивка Simple Smile

Мистик, честито возило - леко и безаварийно да е  bouquet

Евче, радвам се че е добре баща ти.

Фокси, честит гардероб Simple Smile

Пускам ви един сутрешен поздрав с пожелание всеки да успее да намери своя път Hug

# 606
Добро утро!
Мамаса,  Hug Hug Hug другия път ще успеете
Мистик, честита нова кола. Безаварийно пътуване. Изборът е добър. Няма да съжалявате.
Ева, да ни покажеш новият член на семейството като го вземете.
Креми, много блестящи фуги. Ще чакам да видя готовият вид на банята
Дидка, много неприятно се е случило със сестра ти. Дано все пак успее да го преодолее  Praynig
Танзу, радвам се че отново си сред нас  Hug
Ендира, и на теб не ти е лесно. Виждам, че разсъждаваш много трезво и мъдро. Успех и от мен във всекидневните предизвикателства.
Кали, няма да станеш слон спокойно  Hug

# 607
  • Варна
2в1, влизам специално да ти пиша... Аз се сдобих с колит точно по време на бременността. В началото беше по-скоро гастрит, невероятни газове и къркорене, придружено с болка. Обаче след време, към 13-та, 14-та седмица слезе надолу. Газовете намаляха, но болката беше тъпа, като менструална и много се шашнах, защото това усещане не ми беше познато. А бях чела, че менструалните болки в тези седмици не са ОК. Една нощ, след половин буркан кисели краставички, стигнахме до спешното. Доктора ме гледа много обстойно, и бъбреците гледа - нищо. Наа другия ден мина от самосебе си.
След доста четене, момичетата в темата "Забременели след ин витро" ме светнаха, че това най-вероятно е колит. Четох много какво трябва и не трябва да ям, но истината е, че на всеки различните храни му влияят различно. Аз например нямам проблем след глутен, но консервантите, киселото и ядките направо ме убиват. Странното е, че дори пърженото не ми действа така зле,  както две кисели краставички например.
Скоро не ме беше боляло и се отпуснах. Вчера изядох две шепи сурови орехи и си взех малко зеле от туршията на ММ и цяла нощ не спах после. Сега още ме боли...
Според моя лекар, това е следствие от лекарствата и стимулацията. Има логика - то ввсе някъде трябва да избие. Мисълта ми е да следиш от какво лично на теб не ти е добре и така. Готови рецепти и диети не действат.
Абе не е лесна работа бременността, ама ще се справим.
Пък като ми кажат: "Наслаждавай се сега на бременността. Това са най-хубавите месеци от живота ти."...  ooooh! Абе, имала съм сякаш и по-хубави...

# 608
  • В градината...
Болки в стомаха и в корема са две супер различни неща.
Аз съм имала и колит, и гастрит. Гастритът се дразни от определени храни, но при мен май си беше от нерви /бях ученичка,ставах в 6, вечер учех до 11, оттогава си бях пожелала никога през живота ми да не ми се налага да ставам толкова рано. До сега удържах положението  Mr. Green/.
Гастритът ми се оправи с много бавно дъвчене, започнах да ям люто /странно/,  и без нерви. Ядях само седнала и спокойна. Сега гастритът ми се връща, ям като постоянно се навеждам да забавлявам Ида в шезлонга и стомахът ме реже От гастрит започвам да пълнея, понеже боли, започвам да ям безразборно, за да ми мине. И сега започвам така

# 609
Дидка, много е тъжно това, което сподели за сестра ти  Cry дано да се оправи психически един ден.
Ева, радвам се, че нещата с баща ти са наред  Peace
На мен глутена ми понася, но напоследък установявам, че от повечето зеленчуци не ми е добре - домати например. Ограничила съм ги.
Аз имам хроничен гастрит причинен вероятно от стомашна бактерия и цял живот приемане на железни препарати.

# 610
  • София
Момичета, трудно ви следя и докато ми остане време за писане, съм изпуснала нишката кой какво. Лаптопа е зазимен, че малчо е все върху мен, ако го взема. Ако седна на компа на ММ, решава да къса книги или някоя друга пакост, та не става да седя и пиша. Почти не спи - най-много час. Дайте идея как да  го науча да спи това дете? Не помагат игри, умора, държане буден по-дълго време само влошава нещата. От новороден е такъв непоспалив Sad
Днес ММ по-късно тръгва на работа, та успях да седна малко да се отчета.
Ако успея да се уредя с детегледачка на 30-ти, може да дойда за малко и аз на среща, ако нямате нищо против.
Хубав ден на всички!

# 611
  • Варна
Болки в стомаха и в корема са две супер различни неща.
Аз съм имала и колит, и гастрит. Гастритът се дразни от определени храни...
Точно така. И аз това написах... На мен си ми беше позната болката в стомаха, защото си имах гастрит, но когато слезе надолу в корема ниско, се шашнах. Не знаех що е то колит...
И колита се дразни от определени храни. Но колита е възпаление на дебелото черво, а гастрита - раздразнени стомах и хранопровод.

# 612
 Това са най-хубавите месеци от живота ти."...  ooooh! Абе, имала съм сякаш и по-хубави...
Това силно ме разсмя за добро утро. Кали, коремчето ще расте последните месеци най-много. Ей сега отивам да те видя. Имам една торбичка в която слагам разни неща, вкл. и розови за теб. Все ще стигне до теб преди раждането! Гастрит и колит са много различни неща и едното не се превръща в другото.
2в1, пробвай без лук - мен лично той много ме надува  Tired А така обичааааам...
Лили, и мен ме шашна с тази липса на белег. Я кажи по-подробно. Аз съм с два - един над друг  Confused И избягвам да се гледам в огледалото.
Манди, мини на супички и кг ще тръгнат по-бързо надолу. Хайде, бебе те чака. Не го карай да те чака дълго  Heart Eyes Помисли си какво те тревожи - често стомах боли от нерви, напрежение и подтиснати отрицателни емоции и стрес!
Ива Миши, много мило твойто Миши  Heart Eyes Дано я зарадвате скоро  bouquet
Ендира, силна жена си! Ще намерите лек и за двете дечица. Дано стане по-скоро! Успех и от мен в тези предизвикателства!
Мистик, честита нова-стара кола! Да ви вози безаварийно!
Ева, много хубаво за баща ти! Да покажеш кучо като го вземете!
Илейн, приятна подшивка - днес да държиш краката високо  Wink Мерси за поздрава  Heart Eyes
Креми, много интересни фуги.
Фокси, честит гардероб! И ти си на финалната права. Остана ли нещо да правиш по апартамента?
Лени, не казваш вие как сте. Каката свикна ли с новото училище и среда?
Дидка, милата ти сестричка е изживяла кошмар! Дано намери отново себе си! А ти няма да се даваш! И да, спри глутена ако можеш  Peace
Шери, свиквате ли с кучо? Къде спинка? Ти кога ще отидеш на лекар?
Дари, как си днес?
Танзу  Hug Пиши. Ние ще те гушкаме докато имаш нужда!
Магнет, сега пък какво с комшийката? Ей край нямаше при вас  Shocked

Бягам. Толкова беше тази сутрин. Много хубав и усмихнат ден пожелавам на всички! Гответе се за петъка!  bouquet

# 613
Мамаса и от мен  Hug, след известно време ще си много по-добре!

А с Хепи Кали се смея ма глас, първо кранове, сега викаш и по-добри периоди си имала. Забравяш обаче за чувството, че в теб расте шушката  Heart Eyes. Аз поотслабнах след около година, не става с вълшебна пръчица, за съжаление.

Манди, най-тежко се свалят първите и последните кг, ти си на средата, така, че ДАВАЙ С ТЕБ СМЕ! И си имаш толкова готина причина, освен това отслабването винаги влияе добре на самочувствието.

Танзу, пиши  Hug.

Сега ви чета, пишете за глутена и червата, и четейки си хапвам една баничка, еми изядох я и тогава ми стана гузно  Twisted Evil.

Шери, май ще трябва да оформиш и темичка на кучовците  Mr. Green.

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 10:31 от MiraBu

# 614
Добро дъждовно утро! Едно кафе да ви е сладък и весел деня и от мен!
Днес е само за мързелуване и четене на книжка.При нас пуснаха парното, заваля и ни мина всякакъв мерак за работа  hahaha
Кали видях ти тумбачето, супер си. Ех, да видиш какво се казва кит, ама няма да намеря снимка сега.Имаш време да растеш, но няма да станеш огромна.
Мистик честита ви нова кола, леко и безаварийно. Аз пък смятам, че в България даже е по-добре колата да е на старо.Карай смело, като знам какви шофьори има ще ме боли сърцето с нова кола из София. Първия път като ме удариха (на светофар, отзад) каката каза "Наведох се да пия вода и не можах да спра"  Shocked За одраскани врати и вдлъбнати ламарини да не си говорим.Онази веер влезнахме в магазина, каката остана в колата.После каза, че един отпред ни ударил като паркирал.Стреснал се и се изнизал  ooooh!, добре, че няма нищо и е било леко.
Манди и аз ще ти кажа, че 10кг не са много.Не са и малко когато не върви, за това не се води по готови диети.Според това какво обичаш и от какво слабееш.Аз така бях платила за един режим и хем казах какво не обичам, накрая ми беше почти невъзможно да го спазвам.Винаги, когато съм отслабвала е било без определен режим, а само с ограничаване.Истината е, че трябва да си лягаш леко гладна  Mr. GreenАз съм с теб, давай двете да започваме.Няма да ми е зле да се разделя и аз с 10кг.
Дидка Мони много ми стана мъчно за сестра ти  Sad. Дано намери сили и нова надежда.
Ева много се радвам за новия член в семейството ви.Да ни го представиш тука после.
Ендира и вие си имате доста трудности, не е леко ежедневието ти. Разтоварвай се тук, па макар и рядко да се разписваш  Hug
Фокси честит ти гардероб - на си го наредиш с мерак.
Пак дълго стана, взех да се заразявам от Ививката и Ината.
В тази връзка - Ививка разпиши се пак за последно в твоята тема, кажи как сте.И чакаме една снимка на младежа и мама  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт