Диетата на Ким Протасов

• 18 820
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Да ти призная и на мен тези дни следобед ми се вие нещо свят. Но не ям нищо.
Разочарована съм и мисля да последвам съвета ти за сирената, защото след 4-тия ден като се претеглих бях 59,7 кг., а днес след 7 дни съм 60,1кг. т.е. -1,8 кг. за седмицата. А не съм нарушавала диетата изобщооооооооо. Но няма да се предавам. Мисля да започна да правя пак и упражненията на Румяна Илиева.
Днес на обяд си хапнах добре с колежките, но пак съм режимна-почти: салата домати и краставици, малко кьополу, 1/2 варено яйце, сиренце 1 парченце нюню и 2 чушки бюрек /тук ми е прегрешението.
Но довечера ще хапна само краставица със сиренце.
Добре че си ми другарче, защото щях да се обезоръжа напълно.
Хубав, усмихнат и успешен ден ти пожелавам.
 bouquet

# 46
Според мен се движеш много добре,почти 2 кг за седмица са повече от добър резултат. Нали е нормално да се губи м/ у 500гр до 1 кг за седмица. По-добре бавно,но сигурно!
Днес съм 52 кг. Явно ядките са си оказали влияние, а също съм и в ПМС,та този +400 гр може и да е от това. Аз пък съм решила да огранича кис.мляко, макар и домашно,че то съдържа лактоза, а това нали е млечна захар. Ще карам само на зеленчуци, някоя ябълка,извара и сирене.
Днес за закуска си направих крем от извара с малко натурално какао, много вкусно,че нали съм в ПМС влече ме шоколадовата вълна. А и ме засити добре. На обяд хапнах салата от домати и краставица с 2-3 суп.лъжици извара и няколко малки резенчета кашкавал. Вечерята пак ще е някаква салата с извара и малко сирене. Ако имаш възможност за упражнения е супер. На мен с детето ми е трудно,че тя не ми дава,постоянно трябва да съм на нейно разположение. Ето,сега спи,а аз трябва да й сготвя за довечера нещо, да приготвя за следобед закуска...
Няма да се предаваме,все някой ден кантарът ще се предаде и ще мръдне в правилната посока.
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 14:30 от Sunstone

# 47
Права си, няма да се предаваме. Ще се инатим и накрая кантарът ще е този който ще се предаде.
Аз снощи бях на РД на моята приятелка и устоях само една шопска салатка, вода и прегрешението-една чаша бяло вино.
Знам, че е нормална за седмица да свалиш1-1,5кг., но някак ми се иска нещата да стават по-бързо.
Днес ще закусвам с ябълка.
За обяд зелена салатка и сиренце. За вечеря пак ще е салатка-шопска.
Харесва ми идеята ти за шоколадовия крем от извара. Ще го пробвам.
Усмихнат ден и много минусчета. Heart Eyes

# 48
Твоето прегрешения е нищо в сравнение с моето днес... Не знам кое е виновно слабата ми воля или ПМС-то,ама вече едва издържам.
Днес изядох 200гр извара,една голяма настъргана ябълка и няколко суп.лъжици мед. Ами много ми се ядеше нещо сладко.Голям ужас,едва ли ще ям до довечера. А утре ще имам един голям +. Да дойде МЦ и да минава,че се побърквам,освен ядето,ами и на психиката ми се отразява, много е гадно.
Слънчев ден!

# 49
Добро утро!
Да се отчета след почивните дни, то не че има нещоооооооо-тотален крах. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
В събота бяхме поканени на детски РД-удържах.
В неделя бяхме поканени на пикник-на телешко, баклава и т.н. След дългото умоляване от страна на домакините склоних и това беше провала ми. Може би не устоях, защото и кантара не ме удовлетвори сутринта-59,4 кг. , за 4 дена само толкова.
Но няма да се предам. От днес пак съм режимна. Нося си на работа една ябълка и 1 кисело мляко. На това ще карам.
Ти как си? Надявам се при теб минусите да са повече.
Хубав и усмихнат ден!

# 50
Привет и от мен!
Аз нали бях в ПМС, а сега съм в МЦ. Този месец много е зле положението. Три дни с главоболие, кръвното ми е адски ниско, вие ми се свят, с една дума доста ми е зле. А и по цял ден сама с детето, можеш да си представиш какво е. ДОбре, че поне вчера ММ почива, та се занимава с малката.
След онова ояждане с извара+незнам колко лъжици мед.  На следващата сутрин бях 52.200 и ми дойде МЦ.
Днес се притеглих 51.900. Бавничко ми се получават нещата, ама  е важното да нямам повече +ове, а и сега нали съм в МЦ, не знам колко са реални тези цифри. Тайничко се надявам да съм по-малко.
Днес и аз ще карам на КМ -сутрешна и следобедна закуска,навън си носих  извара и хапнах, може би довечера ще хапна салата със сиренце.
Както виждам и при теб нещата вървят с минуси, въпреки малките прегрешения, така че смисъл и надежда има в диетата.
Хубав ден!

# 51
Привет!
Как си? Има ли минуси, защото при мен са само +++++++++ #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Не знам какво да правя.
Днес съм 60,1кг.
Ще се изям от яд. Май никога повече няма да видя заветните 55-57кг.
Хубав, слънчев и усмихнат ден от мен! bouquet

# 52
Недей така,не се обезкуражавай . Да не би да задържат вода,ако си в овулация или в ПМС е възможно.
Снощи бяхме на заведение и освен малкото калмари,хапнах 3 парчета от
 тънката,вкусна пица. Ама какво да направя имахме повод,няма да го мисля.
Иначе вчера бях 51.600. От снощната пица съм качила само 100гр.
Няма да се предаваме.
Хубав ден!

# 53
Здравейте момичета,

мисля от утре и аз да почвам диетата и за това реших да се присъединя към вас. Как е, имахте ли ефект? Свършихте ли диетата до край?

# 54
Здравей!
Да ти кажа аз се предадох и не я спазих до край и съответно си качих кг. до 62 #Cussing out
Мисля пак да я започна, защото и без това е много горещо и не ми се яде нищо. Но днес ще си правя вега тест и ще видя какво ще ми кажат и ще ти пиша.
Поздрави,
Ваня

# 55
И аз мисля, пак да я започна. И без това ми се яде само КМ през деня, а вечер ще включа салатка със сирене или извара.
Определено като се спазва по-дълго време има ефект режимът.
Аз се колебая м/у 50-51 в  момента. Днес се теглих точно 51.
Ще започна отново този режим, ще засичам и ще отчитам.

Хайде, sun да ни  е на късмет новото начало, че вече е наистина лято 2016

# 56
Е, че ти си добре с килограмите. Аз никога не съм била толкова. Най-ниското ми тегло е било 52-53 кг. и тогава забременях + 23кг. отгоре, раждане-12кг., и после за 6 месеца си върнах началните килограми. Но за съжаление детето порасна /7г./ и аз започнах работа в офис постепенно станах 57 кг. и последната година качих до 62 кг. И така до днес.
Вчера минах вега теста-ужас, много храни не мога да ям-като кисело мляко, сирене, свинско, пилешко, кайсии, праскови, фурми, сливи, чесън. Но реших че ще опитам да спазвам резултатите, които ми отчетоха.
Разликата, която ще имам с диетата на Протасов е, че ще мога да ям на обяд въглехидрати /боб, леща, хляб от черно брашно/+зеленчуци. Иначе вечерята е или само зеленчуци или зеленчуци+протеини.
Желая ти успех!Ще пиша за резултатите при мен. Днес стартирам от 61,3кг. Ще се тегля другия петък и ще пиша.

# 57
Ваня, сигурна ли си, че този вега-тест  е верен и можеш да му се довериш на 100%?
Аз също преди време си мислех да го направя, но четох много противоречиви коментари и се отказах. Аз обаче се съобразявам да консумирам продукти според моята кръвна група АБ. И там не знам колко е вярно, ама все пак се съобразявам донякъде.
Абе, не съм чак толкова добре с кг, защото съм нисичка- 158/159.
А ти си по-висока все пак, нормално е да си повече кг.

# 58
Здрасти!
След една седмица спазване на вега теста съм -1кг.
Да ти кажа мисля, че е верен. Защото си направих експеримент- ДВА ПЪТИ СИ ПОЗВОЛИХ ДА ХАПНА ЧЕСЪН, КОЙТО МИ Е ЗАБРАНЕН И МИ КОРЕМА МИ МЕ ЗАБОЛЯ И ЗАПОЧНА ДА СЕ НАДУВА И КЪРКОРИ. Но все пак това са временни резултати, след месец или два нещата може да се променят.
Ти как я караш си диетата на Протасов.? Има ли минуси?

# 59
Здравейте,  аз съм на 9-ти ден от диетата. До сега съм минус 1-1.5 кг. Не ми е трудна, както очаквах. Добре че е такъв сезона с много зеленчуци, а на мен млечните принципно са ми слабост. Най - трудно ми е да не ям плодове.

Общи условия

Активация на акаунт