Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 530
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 255
  • Countryside
За мен най-неразбираемата зодия е Риби. Все някой им е виновен, а те витаят в облаците. И никога не са виновни, все жертви се изкарват. На това му се вика талант! Следващата ми страннна зодия е Водолей, не мога да схвана последователността в действията и отношенията им. Иначе са страшно приятни събеседници и са много умни. Малко се хвалят самички. Мъжете Деви (а и жените) са големи клюкарки и са претенциозни за почти всичко. Козирог е чудесна зодия, малко са дръпнати, но като ги опознаеш, разбираш че са чудесни хора, обаче понякога имат по-особено чувство за хумор. Мъжете Стрелец ми допадат много. Веселяци, много директни (без грам такт), но пък са толкова истински в общуването. Но жените Стрелец са ми повече от ужасни. Мега мрънкало на квадрат, че и с претенции. Общо взето според мен мъжете зодия Лъв и Овен са истински мъже, обаче винаги има изключения, понеже познавам мъж Лъв под чехъл....но Овните нямат грешка. А и по мои наблюдения Овните също са много умни и с влечение към всякакви джаджи. Гледам че се обсъждат Скорпионите, странна зодия са, при това много. Мъжете са някак потайни и отмъстителни, а жените много обичат да командват и лесно палят. Мъжете Телци са някак мудни, но са стабилни и на тях винаги може да се разчита. Както и на жената Телец. Жените Телец някак създават армосфера на спокойствие около себе си. Близнаците са ми въздух под налягане, особено мъжете. Големи флиртаджии и философи. Рак също ми е странна зодия, не ги разбирам, затова може би са ми странни и непоследователни. Везните са невероятна зодия за мъж, галантен, мил, облича се с вкус, има усет към красивото. 

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 08:28 от Сиренце

# 256
  • Пловдив
За мен най-гадната зодия за мъж е Скорпион. Властни, ревниви, обсебващи, консервативни, никога не признават грешките си. И насън не искам да се доближавам до такъв.
Стрелците са чудесни за приятели, но за сериозна връзка дума да не става. Винаги гледат настрани, флиртуват с всяка. Не ми харесва и това, че са толкова директни. Знам, че не го правят нарочно, но въпреки това ми е неприятно.
Козирозите са мъже на място, но са доста твърдоглави.
Водолеите са доста странни. За приятели, за купон са винаги на линия. Интелигентни са. Но сякаш са от друга планета понякога. Живеят в малко измислен свят. Не ми допадат като мъже.
Телците са ми твърде изискани. Държат много на хубавата храна и на красивата обстановка. Не че е лошо, но понякога ми идва в повече. Не ми харесва и това, че когато обиждат, уж е под формата на шега, а те злепоставят. И го правят нарочно. Скъперници са.
Близнаците не ги харесвам. Въздухари, лъжци, използвачи, флиртаджии, със самочувствие до небето. Нито за мъже стават, нито за приятели.
Раците преди ги харесвах, тъй като си правех заключения само от едно момче. Към днешна дата познавам още няколко и не ги долюбвам. Много емоционални, палят за нищо, ядосват се. Много прилепчиви, много драматизират. Иначе са умнички.
Девите ги харесвам, защото са улегнали и стабилни. Преследват целите си до край. Но са доста сръдливи и мрънкащи. И малко ревниви, може би.
Везните са чудесни за приятели. Най-добрите ми приятели от мъжки пол са тази зодия. Можеш да разчиташ на тях, добри събеседници са, мили, вежливи, винаги са на твоя страна ако някой те напада. Но за мъже са ми твърде въздушни. Флиртуват, трудно взимат решения, неуверени, дори страхливи. Често създават интриги между хората, но не мисля че го правят с лоши чувства. По-скоро обичат да гледат сеир. И си падат малко клюкари.
За мъжете Овен, Лъв и Риби нямам наблюдения.

# 257
Забравих само да добавя, че мъжете Риби могат да бъдат доста властни и отмъстителни. Тези, които съм харесвала (не са малко, Рибите винаги са ми били слабост както по-рано казах) бяха едни такива добрички и кротки на външен вид, но бяха като зверове, когато се ядосат и не се страхуваха да нанесат удар под кръста - особено на приятел, който ги е предал. Но аз нямам нищо против отмъстителните хора. От кога това е минус? Според мен има неща, за които човек не може да прости, не може и да подмине. Аз самата съм отмъстителна, но не по долен начин. И разбира се, не за дребни неща. Просто каквото повикало, такова се обадило. Сега започва техният сезон.  Peace

# 258
Козирог - инат , самохвалко , иска всички да ги командва , мисли , че той винаги е прав , също така бързо му омръзва от една жена и сменя жените като носни кърпички .. Винаги гледа чуждите жени като е навън даже подхвърля пред съпругата си '' ей тази мацка с какво секси дупе е '' и свири на жените като някакъв овчар , селянин пълен  Twisted Evil

# 259
  • Countryside
Козирог - инат , самохвалко , иска всички да ги командва , мисли , че той винаги е прав , също така бързо му омръзва от една жена и сменя жените като носни кърпички .. Винаги гледа чуждите жени като е навън даже подхвърля пред съпругата си '' ей тази мацка с какво секси дупе е '' и свири на жените като някакъв овчар , селянин пълен  Twisted Evil
За ината, командоренето и факата, че е прав съм съгласна, за останалото не. Козирозите са адски умни и много бързо схващат всичко. Много се дишам с козирози, в червата ги знам. Това за подсвиркването и обсъждането на жените не е вярно, или поне супер добре го прикриват. Не съм забелязала да сменят жените често, даже бих казала точно обратното. Иначе са големи клюкарки(с добри чуства, злоба в тях няма) и широко скроени хора, с доста богата обща култура.

# 260
Категорично не съм съгласна за Козирога. Моят,че е инат-такъв е,но другите неща ни едно не в вярно. Нито е самохвалко,нито заглежда и подсвирква на други жени. Баща му също е Козирог,сериозни мъже са си и прекрасни бащи. Имам и един много близък приятел от детинство. Друго което се сещам за тях е,че са работохолици. А в компания са душата на компанията. Приятелите ми често се бъзикат,че ако се разделим с мъжа ми те ще продължават да са му приятели и ще си го канят на гости Laughing

# 261
  • Тра-ла-ла
Истината е, че Козирозите са първична зодия. Масово са груби и не много интелигентни. Да не кажа и откровени простаци. Има и изключения на фона на масовия образ, но са по-редки случаи. По отношение на връзките с жени положението е 50:50 - има и женкари, има и супер сериозни, които си кютат с една жена много дълго време, защото трудно ще свалят друга, че и да ги изтърпи  Laughing При Козелите страшно си личи средата, в която са расли и възпитанието.  Ако са живяли в кофти среда - това само подсилва негативните им черти като агресия, жестокост, студенина, криворазбрано мъжкарство, песимизъм и т.н. Ако са расли в добра среда - шансът острите ръбове да са поошлайфани е по-голям.

Точно тези дни около мен се усуква отново един Козел, който за толкова години не разбра, че няма да забоде знамето на победата. Демек го раздава тъпо упорит  Laughing Е, да, притежава енциклопедична интелигентност, но по душа си е простак, който смята, че пляскането по дупето и ровенето в деколтето е съвсем прилично действие. Плейбой и дърт ерген. И един бивш Козел имах - и той много обичаше да пляска по дупето и да се кефи на всякакви грубо просташки сексуални закачки.  Sick

# 262
Да , Козирога е много упорит и нахален .. Имала съм приятелско семейство мъж -Козирог .. Като дойде Козирога на гости сяда на масата като бей , яде до пръсване , изява всичко каквото има на масата без да се срамува от нищо , пуска си на телевизора каквото иска той без да пита други , даже се сърди ако му кажеш , че искаш примерно да превключи на друг канал . веднага се цупи и ако не му угодиш казва '' хайде тръгваме си '' и хоп другия път пак идва на гости без никаква промяна .. Когато се спори с него винаги повишава тон , тропа даже по масата , филосоства , не признава , че не е прав , мисли ,че от всичко разбира ...
Направи дете на една жена Риби , живя с нея 8 години , после си хвана тайно любовница , една грозна жена  и незначителна .. жена му едва го разбра , че и изневерява , разбра го чак на третата година , 3 години си имал любовница и добре се прикривал .. После жена му като разбрала и той и казал '' съжалявам , но аз нямам чуства вече към теб '' и това мъж на 40 ? Иска тийнейджърска любов като по филмите ... старият пубертет май го беше хванал  Twisted Evil раздели се с жена си тя го изгони , защото на всичкото отгоре той живееше в нейната къща откакто са женени , след това той пак се връщаще няколко пъти лъжеше жена си , че е скъсал с любовницата .... оная любовницата му беше ходела чак в домът на жена му да търси тоя мръсник Козирога .. На жената и втръсна и го изгони завинаги - казала му да си събира всичкият багаж и повече да не се връща никога ... Сега  и с любовницата е скъсал .. живее пак с друга , а вече е на 47 години ... и още жени ще сменя .... ако има коя да му върже вече де ... щото одъртя  Laughing Laughing

А и да добавя никаква издръжка не давал на жена си за детето докато било малко .. сама си го издържала ... даже докато са били женени онзи си е харчел парите само за него , никога не е взимал нищо за детето

# 263
Разбира се,че винаги има изключения,моят е от тях явно Laughing Аз си имам фаворит за противна зодия сред мъжете-Рак,мога да изпиша томове. Имала съм няколко връзки с Раци,имам и приятели сред тях. Няма друго такова самовлюбено и дразнещо същество. Те са най-добрите,те са най-умни,абе във всичко те да са нак! Да ама не става така. Много,ама много ме дразят Joy

# 264
  • BG
Да и при мен Раците водят класацията за най-ужасна мъжка зодия, следвани от Риби, Водолей и Козирог. Стрелците и Близнаците не ги харесвам особено, а най-любими са ми Лъв, Скорпион и Овен. Везни и Деви са ми неутрални.

# 265
  • Тра-ла-ла
ARIA*,Stronger and Happy , коя зодия сте?!

Има нещо вярно, че Раците се мислят за най. Понякога обаче е и много вярно. Зодията притежава много добра интуиция, която често помага. За другите изглежда, че се хвалят и изхвърлят и едва ли не няма начин Раците да знаят и могат много неща. Аз съм Рак...хихихи  Laughing Но има други зодии, които водят в класацията "аз съм по-по-най". Не мисля, че мъжът Рак в най-големият надувко е егоманиак в зодиака

# 266
Мъжът ми е Рак . Единственият му минус е , че е скучен , и обича да спи много ... също така се хвали , че е много хубав  Heart Eyes Казва ,че трябва да се гордея , че сред толкова жени , които са луди по него е избрал точно мен  Grinning Heart Eyes  Висок е 192 см с дълга коса и перфектно тяло , да , знам , че жените го харесват  #2gunfire

# 267
  • BG
Бе той и моят е хубав и висок, ама кел файда вече на фона на "качествата" му. Crossing Arms Аз съм Телец.

# 268
Аз съм Везна. Раците са ми абсолютен дразнител,навремето и жени Раци не понасях,после открих,че могат да са страхотни,но само някои Laughing А и междудругото аз скучен Рак не познавам newsm78 Много странно,всякакво друго определение мога да им сложа,но не и скучен.

# 269
  • Sofia
Мъжът ми е Рак . Единственият му минус е , че е скучен , и обича да спи много ... също така се хвали , че е много хубав  Heart Eyes Казва ,че трябва да се гордея , че сред толкова жени , които са луди по него е избрал точно мен  Grinning Heart Eyes  Висок е 192 см с дълга коса и перфектно тяло , да , знам , че жените го харесват  #2gunfire
Joy
И аз съм от "горделивите" съпруги на Рак  ooooh! Била съм явно сляпа преди 30год да не видя тази показност,горделивост,самохвалство,мързел,себичност и т.н.,всичко което ненавиждам  #Cussing out

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 20:21 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт