Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 74 668
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 120
Хахаха, Джулая, аз така с един Козирог дори не стигнах до среща. То голяма скука беше.

Жената - Козирог е същата скука

# 121
леле, как ни заклеймихте козичките!!! Laughing

# 122

Ееее, моето е от мъжка - Стрелец гледна точка
Виж как си се разбирате с твоя близнак и не те намира за скучна

Ако мъжа близнак е като Близначката то няма да скучаеш... Ама никак... Joy

# 123
  • Тра-ла-ла
Брат ми Лъв си взе Козичка...то няма коя друга да го изтърпи Mr. Green

# 124
  • Sofia
Ти коя зодия си ?  Да не си водолей?

Дева, с асцендент Скорпион.

Я! НСЧ, аз съм Риби, с асцендент Скорпион  Flutter  Асцендентът ни е един и същ с теб, воден. Но ти си земна зодия, а аз отново водна. Чела ли си повече за оста Дева - Риби? Много е интересна! Ако не си, да ти дам малко инфо, искаш ли?

По темата: честно си признавам, че НЕ ЗНАМ коя е най-гадната мъжка зодия  Rolling Eyes

# 125

Все повече се убеждавам, че за различните хора "хубав секс" са различни понятия. Близнаците са много фантазьори, с финес и въображение, ентусиазъм тн. При стрелците също, има много ентусиазъм и въображение, бтв.
 Например, дори най-слабият ми любовник близнак беше така. Но на мен си ми трябва, освен другото, и стамина и продължителност. А с него 15 минути работа...Явно заради това минаваме за скучни. На мен наистина само фантазии и страст не са ми достатъчни, трябва си конкретно дело, така да се каже.
Иначе с овен и скорпион, там наистина има от всичко по много.

вихрогонче, ами то не е лесно, гадина до гадината  Joy Joy

# 126
  • Sofia
най-гадната зодия е на ММ-рак ooooh!

# 127
  • Sofia

Все повече се убеждавам, че за различните хора "хубав секс" са различни понятия. Близнаците са много фантазьори, с финес и въображение, ентусиазъм тн. При стрелците също, има много ентусиазъм и въображение, бтв. ...

вихрогонче, ами то не е лесно, гадина до гадината  Joy Joy

Права си  Joy

# 128
най-гадната зодия е на ММ-рак ooooh!

Защо Doli?

# 129
  • Sofia
инат,не отстъпчив,вечно дава мнение,не признава грешките си,не приема съвети,самовлюбен,самоуверен...и т.н.
може би защото аз съм дева не одобрявам такива качества Rolling Eyes

# 130
Аз не харесвам скорпионите, много "драма куийн" са! Имам нагледен пример и всеки ден му гледам филма и участвам в него (много близък роднина ми е). До тук разбирам, че секса наистина им е огромен плюс, за да неутрализира целия филм около тях. Най-мразя да премислям и обмислям кое, какво и как да кажа или направя! Целия свят трябва да се върти около тях, всичко трябва за е тях или към тях насочено. Пълни егоисти са ми, ама много ми е близък, та си го обичам какъвто е. Друг е въпроса, че имам подход към тях и не ми представлява трудност да общувам и работя с тях. Ама аз съм си с гъвкав ум  Sunglasses -лъв съм все пак, а и номерата им са ми мнооооооого познати  Mr. Green!  (казвам го с забавна и шегаджийска нотка)
Аз също съм на мнение, че трябва да спре обсъждането на Стрелците, че са много добри и ще хване някоя лисица да се засуче около моя господин!
Както казах по-горе Близнака е слаб, като мъж. Много говори, много обещава, много помага, много разбира, ама всичко само на думи - вятър. Ако мъж не си държи на мъжката дума и не се държи стабилно, като мъж си е чист льольо! А това е именно тази зодия, да не говорим, че са малко асексуални и тая част от взаимоотношенията с жените им куца много.  Peace

# 131
Ааа, да уточня тогава - само за мъжете говоря Simple Smile за жените не знам, не познавам жени май от Рибите.
Познаваш значи - аз съм рибка  Hug
Алекса, от 1997 съм с мъж водолей. Съгласна съм с наблюдението ти. А коя зодия си ти самата?

Аз съм Телец,а около мен цял живот все Водолей.

# 132
  • Sofia
Ааа, да уточня тогава - само за мъжете говоря Simple Smile за жените не знам, не познавам жени май от Рибите.
Познаваш значи - аз съм рибка  Hug
Алекса, от 1997 съм с мъж водолей. Съгласна съм с наблюдението ти. А коя зодия си ти самата?

Аз съм Телец,а около мен цял живот все Водолей.

Ясно, Телец и Водолей са в квадратура... това е напрегнат и доста силен аспект.

# 133
  • Тра-ла-ла
Все повече се убеждавам, че за различните хора "хубав секс" са различни понятия.
Това отдавна съм го установила. За някои мъже секс е муш-измуш. муш-измуш  и последните 20 пъти по-бързо Ма к'ъв секс? Това го правят повечето животинки..котки, кучета, крави Laughing. И жени, които са получавали само това си мислят, че...точно това е секса.

Аз също съм на мнение, че трябва да спре обсъждането на Стрелците, че са много добри и ще хване някоя лисица да се засуче около моя господин!
Както казах по-горе Близнака е слаб, като мъж. Много говори, много обещава, много помага, много разбира, ама всичко само на думи - вятър. Ако мъж не си държи на мъжката дума и не се държи стабилно, като мъж си е чист льольо! А това е именно тази зодия, да не говорим, че са малко асексуални и тая част от взаимоотношенията с жените им куца много.  Peace
Кажи кой е господина, да не стане драма Laughing За Близнаците съм на същото мнение. А толкова много си ги обичкам Laughing

# 134
инат,не отстъпчив,вечно дава мнение,не признава грешките си,не приема съвети,самовлюбен,самоуверен...и т.н.
може би защото аз съм дева не одобрявам такива качества Rolling Eyes

Това все едно за Телец си го писала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт