Преди това няколко години ме преследва един друг (силно емоционален и неуравновесен) Лъв и всичко беше обратното на хармонично. Явно има най-различни видове Лъвове и силно привличане между Везни и Лъв.
'ма нали ви казвам, че съм лепка за Водолеи - и женски също

, обаче съм и казала, че трети път няма да има! 
Бъдете щастливи! 

:lol: 

каквото и Лошо да се напише особено за Стрелец...не е достатъчно 

Нова съм тук, но вече успях да изчета няколко теми. Тъй като темата е конкретна, разбира се, ще изкажа мнение, но... честно казано, нещо ми направи недобро впечатление, а именно как е възможно хората да приемат изневярата за нещо нормално? Как е възможно да делиш човекът, с когото допреди време си делил всичко, с някой друг? Да позволиш на някой друг да докосва твоята жена и въпросът не е, дали тя го е искала, а дали на ТЕБ ти пука! И после всичко да върви по старо му.
Гнусно, много гнусно.. Това е неуважение преди всичко към самият теб! Мислиш, че си употребил, че си превзел поредният „ замък “ - жена.. тц тц, истината е, че ти самият си употребен, но
.. понякога да си заблуден е като да си мъртъв... за съжаление не можеш да го осъзнаеш в действителност! Интересно ми е, ако такива „ самоуверени “ хора, можеха да се погледнат отстрани в действителност какво представляват, най-вероятно отдавна да са се обесили под някой мост! СМЯХ! Не може цял живот да привличаш Непостоянството, Неверността, Похотта, Лъжата, Изменността и да имаш претенции, че си човек, който си заслужава.. не, това си е чист сблъсък на метеорити.
И за да не бъда толкова негативна, ще се направя на остроумна относно каква трябва да бъде една жена според мен - трябва да е като кола, или чисто нова, т.е. неупотребявана и ти да й бъдеш първият собственик, или поне да е „ втора употрева“, но с малко навъртяни километри, с екстри и в добър вид!
Инвестицията трябва да си заслужава.
Попрекалих малко, извинявам се, но съм доста докачлива на тази тема.. и най-вече когато жената е представяна по този начин!!
Съжалявам, ако съм направила лошо впечатление /а най-вероятно е така
/, но.. това съм аз.
Препоръчани теми