Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 74 704
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 180
Скучни сме жените Деви, да, не обичаме изненадите. Такива сме. Simple Smile
Бях чела някъде, че Девите хващат 'морска болест' при всяко житейско вълнение. Може да се каже, че е така. Simple Smile А тези 'изненади' са по-скоро промените в начина ни на живот и навиците ни.

# 181
Скучни сме жените Деви, да, не обичаме изненадите. Такива сме. Simple Smile
Бях чела някъде, че Девите хващат 'морска болест' при всяко житейско вълнение. Може да се каже, че е така. Simple Smile А тези 'изненади' са по-скоро промените в начина ни на живот и навиците ни.
Последно Спам- истина е, морска болест да видиш Simple Smile

# 182
  • Sofia
Със скучни хора сме скучни Crossing Arms

# 183
  • София
Със скучни хора сме скучни Crossing Arms
Точно!   Peace

# 184
# 185
  • Пловдив
Като най-гадна и коварна определям рибите...имала съм две сериозни връзки с такива екземпляри...с последния вярвам до живот ще ми държи влага...Мили, романтични,угаждащи и въобще рай...докато нещо не им се случи в главата. Страхливи с липса на доблест да те гледа в очите и да си каже истината, неумеещи да лъжат, искат и новото, но и от теб не се отказват, обичащи и влюбващи се в "слаби" и беззащитни жени, все искат да са рицари, не обичат да им се противоречи...по-скоро ще стои като темерут 60 минути, отколкото да каже какъв му е проблема, ако каже какъв му е проблема няма начин да стигнете до консенсус без той да е ощетен  Crazy обещават неща, които знаят че искате да чуете, без истински намерения да го направят... и въпреки всичко, продължавам да твърдя, че докато обичат са разкошни, може и аз да не съм уцелила правилната хватка.

И след всичко прочетено от вас...започвам да се чудя за един козирог - козирог ли е или не  Rolling Eyes или е добър актьор  Laughing някоя стрелкиня с такова добиче и правилна стратегия?
Тоз който се навърта покрай мен е мил, обгрижващ, казващ си нещата в прав текст...дали ще си остане такъв или ще се превърне в тиранин като се нанеса на негова територия  newsm78

# 186
  • ❌❌❌
Съгласна съм с всичко написано за Рибите. И всъщност това е много тъжно... smile3505

Мъж Козирог smile3508 и аз съм Стрелец Twisted Evil

# 187
  • Тра-ла-ла
Моят екс Козирог е бил дълго време с жена Стрелец. Накрая тя го е ударила на живот Whistling  Разбира защо го е правила Mr. Green Огън жена, нуждаеща се от емоции и случки с/у кисел, консервативен и застопорен на едно място мъж, мислещ само за работа.

Относно темерутството и инатливостта на мъжете Риби...с мед да ги намажеш пред ината на някои други зодии като Козирога например. Mr. Green

# 188
Така е, Козирогът е скучен, но затова пък с него се живее спокойно.

Джулая, ти като Рак не би ли трябвало да се разбираш с мъж Козирог?

# 189
  • ❌❌❌
Най-добре с Козирозите се справят огнените. Peace Особено Овен и Стрелец им разказват играта. Козирозите са властни и сурови хора. Само по-властен (или поне приблизително по-властен Laughing) и много емоционален човек може да им разкаже играта - каквито са Овен и Стрелец. Twisted Evil Лъвът също, но на него му е под достойнството да се занимава с човек, който не го обожава. Mr. Green

кисел, консервативен и застопорен на едно място мъж, мислещ само за работа.
В началото именно това адски ме привлича и пробужда изследователската ми натура, но мине се не мине малко време и почва да ми става едно скууучно, забииило, олигофреняяясало... и просто bye tooth dance

# 190
А скорпионите как се оправят с козирози /или обратното/, имате ли наблюдения?

# 191
  • ❌❌❌
Ако има зодия, която най-много да ми прилича на Козирога, то това е Скорпионът (и обратното). На пръв поглед де...  Mr. Green

# 192
  • Тра-ла-ла
Джулая, ти като Рак не би ли трябвало да се разбираш с мъж Козирог?
Като Рак с асцендент Козирог - не се разбирам с Козирози Laughing При мен принципът, че противоположностите се привличат - не работи. С Козирогът не можем да си уравновесим крайностите, защото той все деспотично дърпа към себе си и смята, че жената трябва да се напасне по него. А той не иска да се напъва да мръдне и сантиметър от коловоза си и мирогледа си. Аз съм по-сговорчива и склонна на компромиси, но до време. Всичко става с клизми при Козирозите. Освен това ми идват доста първични, кисели и обикновени, без особен вкус и интереси. Само ядене, секс и сън са необходими на един козльо...скукаааа. А Рачетата са цветни, многопластови, емоционални, креативни, с чувство за кумор....и си представи насреща им едни Козирог, застанал като 100 годишен каменен паметник. Няма как да се получи ooooh!

Фаинче, май май Стрелците винаги си намирате повод, за да си оберете крушите към следващата интересна цел  Whistling Hug

# 193
  • София
Аз познавам.само един мъж козирог И то не добре, изглежда ми печен.
Ей тези скорпиони бе . Онзи ден май обидих един и сега ми е малко виновно.
А съм се влюбила в един и до там. Joy

# 194
  • София
Моят екс Козирог е бил дълго време с жена Стрелец. Накрая тя го е ударила на живот Whistling  Разбира защо го е правила Mr. Green Огън жена, нуждаеща се от емоции и случки с/у кисел, консервативен и застопорен на едно място мъж, мислещ само за работа.

Относно темерутството и инатливостта на мъжете Риби...с мед да ги намажеш пред ината на някои други зодии като Козирога например. Mr. Green
При мъж (лъв) пак ли са инатливи/горделиви, защото с един приятел имаме 3 периода с 6-10месечни прекъсвания на общуване ooooh!
Аз телец.

Мога ли да се ориентирам за характера на жена по зодия и асцендент само, поне отправна точка да имам при ново запознанство например. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт