Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 476
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 585
За мен везните са много повърхностни. Забавни -да, но "енциклопедии" - везни не познавам. Нерешителни и страхливи.  И много ревниви- и мъжете, и жените. Без никакъв такт понякога.
Хахахаха 😂 По неточно описание не съм чела до сега. Везна съм и имам доста приятели Везни и от двата пола, ни един не е нерешителен и страхлив. Това за колебанието го има при някои, но в в повечето случаи аз поне се хвърлям през глава без изобщо да мисля.
ARIA*, съжалявам, ако съм те засегнала с моите наблюдения върху везните, но нали темата е за мъжете, а за жените писах единствено, че са ревниви. Т.е. нямала съм предвид теб, не бих могла Smile Не познавам неревнива везна и от двата пола. Ти познаваш едни хора, аз - други, нормално е.
И нали в крайна сметка трябва да посочим защо намираме някоя зодия "най-гадната за мъж".
В тази връзка според мен - от трите въздушни май все пак везните са най -добре, т.е. най-малкото зло, в сравнение с водолей и близнаци. И да уточня - за мъже говоря.
Наистина везните носят красотата у себе си и усета към красивото, но това е извън темата ...

# 586
  • София
Всеки си дърпа килимчето към себе си.
"Ти не си точна, щото аз не съм такава" Но в същото време някаква категоричност какви са другите.
Всеки си говори за своите наблюдения, своите познати, от своа поглед, това не са някакви общоприети факти, разберете.

# 587
Така е, права си. Всеки си има собствени наблюдения, колкото за категоричност, няма как да има, защото цялата натална  карта има значение, както и семейство, приятелска среда и т.н. Серийният убиец Тед Бънди е бил Стрелец, Папата също е Стрелец. Коренноразлични личности. Няма как под общ знаменател нещо да се сложи.

# 588
Разбира се, че всеки пише и разсъждава от своята си камбанария. Нормално е и по-чувствителните зодиакално да се засягат, възклицават и отричат.

# 589
  • София
Като гледам и нечувствителните възклицават и опровергават : )

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 21:50 от The Catcher in the Rye

# 590
Хахаха не съм се засегнала изобщо. За щастие не ме познавате за да знаете колко точно чувствителна съм. Нямам намерение да се обяснявам каква съм точно, написах ясно каквото съм имала да казвам.

# 591
Брех... Кажи честно ли някви жени се засягат в темата "най-гадната зодия за МЪЖ". Заеби зодиите, ма тва жените надминаваме всички (и рибите) по драматизъм Joy

# 592
Хаха наистина. Аз не се засягам, просто подметнах, че не съм баш такава. Но като става дума за моята зодия, сещам се за една много токсична приятелка Рак. Посред нощ ми е звънкала ревяща да ми каже, че се влюбила в очите на едно момче в дискотеката, но не могла да го заговори и се натъжила, че повече никога няма да го види. Идеше ми да я нашамаря, аз си мислех, че е станало нещо лошо и сърцето ми се сви. Тя е наистина кралица на драмата. Сръдлива е също така и по манипулативни начини обича да постига нейното си. Юнски Рак е. Аз съм юлски. Но това надали е от такова значение.

# 593
  • София
По всички астрологични теми го има. Кажеш нещо за мъж скорпион, примерно, и се изредят 5-6 жени, да те орповергаят, че те не са такива. Ми много ясно, че не са. Според мен единствената зодия, която може много да си прилича в половете, е нашата. И жените, и мъжете са много... женствени :Д

# 594
По всички астрологични теми го има. Кажеш нещо за мъж скорпион, примерно, и се изредят 5-6 жени, да те орповергаят, че те не са такива. Ми много ясно, че не са. Според мен единствената зодия, която може много да си прилича в половете, е нашата. И жените, и мъжете са много... женствени :Д

Аз смятам, че има прилики между половете от една зодия, може да има и разлики. Пример за разлика ми е Дева-Дева (те жените Дева си мрънкат и се оплакват и на всеки намират мана, но са по-добродушни и го правят наистина, защото са перфекционистки и смятат, че това е съвет, който ще ти помогне. Мъжете обаче като че ли го правят за удоволствие, за да покажат превъзходството на интелекта си и има скрита злоба в тях).
Приличащи си повече са ми Овен-Овен, Рак-Рак, Риби-Риби и Близнаци-Близнаци.

# 595
Ох, ма ние пак много рачки сме се събрали..😂 Аз днес разбрах, че още 1 колега в офиса е рак. Трагедия. 😂
Мисля да почна някво и залагане - кой пръв шА ревне ахахах

# 596
Според мен единствената зодия, която може много да си прилича в половете, е нашата. И жените, и мъжете са много... женствени :Д
Коя тя? И ти ли Рак?
Е, много щипкащи се събрахте.

# 597
  • София
Хехе, да.

# 598
Кетчър, всяка зодия е мъжка или женска
Едно от първите противоречия е мъж в женски зннак или обратното, кофти е женско слънце в мъжко знак и нали пак обратното
Абсолютно различно се проявяват нещата
Брой ги овен- мъжки, телец- женски отала през едно
И пак ти казвам, това е базово, още при определяне на стихиите, аз си го гледам генерално, както и луната и сатурн. Изходна информация ми е Simple Smile

# 599
  • София
О, нищо не разбрах Grinning
Ще ги прочета още няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт