Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 453
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 660
За Дева не бих казала същото. Водолеи - странни, изчанчени в целите и мисленето си, по- студени, дистанцирани заради въздушността, свободолюбиви, ... но пък безобидни, свестни. Неуловими , ако някоя прилепчива и досадна жена ги иска впримчени - не, не става.
*** Ариа, нямам теб предвид Simple Smile , то той се усуква около теб...

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 10:50 от *Камея

# 661
Оооо Камея, далече съм от каквито и да е мисли за занимаване и впримчване на тоя младеж. Знам достатъчно за него, дори и да не бях обвързана едва ли щях да скоча в нещо с Водолей Joy Не съм сигурна дали си падам по сложни главоблъсканици.

# 662
Мара подробната е Водолея малко, а за себе си почти не казва нищо. Един от малкото ми приятели, който директно пита кой колко пари изкарва. За собствените си доходи си трае иначе. В края на краищата, аз му зададох същия въпрос, а  той се панира, не си спомням, дали даде някакъв отговор вобще, но мен и без това не ме интересуваше 😄😄
Много въпроси задава, анализира, мислител голям 😂 
Същият този, голямо мислене мисли преди да се ожени за жена си, при положение, че преди това години си седя сам, защото чакаше НЕЯ, и мислеше...
После, като все пак започна някаква връзка с нея, се почна и с колебанието, дали е правилната, дали да задълбочи отношенията. Тя пък  беше му казала, че не обича и не желае деца. Настана още по-голямо умуване...Голям ужас, аз ако бях на нея, щях да съм се омъжила и развела вече два пъти, докато той се почесва. Тя обаче излезе и от него по-несигурна относно развитието на връзката им, не й беше проблем умуването.
Тази Пролет им се роди бебе най-после, той вече се замисля за второ. Сигурно ще минат още 5години в мислене.

Замислих се, колко мъже Дева познавам, оказа се - ни един, явно има защо.

Навремето излизах с някакъв Телец, смотаничък ми се стори доста.
 Всъщност, така и не разбрах целта на тези ни излизания, никога не се стигна по-далеч от кафенето и киното, о, да, и един ресторант имаше, където аз злощастно преядох, от скука, не че бях нещо гладна...Казахме си две-три думи за цялата вечер, аз чаках той да каже нещо, той какво е чакал, не го знам. В края на краищата, след няколко подобни срещи, доста се изнервих и му казах, че имам една приятелка точно като за него, с която непременно трябва да го запозная! Повече не ме потърси.
Близнаци не харесвам, меко казано, мноооого меко казано....
Стрелците по нещо ми напомнят близнаците, дразнят ме по идентичен начин, което е странно, защото съм фен на останалите огнени, особено Овен, мъже или жени, намирам ги за чудесни и вдъхновяващи.

# 663
  • София
И мен стрелците ме дразнят по същия начин като близнаците, затова все ги бъркам, че са въздушни. Даже сега пак щях да те поправя неправилно.

# 664
С Акаунта май един и същи Водолей познаваме или са си лика-прилика. Въздухари от всякъде, но в сравнение с останалите са направо цвете. 

# 665
И за мен Стрелци и Близнаци много си приличат.
А крайно мълчаливи съм срещала един Козирог и един Дева.

# 666
  • София
Аз само телци и раци, разбира се.
А, и риби. Водолеи също. И някои скорпиони, те обаче замислят неща.
Май всички мълчат около мен, демек когато боговете говорят Joy  Това беше лъвско изказване Stuck Out Tongue

# 667
И мен стрелците ме дразнят по същия начин като близнаците, затова все ги бъркам, че са въздушни. Даже сега пак щях да те поправя неправилно.

Заклевам се, години наред си мислех, че Стрелец е въздухар, а Водолей воден! 😄😄
Наскоро, заради сина ми, който ме побърква, се позаинтересувах повече от зодии и знаци, то с това дете и към оракул може да се обърна скоро ( везна е), та чак тогава научих кой към коя групичка принадлежи.

# 668
Е, ти сега пък хвърли бомбата с това дете Везни - какво толкова е сторило горкото. Сигурно ти нещо грешиш, а? 🤔
Ние, везните, като малки сме хубави, после може нещо да ни стане, но сме в норма, де 😅

Ариа*, шегувах се - разбрах, че онзи около теб се вие и мае, а не ти около него.

# 669
Две деца момичета Везни познавам, едното вече голямо. Беше кротко и мило дете, но сръдливо естествено. После от пубертета натам стана прикрито, злобно и пак сръдливо. Другото е малко още, но е пълен кошмар - себично, агресивно и какво ... сръдливоо.

# 670
По-рано се говореше за мъж Водолей. Сега и около мен се завъртя един, в университета ме видял и се почна един смях. Пише ми във ФБ, направо ми казва, че бил играч и за него връзките били като лов. И почна със свалките на Джоуи от Приятели. Бих качила скрийношоти, да видите и да се смеете. После почна разни сексуални намеци и направо го питах дали е сляп, защото снимката на корицата ми е с моя приятел, а имам още доста в профила с него и на него. А този се прави на ударен, първо, че винаги питал, защото можело да ми бъди брат, братовчед или просто приятел. Аз пак го отбих, той пак продължи. Щял да ме накара да се чувствам по-добре от приятеля ми (не ме познава лично, освен че ме е виждал и намерил в мрежата) и не говорил за секс, а връзка. Много странен, смешен и отчаян ми беше. А интересното е, че е хубав мъж, не от онези, на които им личи, че са простаци. И начетен иначе. Накрая ми каза, ако размисля да му драсна. А Близнакът ми не ревнуваше, аз съм му показала чата и заедно сме се смяли.
 И да, има прилики между Близнаци и Стрелци, но Близнаците са ми по-интелектуални, а Стрелците - по-първични. А Водолеите са по-странни, личи си, че са Водолеи, аз поне ги разпознавам. Все едно контактуваш с паранормално явление и използва особен език. Колкото за мълчаливостта, това според мен не зависи от зодията. Баща ми Дева е дърдорко и половина, цял ден може да ти чете без да писне. Майка ми е мълчалив Водолей. Кумата и тя Дева, ама е тиха вода. Аз съм според зависи от компанията, ако с човека имаме общ език, интереси, говоря. Или ако ми излъчва позитивна енергия. Иначе не. И не мога да говоря с по-мълчаливи от мен, по-отворените ме отпускат.

# 671
  • София
Водолеите са по-странни, личи си, че са Водолеи, аз поне ги разпознавам. Все едно контактуваш с паранормално явление и използва особен език.
Хахах, това ме разсмя Joy
По другото не знам какво да кажа. Нахалнички са си. Не се учудвам.

# 672
Хаха 😂 Същия и този дето покрай мен се навърта. Хубавец е голям, винаги е бил, сваляч е. Знаете как им личи на свалячите, просто покрай хубава жена стават коренно различни. Ей голяма работа са тия Водолеи 😂

# 673
  • София
Хм, хроничните свалячи стават други около всяка жена Joy Нали затова са свалячи, другото е нормално и за нормалните мъже.
С което не искам да кажа нещо за теб, просто уточнявам, че според мен винаги им светват очите около жените. Положителното е, че никога нямад да тръгнат да ти се заяждат.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 16:09 от The Catcher in the Rye

# 674
И аз се смях на "паранормалните явления" 😂  това за мен са и тримата представители на "въздуха" , в паралелната вселена постоянно, затова и не съм им фен като цяло.
Водолеите, както споменах вече, притежават и качества, заради които мога да приема техните паралелни включвания, когато им дойде музата. Забавляват ме дори с това, а останалите двама въздуси ме изнервят и дразнят.
Мъж Риба и той е доста паралелен понякога, имах такъв началник преди време, лелемайко....

Общи условия

Активация на акаунт