90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 315

• 28 765
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен. Аз продължавам да не мърдам от показанията.
За днес : кафето със подсладител- ежедневното ми прегрешение
З - ябълка
О- маслини с ориз
В - вероятно нещо картофено със салата маруля

Хубав ден

# 646
  • И аз не знам къде
Здравейте аз съм + 300 от вчера. Но моя кантар нещо ми се струва недостоверен. Зависи къде ще се тегля,понякога дава 1 кг разлика newsm09 , което си е убийствено за мен.
Днес кафенце и райска ябълка засега, а после още едно кафе и обикновена ябълка.   Heart Eyes Днес май ще съм само на ябълки

# 647
Добро утро и хубав, слънчев  ден на всички  bouquet

Мими,браво за минуса! Страхотно! Данно се справиш с неприятностите леко и бързо. То не може и без тях, каляват ни  Grinning
izgariashtata , бомбастичен минус след водния, стрували са си усилията!
desi_mama, нали е по-важно да има минус,
kurdov , и ти не падаш по-долу, браво, давай пример на синчето как се правят тия работи Joy
Пешеходке, Ир, отново свежи и актуални  Hug
Днес съм скромна - 300, но имах лек застой, не знам защо. Но най-накрая чукнахме с Кантарев 80. Офф!
И така - бистра водица - мирна главица! Девизът ми за днес.
Жгмъц, браво за минуса, ама се разминаваме с тебе. Остави ме на брега Grinning
Кой е на воден днес, та да се водим заедно до сушата довечерка?
 Hug Hug Hug

# 648
Светле, Вили  Hug
Гени, кораб чакам аз  Hug
Neat_W, очаквай подуване на корема  ooooh!

# 649
  • И аз не знам къде
Светле, Вили  Hug
Гени, кораб чакам аз  Hug
Neat_W, очаквай подуване на корема  ooooh!
От ябълките ли  Rolling Eyes защото от сутринта ми е подут  Crossing Arms

# 650
От ябълките ли  Rolling Eyes защото от сутринта ми е подут  Crossing Arms
Заради пектина. Карала съм цял ден на ябълки и бях като бременна хлебарка. И се чудех защо. Докато не си взех пектин на таблетки и от две, се надух като балон.

# 651
  • Бургас
Привет момичета и Борко-Неуморко!
Едва сега успях даседна на компа.
Скрит текст:
ММ получи някакви болки в една от раните и сърдечната област и досега бяхме по болници. Добре, че няма кардиологичен проблем. Раната нещо се е възпалила и го оставиха под наблюдение в болницата. Ще мине и това, но той като всеки мъж, сори Курдов, е хипохондрик и лесно се плаши.Аз съм спокойна, защото е в добри ръце.
Мими, Zanata, PAPURCHE MEHURCHE - прегръщам ви силно момичета, изпращам ви много положителна енергия и ви желая бързо разрешаване на проблемите! Дано неприятностите да са големи само във вашите очи и да се разрешат бързо и в добра посока! Hug Hug Hug
Izgariashtata, чудесен минус след водния!
Мими, разби ме с този минус след вгх Rolling Eyes
Тази сутрин съм + 600, но предполагам, че е от по-горямото количество хлебчета на обяд - 300 гр и по-малкото вода.
Днес - до момента един банан, знам че е малко, но сега продължавам с круша и после ябълки.
Водата - 1 л до сега.

Морска вълничке
, успех с плуването!

На Ирка, Пешеходката и Светлето хиляди благодарности за хубавините и щуротиите, с които освежават деня ни.
На останалите  Hug Hug bouquet bouquet

# 652
  • София
Иринита, бързо възстановяване на ТМ!  Hug
Морска вълничке, аз не издържам на глад, няма начин да издържа на вода, но и моят втори воден се пада на 9 ноември, вероятно ще го пропусна, както и първия... Пожелавам ти успех и голям минус утре!  Ти продължаваш с бобови утре, нали ? Пак ще сме заедно.  Wink

# 653
Абе, аз да питам  Mr. Green зелени и червени ябълки може ли да се смесват newsm78 Joy hahaha

# 654
Абе, аз да питам  Mr. Green зелени и червени ябълки може ли да се смесват newsm78 Joy hahaha
Не  Naughty

Видях това във фейса и се сетих за Гени hahaha hahaha hahaha Hug

# 655
Здравейте  Hug

жгмъц много си хубава, дори и с "повечкото" ти килограми, които само ти си ги виждаш, че са в повече. Много си хубава и свежа  Hug  bouquet Аз те бях виждала и във фейсбук, познах те по снимката на мусаката с елдата.  Hug

Irinita радвам се, че всичко е наред при вас, въпреки неприятностите, които сте преживели. Стискам палци всичко да бъде добре от тук насетне.

При мен диетата си върви по план - днес въглехидратен.  Grinning

# 656
  • Бургас
Абе, аз да питам  Mr. Green зелени и червени ябълки може ли да се смесват newsm78 Joy hahaha
Как изобщто ти дойде на акъла да попиташ такова нещо? Thinking Ще смесва ябълки, и то зелени и червени Naughty! В никакъв случай hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Много щуро диваненце си! Heart Eyes Ей, за това я обичам тази група, защото повечето сме с чувство за хумор, да не река шашави Laughing

# 657
Пешеходка вече Стасита ти е отговорила, но и аз да кажа: Не се смесват  Naughty

hahaha  hahaha  hahaha

Стаси това е самата истина на картинката, на второто дете казват,че не се трепери толкова  Mr. Green Напълно съм съгласна и го потвърждавам , а третото най-вероятно само се гледа, или по-големите го отглеждат  hahaha

Нещо ми е много труден днешният плодов, пфуууу само за храна мисля  Stop

# 658
Стаси това е самата истина на картинката, на второто дете казват,че не се трепери толкова  Mr. Green Напълно съм съгласна и го потвърждавам , а третото най-вероятно само се гледа, или по-големите го отглеждат  hahaha
Ами аз за успокоение на Гени, че направи пътека до личната лекарка  Flutter Hug

А иначе това ми напомня за сериала "The middle", там е точно за три деца и майката даже не знаеше кой е любимия цвят на третото дете  Mr. Green.

И за да не е спам, вчера и аз като Вангоби смесвах вечерта, днес не се мерих. Менюто ми е стандартното  Mr. Green, срам ме е да го пиша вече  Flutter

# 659
  • У дома
А тук при нас имат по 4-5хлапета, представете си те как се гледат ooooh! Аз с едно полудявам от "брилянтните" и идеи, най-новото й забавление е да отваря и да пуска играчки в тоалетната #Cussing out #2gunfire
Стаси, ако знаеш аз как се напуках за О с мекици Blush Пуста лакомия, не мога да дишам Blush Леле ако не се храня разделно, сигурно ще съм 100кила и отгоре Whistling

Общи условия

Активация на акаунт