90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 315

• 28 764
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Гени радвай се,че поне пуска свой играчки в тоалетната, представи си,че пуска тези на по-голямото дете....... Е това вече е неописуемо, минали сме го този период  hahaha
Малката преди около 20 дни си  е изхвърлила любимата играчка-меко, розово пони, с което спеше и не се разделяше...... Почиствах детската стая и в един стар кош, изхвърлях старите играчки, тя най-вероятно е пуснала понито там и така е отишло на боклука  hahaha Един,два дни, няма го понито, докато най-накрая не загрях какво е направила......драма, уууууу  hahaha Обясних и,че си го е изхвърлила, поплака си и сега сме в процес на търсене на ново пони  hahaha

След време всяка една случка е смешна и забавна, но на момента  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

И за да не е спам, ще хапна 2 печени ябълки  Mr. Green и отивам на кафе с приятелка, преди да взема децата от детска градина  Heart Eyes Мале от кога не ми се е случвало нещо подобно, спокойно да си изпия кафето  Mr. Green

# 661

Морска вълничке, аз не издържам на глад, няма начин да издържа на вода, но и моят втори воден се пада на 9 ноември, вероятно ще го пропусна, както и първия... Пожелавам ти успех и голям минус утре!  Ти продължаваш с бобови утре, нали ? Пак ще сме заедно.  Wink
Жгмъц, чакай сега, обърка ме. Как след плодов ден въглехидрати? Не е ли кебапчета и пържолки, и салатки? Я и старшите да се произнесат, моля!
Виляна 81, и аз мисля, даже съм убедена, че всяко следващо дете се гледа в пъти по-лесно. Моят малък син го родих на 36 и съм си го гледала като внуче - спокойно и с наслада. С друг акъл. Честно!
И още нещо- не смесвайте големи и малки банани  Joy Joy Joy

# 662
  • София

Морска вълничке, аз не издържам на глад, няма начин да издържа на вода, но и моят втори воден се пада на 9 ноември, вероятно ще го пропусна, както и първия... Пожелавам ти успех и голям минус утре!  Ти продължаваш с бобови утре, нали ? Пак ще сме заедно.  Wink
Жгмъц, чакай сега, обърка ме. Как след плодов ден въглехидрати? Не е ли кебапчета и пържолки, и салатки? Я и старшите да се произнесат, моля!

Ами моята логика е такава, днес вместо на протеини ти си на вода а утре по реда на дните трябва да си на бобови, нали така или греша ?  newsm78

# 663
жгмъц  как без пържолки ще протече диетата hahaha

след плодов белтъчен
всеки 29 ден е воден,пада се след плодов,а след воден белтъчен и т.н.

# 664
Не, мила, след воден е протеинов ден. Сега видях в книгата. Grinning

# 665
  • София
Не, мила, след воден е протеинов ден. Сега видях в книгата. Grinning

Явно аз съм в грешка.  Embarassed

# 666
Нищо, де, тъкмо ще се коригираш. Нали се учим в движение!
 Heart Eyes

В чест на този дълъг воден ден си сменям аватара  Joy

# 667
  • София
Едва те познах.  Grinning

Днес купих булгур, в бобов ден се яде, нали ?

# 668
  • планетата Земя
Едва те познах.  Grinning

Днес купих булгур, в бобов ден се яде, нали ?
да

Днес Въглехидратен,любимият ми ден  Mr. Green

з-кивита
о-постна пица със зеленчуци отгоре,салата
в-паста+РЧШ

# 669
И аз почвам от днес,след почивката !И ей тъй ,като се запиша,ми действа още по-мотивиращо.

# 670
  • Targovishte
Ехо, банда  bouquet

ИЗГАРЯЩАТА, МИМИHug Hug Hug Много добри резултати, чудесни минуси  bouquet

МИМИ  Hug как мина днес, дано да са свършили напрежението и неприятностите  bouquet

DOUX  bouquet добре си се завърнала

Аз днес съм режимен, ям си бананите, но нещо не ми вървят на място. За вечеря направо насила ги ядох, а съм си гладен  newsm78 За водата - да не говорим. Под два литра съм, най-много още един чай да изпия.  Не ми върви водата и това е. Трябва да измисля нещо  newsm78

ВЪЛНИЧКЕ ЖГМЪЦ Hug  Hug протеинов и белтъчен ден са едно и също нещо.  Hug

ГЕНИ
  Hug Дано да са само плюшени играчките, че моите навремето бяха завряли цял будилник от старите, беше ми като антика. После трябваше да го счупя вътре, за да го извадя на части. Единия , тъкмо беше проходил, издебнал тъста докато поправя някъкъв контакт и  беше заврял отверка в контакта - гръмна , тресна спря тока на целия блок. Добре че на него нищо му нямаше. Не помня кой от двамата беше. Това са бели кахъри, ще видиш  Hug

Оставам на пост и ще ви следя - НАЙ-ВНИМАТЕЛНО  Shocked

# 671
  • Бургас
Изядох си последните полагаеми банани. Сега, ако ме подгони глад ще го гоня с чай и танци, защото днес ни готвя.
Вълничке, послушах те и не съм смесвала големи и малки банани hahaha
Не съм измислила менюто за утре newsm78
З - банан
О - може би 3 кюфтета на скара или 2 пилешки шишчета + салата
В - ще се опитам да хапна салата с кисело мляко или извара.

# 672
Добра вечер!

upload image
Аз не знам дали съм била режимна, защото както вече разбрахте смесих червени и зелени ябълки Mr. Green. Сега мирно и кротко си стоя и мие надут корема, както каза Стаси. Дано до утре спадне, защото имам среща на високо равнище с г-н Кантарев!
 Irinita, Мими как сте?
менюто ми за утре в снимки
host image online
То не си личи много какво е ама да поясня. Броколи, карфиол, морковче, млекце, сиренце и кашкавалец за разкош и салатка суров карфиолец. Наблягам на млечните, че от 15.11 минавам на режим постен и няма да си похапвам млекце и яйчица а рибка Mr. Green
Вие какво сте си забъркали за утре дами и господине?

# 673
Да попитам ряпата е неутрална, нали? newsm78
Пешеходче, много вкусно изглежда Hug
Курдов, не е късно. Пийни чайче
Гени, то плюшени играчки, представи си да са живи  Laughing. Моето диване днес успя да бръкне в една саксия и да си хапне пръст ooooh!. А само 5мин я оставих сама.

# 674
Здравейте банда, благодаря за подкрепата.....днес затишие ще видим как ще се развие проблема....благодаря и много гуш на всички Hug Hug Hug Hug
Иначе плодовия върви добре....от притеснение не ми се и яде та:
З кафе с кокосово мляко
О поръчах си салата от новата пицария, веган салата им казах с авокадо, микс от салатки, чери домати и леко запечен слънчоглед, мммм божествена....цената 8 лв Shocked Shocked ooooh! ooooh!
В наложи се да поседя в работата и казах на ММ към 7 да почва салатата....направил я чудесна сложих и малко чия....
Сега смятам да пия чай че съм назад с водата....
Иринитка успешно оздравявване на ТМ, много си препати този човек ....дано всичко остане зад гърба му вече и да няма никакви проблеми
Изгаряща как няма да напрявят впечатление 30 кг. по малко на мъжа ти.......има нужда от сериозно превъзпитание......пращай го в Бургас да го учим.... hahaha hahaha hahaha
Къде е Илянка не видях да е писала...??? newsm78
Заната дано и при теб и Папурче мехурче олекнат нещата...много ми хареса някой в темата ми каза Че не може без трудности, те каляват.....напълно вярно няма само да мрънкам Hug Hug Hug
Пешеходче, аз утре вечерта съм на свекъра на РД....добре че сме на белтъци....другото не съм го измислила?

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 19:57 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт