Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 383
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Сещам се за този крем за къдрици на Balea, който аз имам. Трябва да го има все още в магазините. Мисля, че наистина оформя, ароматът му въобще не ми харесва, но пък не се задържа за дълго.

Благодаря.

А къдриците меки ли стоят или твърдо фиксирани?

# 436
беба28, стоят меки и оформени, не мисля че са го спрели, видях го миналата седмица.
Да се изкажа и аз за ББ на Dove. Първия път го нанесох на суха коса(както пише) след като бях ползвала балсам Dove с отмиване и действително косата ми стоеше по-изправена някак. На втората сутрин реших да сложа още малко за дооформяне и резултатът беше - лепкава и сплъстена коса. Снощи се мих и умишлено не сложих балсам. За мое очудване обаче чувството беше сякаш съм ползвала балсам или маска, т.е. много мека. После сложих ББ-то на влажна коса, но кичурите ми пак стояха по-прави и накрая понамачках с гореспоменатия крем на Балеа и накрая нещата си дойдоха по местата  Laughing
На мен ми допада миризмата му, смятам да си взема и балсама с отмиване от серията. След любимия на всички къдрокоски Сънсилк, този крем наистина  ми върши най-хубава работа, а и най ми харесва това, че мога да го наслоявам всяка сутрин без проблем, тъй като не ми допада навлажняването с вода.

# 437
Защо спряха Сънсилк, проклетниците?! #Cussing out Още си страдам по него... Tired

# 438
Знам,че не е за тук, ама видях,че се споменава Дав. Случайно знаете ли поради каква тъпа причина тия мишки спряха Дав волиум бууст шампоана? Писала съм даже в сайта, никой не ми отговори. Беше най - великото нещо евър.

# 439
  • Ст Загора
Някой да е ползвал нещо за термозащита не ползвам преса / маша , а сешоар и искам да ползвам такъв продукт

# 440
'щото са проклетници  Laughing  За Dove не знам, ама някой ако ми обясни защо вече няма шампоани за къдрави коси../изключвам Балеа/. Преди малко разгледах към 10-метров щанд с шампоани и то не бяха изтощени, безжизнени, късащи се и нз още какви и нищичко за къдрава коса!

# 441
  • Бургас
Защо спряха Сънсилк, проклетниците?! #Cussing out Още си страдам по него... Tired

Ето тук видях ,че го има ,но не зная дали е това което търсиш http://beautycosmetic.biz/sunsilk-creations-curl-lock-krem-kadrici-p-14154.html

# 442
на john frieda за къдрава коса са много добри продуктите за мен, но не са на цена като балея

# 443
Това ББ на Dove също ме заинтригува сега като ви чета. Права и тежка ли прави косата или?
Моята коса от вида при който ако я измия и намачкам леко стои чуплива, а ако я среша и изсуша става идеално права. За къдрици ще взема Балеа, но и на Дав и се ще да изпробвам.

# 444
Аз си купих от този нововнесения Сънсилк, но нещо не ми е като другия.  
А на John Frieda съм пробвала само това и нямаше впечатляващ ефект в/у моята коса.
По принцип инвестирам повече в останалите продукти-балсами и маски, за шампоан винаги икономисвам така да се каже, дори и сега не съм на зор, но тъй като купих от фризьорката еднолитрова опаковка и го използвам вече около два месеца, просто реших да го сменя с друг за кратко и ми направи впечатление това.

# 445
  • На ръба..
Изпитвам огромни затруднения да намеря околоочния крем на Биокарите във Варна..някой да го е срещал нейде.... Thinking

# 446

Ето тук видях ,че го има ,но не зная дали е това което търсиш http://beautycosmetic.biz/sunsilk-creations-curl-lock-krem-kadrici-p-14154.html
Опаковката е друга, не съм го виждала, но ще го пробвам. Благодаря за инфото! Hug

Каталогът на ДМ

# 447
Днес пазарувах в Лили и с касовата бележка получих още една на която пишеше, че от 18.11 до 15.12.2015г мога да купя продукти на марка Прополис с 30% намаление.  Моля, който е запознат да даде  снимка на продукт на тази марка, защото в Google ми излизат различни марки  и продукти със съдържание на прополис newsm78

# 448
беба28, стоят меки и оформени, не мисля че са го спрели, видях го миналата седмица.
Да се изкажа и аз за ББ на Dove. Първия път го нанесох на суха коса(както пише) след като бях ползвала балсам Dove с отмиване и действително косата ми стоеше по-изправена някак. На втората сутрин реших да сложа още малко за дооформяне и резултатът беше - лепкава и сплъстена коса. Снощи се мих и умишлено не сложих балсам. За мое очудване обаче чувството беше сякаш съм ползвала балсам или маска, т.е. много мека. После сложих ББ-то на влажна коса, но кичурите ми пак стояха по-прави и накрая понамачках с гореспоменатия крем на Балеа и накрая нещата си дойдоха по местата  Laughing
На мен ми допада миризмата му, смятам да си взема и балсама с отмиване от серията. След любимия на всички къдрокоски Сънсилк, този крем наистина  ми върши най-хубава работа, а и най ми харесва това, че мога да го наслоявам всяка сутрин без проблем, тъй като не ми допада навлажняването с вода.
Аз също го харесвам този крем на Balea , но при мен си имаше фиксация и честно казано ако така го наслоявам..на третият ден косата ми изглеждаше супер мръсна и сплъстена.За протокола косата ми е суха и я мия на 4-5 дена

# 449
  • Germany
Някой да е ползвал нещо за термозащита не ползвам преса / маша , а сешоар и искам да ползвам такъв продукт

Този спрей ми е любимият!  Heart Eyes За обем е при употреба на сешоар. Предпазва ми косата и действително става по-обемна, но не бива да се прекалява, защото забелязвам, че когато слагам по-голямо количество, косата ми се заплита. Иначе съм ползвала и от същата серия този, който е за права коса при употребата на преса, но моята коса е така или иначе много права, а и от него имах повече обем, така че разлика между двата не виждам.  Peace

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт