Професионални серии за коса - тема 86

• 64 312
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Привет, момичета! Доста ви изтървах в темите, но нямам време да чета назад. Включвам се за малко, само да се похваля от поредната ми успешна покупка Grinning Не е много по темата, обаче се чувствам длъжна да го споделя. Не веднъж съм споделяла, че съм фенка на Marrakesh и реших да пробвам свещта 3 в 1, която се използва за масаж. Е няма такова блаженство! Излизам от банята - настръхнала, мажа от свещта - топличко, мазничко, приятно.. Почувствах се като Клеопатра! Grinning
Иначе за косата, реших да разнообразя и си поръчах шампоана на Philip Kingsley Extreme. Малко ми сгрешиха поръчката, защото получих балсам, вместо шампоан, но пък бях очарована от реакцията на Рибката, защото като извинение ми изпратиха и шампоана - подарък. Евала! Наистина не го очаквах. Та сега "намазах" и шампоан и балсам и ще ви пиша като ги пробвам, защото още не съм се мила с тях.

# 406
Епона, твоето е балсам, ако не греша  newsm78 (не помня с отмиване или без).

Когато се пише за Нектар термика, обичайно се има предвид термозащитата (двата вида, които са по-нагоре).

НЕ! Термозащита си е моето. Точно тази, която се обсъжда. Просто е повече милилитри и купуван отдавна.

Злате, май го бъркаш с балсама Лайт Витал, който изглежда сходно като стария НТ.
Моя грешка, извинявай  bouquet!Точно На Лайт-а ми заприлича по опаковката и не се зачетох  Laughing.

Новия Цимент, както и Дисциплин-а също са с "ламинат".
Дисциплина бих пробвала, Цимент-а също (като ми свърши стария ...някога), но Нектар-а, не бих си купила  Crossing Arms.Ако ми се доще да се "ламинирам", ще си взема Дисциплин  Laughing.

# 407
А каква трябва да е разлика между термото Дисциплин и Нектара? По описание са сходни, но предположих, че Дисциплина няма да омекотява и хидратира толкова силно, колкото Нектара и затова взех втория. И все пак още ми е любопитен дисциплина. Rolling Eyes

# 408
  • Пловдив
Аз също искам да благодаря, че попаднах на темата и вас момичета, зарибих се тотално накупих доста продукти от които с голямата дъщеря сме много доволни, но за класиране в топ 5 още не мога да бъда обективна защото от скоро ги ползвам само ще похваля ДПШ на Alcina понеже моя братовчедка работи там и ми го препоръча, косата ми става мека и наистина усещам чистота след него.

# 409
А каква трябва да е разлика между термото Дисциплин и Нектара? По описание са сходни, но предположих, че Дисциплина няма да омекотява и хидратира толкова силно, колкото Нектара и затова взех втория. И все пак още ми е любопитен дисциплина. Rolling Eyes
Линда и на мен ми е интересно каква е разликата,реших че като дисциплинира Дисциплина-ще ми отнема от обема.Обаче Бубка го взе и е доволна, а с нея сме със сходни коси-та може и да рискувам да го взема в бъдеще.Никой не казва как мирише  Rolling Eyes
Арлен са пуснали код за SEXY HAIR- SEXY10-обаче на мен не иска да ми го приеме  Crossing Arms

# 410
  • София
Мишелче, сега опитах, приема го във варианта с малки букви и без интервал. Пробвай.

# 411
Мишелче, сега опитах, приема го във варианта с малки букви и без интервал. Пробвай.
Виви -не става.Арлен не ме харесват  Sad

# 412
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Смени браузъра.

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 04:14 от Beautyholicа

# 413
  • София
Пиши им, онлайн са, със сигурност по този начин ще приемат купона. Арлен са връх  Heart Eyes
На мен са ми приемали купон за Алтерна, без да съм го въвела, след като пуснах поръчката. Когато ми звъннаха за потвърждение им казах, че съм го забравила, и ми направиха отстъпката  Crazy

Момичета, това ли са Почистващите ампули за скалп на Напура:
http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-parhot/napura-t|56-active-pre-terapiya-za-pochistvane-na-parhota-predi-shampoana-1br-h-8-ml

# 414
Оправих се с Арлен  Simple Smile
Виви мисля че това ползва Магнолия-но нека и тя да потвърди
http://www.zlatnaribka.com/napura/za-mazna-kosa/napura-t%7C1-pur … kalpa-1-br-h-8-ml

# 415
Привет момичета  Hug !
Влизам да споделя за детанглъра на JMO, който пробвах с отмиване. Много ми хареса, не очаквах откровено казано, но наистина много ми допадна. Благодаря искрено на Белисима и Магнолия за това, че писаха толкова приятни отзиви за продукта и на Лодси, че даде линк с толкова приятна цена  Grinning  bouquet.
Та ето какво сътворих...
Скрит текст:
измих с натурален шампоан René Furterer Naturia Gentle Balancing Shampoo , бях забравила, че имам от него и ми си стори подходящ, предвид състава. Още като нанасях шампоана се досетих, защо го бях захвърлила, не ми допадна особено лекия аромат на босилек, но не е прекалено натрапчив.Друго за този ш-н- консистенцията...не е гъст, а по-скоро редичък, не прави хубава пяна, от втория път, но пак не много. Измива нежно, но като цяло не ме впечатли с нищичко шампоана.Това за него, но въпросът беше да се усети добре детанглъра. След измиване на косата я подсуших нежно с кърпа, колкото да не капе вода и нанесох обилно от него.Сложих кърпа и постоях 10 минутки, после реших да го мина и с терапевтичната преса.С нея косата го пое изцяло, направо можех без да мия, така добре беше. Все пак измих, косата си усетих учудващо добре под душа, не беше заплетена, достатъчен беше детанглъра. Преди да пристъпя към сушене сложих само термозащитата на Алтерна. После изсуших с четката-сешоар и отново бях впечатлена, че косата се оформи лесно, без заплитане. По-напоена стоеше, което ми хареса, макар обема да не е голям, има виталност, а и форма. Само забелязах, че не е с много блясък, но не е и да няма, ок е. След сушене определено стои чудесно косата, ще опитам и с други шампоани как ще се получи.
Вивиан, погледнах, че си питала за нектар термик млякото и цимента.При мен термичното мляко /старото имах/ е фаворит. Усещах го като много подхранващо, косата ставаше жива, хидратирана, напоена и танцуваща, без нищо хвърчащо.Предполагам новото е още по-добро.Аз съм с фин косъм, не ми утежняваше. Харесвам много аромата, не мога точно да го определя, силен, луксозен, на хубав крем, разкошен.При мен се запазва в косата.
Цимента от своя страна е много различен, придава известна твърдост на косата, усеща се и заздравяване и формата се запазва много лесно. Аромата е по-скоро свеж, на мен ми напомня на манго, съвсем лек и деликатен е аромата.Приятен. Дава и плътност.Също не ми утежняваше, по-икономичен е.
И двата продукта дават и блясък и двата са много добри.За по-суха коса нектара би бил по-подходящ, а за по-увредена-цимента.Така мисля.
Момичета, имате ли отзиви за Loreal Density Advanced шампоан, ето този: http://www.arlen.bg/product/412/shampoan-za-uplatnyavane-na-tank … vansed-250ml.html

Струва ми се, че съм чела добри такива назад, но все пак, ако някой може да сподели нещо към момента, ще съм благодарна  bouquet bouquet Heart Eyes
Аз изхабих два поне.И против косопад също го пишеха.Хубав е. Различен е някак. Не е гъст. А аромата е малко странен, леко лекарствен, леко билков го усещах, не е особено приятен, но не се задържа много в косата. Аз го харесвах, защото страхотно се усещаха всички ампулки след него.И ботокса и концентратите и абсолютно всички с отмиване с него се разгръщаха много добре.Помня, че и обем си имаше косата с него, плътност също, но при мен не беше плътността, която получавах от протеинови серии, а по-малко.А, за малко да забравя другото интересно при него-прозрачен е.
Здравейте,от няколко години ползвам единствено продукти на Керастаз,като последно привършвам ХРОНОЛОЖИСТ серията. Обаче искам да сменя марката, на скоро реших да пробвам копринения серум на ЧИ и съм доста доволна, та се чудих дали и шампоаните им са толкова хубави,и ако да кой по точно? Прочетох доста от темата но така и не мога да реша коя марка да избера,PURE KERATIN на наши ми направи впечатление,позаинтересувах се и от маракеш, макадамия и чи .Ако може да препоръчате шампоан и като цяло марка ,защото обичам всичките продукти които ползвам да са от една серия,така има най-голям ефект.Косата ми е суха и гъста,не я боядисвам,леко чуплива е и затова често я изправям ,ефекта който търся е здрава,мека ,подредена коса,защото наистина е доста суха. Ще съм благодарна ако предложите нещо Smile
Предполагам си пробвала коприненото серумче от инфра серията. Ако ти е допаднала и решиш да си с Чи, мога да ти споделя моите впечатления. Аз съм с тънка коса, дълга, също харесвам Керастаз.От Чи
Скрит текст:
съм пробвала продуктите от тази серия , допаднаха ми, единствено аромата не ми беше ...като на Керастаз  Grinning , но не ми беше и неприятен. Шампоанът измива добре, не премива, балсамът разплита страхотно, много добър. Кератиновото спрейче не ми хареса особено, то е с водна консистенция, честно казано нищо не усетих от него, все едно водичка пръскам. Коприната ти си я знаеш вече.
Другата серия на Чи, която имах е тази кератиновата тя ми хареса много повече. Аромата е по-нежен, шампоанът измива много добре, може леко да премие, но не е агресивен.Балсамът е страхотен, най-любимият ми балсам, разплита и оставя усещане за жилавост и здравина.Дава и блясък. Коприненото серумче от тази серия е страхотен финиш, съвсем малко по-лек от червеното, но за мен е по-хубав. Подхранващият балсам без изплакване обаче ми утежняваше, той е крем, нещо не ми допадна.
Друго на марката, от което имам впечатления е розовото масло от моринга, леко ми беше, не ми хареса като аромат, не го почувствах и като ефект.
Извинявам се, че поста ми стана толкова дълъг  Embarassed .

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 19:19 от setony

# 416
Благодаря много момичета ,аз от керастаз съм си доволна но все пак искам разнообразие.Днес пробвах и елексира на маракеш от серията оригинал и той много ми хареса ,а за аромата му нямам думи просто.На Чи пробвах коприната от инфра серията,коприненото серумче от кератиновата и серума  с масло от арган и моринга CHI Argan Oil ...oхх всичките ми харесват,но за измиващи продукти направо не знам ,още го мисля....

# 417
  • София
Момичета препоръчайте нещо за пърхот. Борим се с мъжа мк от доста време, но все се появява отново.Става въпрос за мъжки скалп, сух тъй ксто пада.

# 418
Между 4 ч.тази нощ/сутрин старо време и 4 ч. ново време...т.е. един час ще има "Топ марки на разтърсващи цени" - това от рибката. Не е ясно кои са топ марките и колко ще са разтърсващи цените...ама да ви кажа...

# 419
setony, благодаря за отзива. Аз отдавна го заглеждам. Не дочаках коментари и го поръчах заедно с няколко ампули анинексил, идеята ми е именно да ги ползвам заедно протв косопад, че много сериозно ме е налегнал Simple Smile Дано има ефект Simple Smile
Това с рибата много хубаво, ама човешко ли е ит любопитство да се събудя в 4 часа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт