Професионални серии за коса - тема 86

• 64 301
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Между 4 ч.тази нощ/сутрин старо време и 4 ч. ново време...т.е. един час ще има "Топ марки на разтърсващи цени" - това от рибката. Не е ясно кои са топ марките и колко ще са разтърсващи цените...ама да ви кажа...

Леко малоумно ми звучи, кой нормален човек, ще стане в 4 за да си купи шампоанче  ooooh!

# 421
setony къде го пише това за рибката ?

# 422
Във ФБ го пише.
...кой нормален човек, ще стане в 4 за да си купи шампоанче  ooooh!
...например някой с бебе, който и без това си купонясва по това време  Laughing .

# 423
  • София
Мисля, че ще бъде до 4ч. на следващия ден. Т.е цял ден утре  Embarassed
Иначе наистина е малоумно.

# 424
  • София
Мисля, че ще бъде до 4ч. на следващия ден. Т.е цял ден утре  Embarassed
Иначе наистина е малоумно.
Аз го получих в пощата си. Само един час е. Поредната глупост на рибката.

# 425
Илли сега видях, че и в пощата го имам, иначе това са написали на страницата си във ФБ:
"Тази вечер няма да се спи.Топ марки на разтърсващи цени.Между старото и новото време, ще имаш само час да напълниш кошницата с любимите си топ продукти.
Стартираме в 4ч. старо време и имаш време до 4ч.ново време на 25 октомври да изстреляш своята поръчка."

# 426
Как не. Ще стана точно в неделя в 4, че да спестя 5лв  #Crazy

# 427
Какво по-разтъсващо  Mr. Green !?

# 428
И ти си права  Joy

# 429
  • Бургас/Пз
Eх, какви ли не трикове измислят търговците, но хич не ми се вярва отстъпката да е повече от 10% макс 20%. Разтърсващо ще е да е 50%  Mr. Green  Mr. Green

Получих си и аз Детанглера, сега остава да му намеря шампоан, с който да го ползвам  Grinning

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 23:19 от ani_d

# 430
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета здравейте
исках да попитам ползвал ли е някой тази серия http://www.arlen.bg/product/205/vazstanovyavasht-komplekt-shampo … 200-150-8-ml.html
Вече няколко месеца ползвам продукти само за косопад и косата ми е ужасна .
Чудя се какво да правя . Да продължавам ли да я мъча или да мина на нещо възстановяващо ?
Благодаря

# 431
Отново здравейте,
извинявам се, че си повтарям поста, но първия го публикувах
късно и явно не сте го забелязали.
Скрит текст:
Чела съм предните теми и се извинявам предварително ако досаждам.

Топ 5 любими продукти не знам дали имам освен
шампоанът Денсифик и олиото на Митик Ойл.
Виждам, че на много от вас им е любим реконструкторът със зелен чай,
а аз нещо не се погаждам с него - в смисъл, че все едно нищо не слагам на косата си.
Може би има значение след какви продукти се слага.

Имате ли впечатления от този балсам и шампоана от същата серия?
http://www.enzo.bg/labelm/condition-balsam-za-obnovjavane-na-gstotata-na-kosata/
Дали придават наистина плътност на косата?

Искам да си поръчам някои неща и още се лутам.
За протеинови продукти съм се спряла на Редкен Екстрийм, но още се чудя
каква хидратираща серия да си избера.До сега винаги взимах Митик Ойл
и искам да разнообразя.

Не видях някой да ти е писал, аз искам да помогна,но тази серия не съм ползвала.
 Редкен екстрийм ми е от любимите протеинови серии, препоръчвам   Heart Eyes
Митик оил също ползвам и харесвам.
 Друга хидратация...ще кажа кои имам и съм доволна, косата ми е суха, боядисвана в русо, дълга и гъста (според мен  Laughing)-имам Макадамия (старата),
Синята серия на Джойко-Joico Moisture Recovery,
Чи инфра- балсама аз го усещам и ползвам за хидратиращ, харесва ми.
 Обърни внимание на Филип Кингсли- Philip Kingsley Moisture Extreme, чела съм тук, че хидратира много добре.Еластисайзъра ми е номер 1 за хидратация, екстремния  Heart Eyes
 лОРЕАЛ интенс не знам каква е по състав, но на моята коса и действа много добре хидратиращо.

# 432
Запис Twisted Evil Много си обичам косата и често сменям цветове, преродих се, като почнах да ползвам професионална козметика. В момента съм с шампоан и маска Argan sublime на farmavita и съм много доволна (минах от черно на тъмно русо и по косата ми няма поражения) и пяна за обем TIGI Catwalk. Пяната я препоръчвам горещо, това е първият продукт за обем, който ползвам и наистина има ефект (косата ми е права като дъска, сравнително гъста и с много твърд косъм). Преса за коса за изправяне не ползвам  Mr. Green Само като не ме примързи много си правя така къдрици. Сешоар също не ползвам, с въртяща четка с топъл въздух на rowenta се суша и също препоръчвам - след всяко сушене съм с прическа bowuu Преди ползвах балсам без отмиване на Milkshake и много ми харесваше ефектът му, но косата ми натежава допълнително от него и унищожава всеки помен за обем и трябваше да се разделим Tired

*АДРЕНАЛИНКА* , преди терапия за косопад трябва да се консултираш със специалист. Ампули веднъж в годината не вредят, но при системна употреба на подобен тип продукти ефектът е обратен. Освен това косопадът е много субективен (сезон, боядисване, третиране). Ако наистина имаш проблем с косата, не рискувай с продукти от интернет, а иди при някоя добра фризьорка да ти препоръча нещо. Преди няколко години ми правиха "терапия" в салон с продукти на Nashi, даже не знам дали не бяха същите, но след изрусяване до бяло. Това не са продукти, подходящи за ежедневна домашна употреба Simple Smile По-добре иди на кератинова терапия (ако е толкова страшно положението) и питай да ти препоръчат по-леки продукти Wink

# 433
Добре дошла erdbeermund  Hug
Да ви споделя първия си опит с детанглъра-тази сутрин се измих с ш-на на ол райт и го сложих като балсам с отмиване,леко ми е разхвърчана косата,ще му дам още един шанс,но май ще си го ползвам като финиш без отмиване.Вчера го пробвах така и мнооого ми хареса-мека коса,без да омазнява  и много нежен аромат.
А да ви попитам какво мислите за боите Иноа,половин година се боядисвам с Маdjirel,но ми поомръзна,а си харесах цвят на Иноа,ако има пробвали ще се радвам на мнения

# 434
Благодаря за посрещането bouquet
Аз като маниак, който си сменя през 6-7 месеца радикално цвета на косата, не бих я препоръчала изобщо. Видях, че има тема за нея: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534777.0 и има доволни, но на мен не ми харесва. Боядисвам се при фризьор от години, косата ми е твърда, трудна за моделиране и гъста (повтарям го, защото предполагам, че има значение за оцветяването). Поначало бягам като дявол от тамян от продуктите на loreal - цените им за мен са твърде надути за ниското качество, което предлагат. Единственото тяхно, което ползвам, е червило на Ева Лонгория, и то защото харесвам нея. За близки до тези пари предпочитам да ползвам продукти на тясно специализирани марки. Безамонячните бои като цяло нямат махане, ако искаш да промениш цвета или да сложиш друг нюанс отгоре, а от тази на мен ми падна цвета след 3 измивания. Наистина беше прекрасен цвят, като ми го сложиха, но на втората седмица вече нямах блясък. Цветът беше като този, нанесен върху изрусена коса: https://tribzap2it.files.wordpress.com/2012/05/vanessa-williams- … g?w=325&h=350 . Първо реших, че е заради русото, но и  второто нанасяне не беше по-различно. След това реших да сменя боята - изобщо не хвана, падна след първо измиване още при фризьорката и се видях в чудо месеци наред, докато израсне. Общо взето имах здрав омбре ефект преди да е модерно  Laughing  Мога да я препоръчам само за нюансиране на естествен цвят newsm78

Общи условия

Активация на акаунт