Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 242
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Честито бебче, Буболинче! Много да е здрав и да сте щастливи заедно Simple Smile

# 376
Честито Буболинче ,голямо бебе да ти е живо и здраво и много да слушка и да те радва 😊😊😊

# 377
  • Варна
Честито Hug, да е жив и здрав Галин, а ти бързо да се възстаняваш bouquet
Вече загубих бройката на бебчетата Laughing

# 378
Здравейте и от мен, аз съм от януарските мами, но ви следя. Честито на новите мами и бързо възстановяване!  bouquet

# 379
Честито, Буболинче! Да ви е жив и здрав Галин!

# 380
😄😄😄😄😄😄😄👋🏽👋🏽👋🏽 ухааааааа 😊😊😊 3900 кг.!!!!! Буболинче ,Галин е истински шампион 😜😜😜 честита рожба !!!! Да ви е жив и здрав , много да ви радва и да се гордеете с него 😃😃😃 На теб  ързо възстановяване !

# 381
Честито,Буболинче!!!
Сладък бузанчо Simple Smile Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи!
И моят син се роди същите кг. и сега ми стана едно миличко.... Grinning
Бързо да се възстановяваш и да си се гушкате с Галин!!!

Аз утре съм на преглед и съм нетърпелива да разбера колко е пораснала малката Simple Smile
Взех да получавам леки пробождания и болки менструални от време на време...слиза си по малко предполагам бебчето.

# 382
  • София
Буболинче, честит син! Да е здрав,щастлия и много да ви радва! На теб бързп възстановяване!
Бебоче, тук съм си...все още 2 в 1.

# 383
Буболинче, честит син! bouquet Да ви е жив и здрав, и много да си се радвате, а на теб бързо възстановяване!

# 384
Буболинче ,честито.Голям юнак си родила,да ви е жив и здрав😀.А ти бързо се възстановявай.

# 385
Буболинчеееее честит ви Галин ! Много да ви радва, да бъде здрав и да расте под щастлива звезда ! Heart Eyes  Hug

# 386
Честито Буболинчеее bouquet! Какъв голям мъж си имаш, браво!  Heart Eyes Бързо възстановяване ти желая Simple Smile!

# 387
Весе, нали си от първите по термин, а и няколко страници без пост от теб...Та затова така реших. Малко ти остава при всички случаи.
Успех на всички, на които още им предстои раждането! И на мен в това число.

# 388
Честит син Буболинче! Жив и здрав  да е и много радост да ви носи.

# 389
Честито на всички мами , прегърнали вече мечтите си. И мен ме тресат хормоните, чета и плача, плача и се смея, бавно и сигурно изтрещявам. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт