Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 256
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Киви, мислим те! Ако четеш темата и можеш, драсни някой ред.

# 301
Честито, мушмула! Да ви е живо и здраво момчето, само радости да носи! На теб, бързо възстановяване!

# 302
Честито, Мушмула! Живо и здраво да е момчето! На теб бързо възстановяване!
 Момичета, ще видите как КиВи ще ни изненада с новина. Такова усещане имам.

# 303
добро утро  bouquet

преди малко се събудих с отвит тумбак, толкова ми е жега там че не е истина ... щом и на сън го отвивам #Crazy мм вика завивам те няколко пъти и ти пак се отвиваш, а пък в апартамента ни не е толкова топло .. абе луда работа

# 304
Мисля, че КиВи няма да пише. Последният й пост е молба за замразяване на акаунта.

# 305
Добро утро!
Честито бебче на Мушмула!!!
Да й е жив и здрав и много да я радва!

Аз снощи получих една доста болезнена контракция и кръста ме стегна,че се уплаших понеже е много рано,но не се повтори за моя радост!Не спах спокойно обаче....да не би да продължи Confused

# 306
Честито и тук на Мушмула за мушморочето сладко Heart Eyes Hug bouquet
Жалко за Киви, но какво да се прави Sad
Не мога да ви изчитам мацки, направо сте се разписали като за последно Mr. Green
При мен секциото вече е ясно долу-горе кога ще е -началото на Ноември, ако няма изненадки други. Почти ме успокои доки да не очаквам такива Whistling Каза ми, че бебка "изоставала  " с 1 седмица ама била почти 3 кг без няколко грама newsm78 За разкритие не ме човърка слава богу, само ми гледа плацента, околоплодни води, маточните артерии и това беше Blush

# 307
Честито на мушмула и от мен;)Да порасне здрав и голям мъж Никола и много радост да носи! bouquet

# 308
Мисля, че КиВи няма да пише. Последният й пост е молба за замразяване на акаунта.

Вече и е замразен. Sad

Мушмула, честит Никола и тук! Да ти е жив и здрав и много да ви радва. Бързо възстановяване и да си се гушкате скоро в къщи при тати!!  Hug

А и да ни е честито първото скорпионче. Влязохме вече в зодията, скоро и в месеца. Wink

# 309
Момичета, днес докторът ми каза, че боцкането във влагалището е от гъбички. Пиша го, защото няколко дами имахме такива оплаквания - аз поне все ги боря тези гъби, не знам при вас, с боцканията, дали ги има, но да ви кажа все пак.  Peace

# 310
Форестче, ти ме уби!
 До сега всичките ми МБ са чисти. Последната е от началото на месеца. Очаквах, че ще има нещо, защото ми се засили течението. Оказа се чисто. Иначе имам течение, но АГ каза че е нормално да е засилено сега. Освен другата седмица да искам ново изследване.
 Мерси, че сподели!   Hug

# 311
моята лекарка казва че боцкането е от това че бебето вече натиска шийката на матката .. А за усиленото течение каза че е нормално последният месец да е по-обилно .. И на мен до сега изследванията са ми били ок, ще видим последното как ще е .. newsm78

# 312
Честито на всички мами с бебчета, да са ви живи и здрави и много щастливи!  bouquet
 След две дъъълги седмици в болницата утре ни изписват и се прибираме вкъщи. Малкия е добре, наддава и вече сме над 2кг. Нямам търпение вече.
 Буболинче замалко ще се разминем  Simple Smile Ще стискам палци в понеделник всичко да мине гладко  Hug

# 313
Vofche  👍🏽👍🏽👍🏽 чудесни новини !!!! Все така да папка че да порасне голям 😊😊😊

# 314
Честито и от мен на мама Мушмула! Да ви е живо и здраво бебчето и много да ви радва  Heart Eyes  bouquet !

Vofche, много се радвам, че ви изписват. Дано все така бързичко наддава юначето  Hug .

Жалко ако Киви е решила да не е вече част от нашата групичка. Сигурна съм, че никой не е искал да я обиди или засегне.

Аз чакам доки да ми се обади към 27-28, за да ми каже кои дати са му свободни за секцио. Ще избера такава, която да е максимално близо до термина ми, а той е 10.11, та да може мишлето да поотрасне и да качи максимално до тогава... ще стискам палци и кълки да не тръгне по-рано  Praynig, че тия дни бая ме понаплашиха, че може да е по-мъничък.
Явно под влиянието на всичкия стрес от това започнах да сънувам и кошмари  Stop ...Ужасни... Сутринта събудих мм от тръшкане и рев в съня си, луда работа  ooooh! .

Общи условия

Активация на акаунт