Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Мушмула, честита рожба и бързо възстановяване!  bouquet

Момичета, днес докторът ми каза, че боцкането във влагалището е от гъбички. Пиша го, защото няколко дами имахме такива оплаквания - аз поне все ги боря тези гъби, не знам при вас, с боцканията, дали ги има, но да ви кажа все пак.  Peace
Снощи звънях на лекарката, защото почти всеки ден имам такива бодежи и стягане, и тя каза, че е нормално защото шийката се подготвяла за слизането на бебето. Досега всички микробиологии са ми били чисти, дано и последната да е така. На последния преглед като попитах доки дали ще мерим шийката и тя каза, че не иска да ме плаши, защото вече ще е по-скъсена и не я мерихме. Очевидно тук работят по друг начин.

Аз да се оплача, че вчера ми се отчупи зъб с коронка ooooh! И толкова кофти се отчупи, че остатъкът е на нивото на венеца и не ми се мисли как ще го вадим. Тази седмица ще е и ми е много страхливо, уж няма проблем за упойката, ама точно сега ли трябваше Close

Хубава вечер, коремчета!

# 316
Нимфея- правилно според мен за шийката- като моята беше станала в 7ми месец на долна граница си изкарах акъла, ама само с магнезий се увеличи. Моя доки отказва да я мери от месец  и вика и кво да е станала и 1 см за мен е ок.. Ама той се е нагледал на случаи, та е претръпнал..
Биби- колко е малък бебчо? Стискай кълки и си почивай, дано имаш възможност да си много близо до термин....

# 317
kremika, точно така е и при моята АГ. Изрази се, че вече не ни вълнува колко е шийката и за да не ме плаши реши да не я мерим. Каза, ако настоявам, ще я видим, но реших, че щом така е преценила, по-добре да не се шашкам излишно Grinning

# 318
вофче, какво да се прави, тъкмо мислех че ще си имам компания ама уви, абе важното е че си отивате вкъщи  Hug

# 319
Нимфея, на мен също ми слагаха упойка, заради зъб преди няколко седмици и всичко е наред. Те зъболекарите знаят колко и какво да сложат.

# 320
момичета, един въпрос: днес по едно време ми се смъкна супер много корема надолу и преди час два забелязах, че и пъпа ми си е на обичайното място, а беше много изпъкнал .. това нормално ли е?  newsm78

# 321
kremika , 3-ма доктора- 3 различни мнения, но явно определено е по-малко за седмиците, които са ми определени от началото. Първия док каза-2170гр, ЖК не можа точно да определи, но било повече от 2500 гр, и тази седмица ходих при трети, мери, гледа ме на 2 видеозона, доплер пуска, каза между 2200-2400 гр, плацентата ми е 2-ра степен и каза, че за него е сгрешен термина ми още от самото начало, а аз по принцип съм си с нередовен цикъл, 35-40 дни, та не знам на кой да вярвам вече  Rolling Eyes . Ноо явно ми се отразяват всички тези мисли и притеснения.

Буболинче и моят корем се смъкна преди 1-2 седмици, доктора каза, че е нормално. Аз от тогава определено се чувствам по-добре, не ми притиска гръдния кош толкова и сякаш дишам по-леко  Peace .

# 322
Да се оплача в този късен час,и аз тази вечер будувам. Момичета имам чувството че откакто влязох в 9-ия месец нещо стана с моят стомах, постоянно ме боли малкия като мърдоли в
Незнам какво ми натиска но ми предизвиква постоянно газове и ми се привижда на тоалетна по голяма нужда, преди малко се събудих с болки в стомаха и страшно гадене,дали някоя от вас го има този проблем. Ето оплаках се  Sad Sad Sad

# 323
Ива, и аз ходя непрекъснато до тоалетна откакто съм в 9ти. Първоначално като се получи, си казах, опа...наближава, че предният път така се получи, ама сега явно е различно и просто имам по-учестен метаболизъм или просто се притискат червата.

# 324
  • София
Да се оплача в този късен час,и аз тази вечер будувам. Момичета имам чувството че откакто влязох в 9-ия месец нещо стана с моят стомах, постоянно ме боли малкия като мърдоли в
Незнам какво ми натиска но ми предизвиква постоянно газове и ми се привижда на тоалетна по голяма нужда, преди малко се събудих с болки в стомаха и страшно гадене,дали някоя от вас го има този проблем. Ето оплаках се  Sad Sad Sad

Аз също съм с киселини идаже се върна сутрешното повръщане...

# 325
Добро утро, коремчета Flutter
Аз от днес влизам в 9 месец newsm18 Не мога да повярвам как бързо минаха месеците от теста. На всички ни пожелавам леки раждания и здрави бебоци  Praynig
Моята приятелка роди завчера след преносване една седмица. Бебчето беше малко и решиха да го оставят повече, та в петък я приеха в болница и днес ще ходим да ги видим с малкото мишле. И си представям как ще съм и аз скоро Heart Eyes

Пожелавам ви хубава неделя!

# 326
Незнам какво ми стана аз като забременях не съм повръщала тази вечер и повръщане и разстройство и сега се чувствам много зле отпаднала гади ми се и не искам да виждам храна

# 327
  • Варна
Добро утро,
като ви чета и си мисля -това са точно симптоми преди раждане Hug. Моя корем е все  още високо и ме убива, не мога да си намеря място.

# 328
IVA89, някъде четох, че по този начин организма се подготвя за раждането. Пречиства се сам. Не знам дали е вярно, обаче. На теб кога ти беше термина?

# 329
  • далече в провинцията
Аз вчера се натъпках с грозде та да ме разхлаби но уви
Момичета немога да спа, спа най много до 2,30 и после едни болки в областа на бъбреците докато не стана да се разходя не минават легна ли - пак

Общи условия

Активация на акаунт