Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 252
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро! И аз тязи нощ се ококорих в 3:50ч -няма заспиване сумата й време,не знам как,но съм заспала. Ужас! Чак главата ме боли,мога да си легна след кафето!

# 331
Термина ми е на 24 аз мисля че е рано нека поне влезем в Ноември, а колко време преди раждането започва това пречистване и подготвяне знаете ли,  ох направо ми е много зле като си полегна и подремна малко ми разминава и после пак,чак на 5 съм на лекар при тази дето ще раждам да ме прегледа

# 332
и аз от вчера съм с разстройство, ама стабилно, но може би защото днес влизам в болницата и съм се стресирала  Mr. Green казвала ли съм колко мразя болници? е, ако не съм ... МРАЗЯ ГИИИИ  #Crazy

# 333
Буболинче,  Hug
 Стискам палци утре всичко да минава леко и бързо, и да си гушкаш бебчето!
 Е, при теб сигурно е от напрежение разтройството. Нормално. Пиши като можеш, за да се разсейваш.

# 334
до утре сутринта мога да напълня темата със спам като нищо  Mr. Green

# 335
Сега ти е паднало  Mr. Green

# 336
Да ви се оплача, и на мен тия вечери са ме погнали пак киселините, и не само те, събуждам се защото ми се повръща, но не съм все още, направо са ми ужасни нощите  Sad Понеделник ще ходя при доки и сигурно ще ми увеличи дозата на хапчетата, че кръвното пак взе да се покачва.
Беба все още си рита весело и смело и няма намерение да се намества за излизане и сигурно ще се наложи още малко да я вадят, ако това кръвно продължава така.
Е оплалах се, приятен и слъчев ден на всички  Hug

# 337
Буболинче, успех утре!

Момичета, явно всички сме с болежки и неразпорожения, ама малко остана. Скоро ще си гушкаме бебоците!
На моята беба тия дни взех да й викам хълцук, защото много хълца миличката.
На мен много хора вече ми казват, че много ми бил паднал коремът, познати и непознати. Аз чисто визуално не мога да преценя добре, обаче болките в таза, слабините и корема ми го показват все пак. Днес за около минута ме заболя и гърбът, ама както си седя без да правя нищо и беше особена болка, някак пареща, та се почудих чак.

# 338
Благодаря ви, момичета!  Hug
Мойто момче е с абокат в главичката, първо беше на система и сега ще има антибиотик 5 дни. Тооолкова ми е тъжно като го гледам така,но поне ще се оправи.  Praynig

# 339
Мушмула, честит син! Да е жив и здрав! Бързо да наддава! Не се притеснявай, след като сте в болницата под наблюдение, лекарите си знаят работата. Скоро ще ви изпишат и всичко ще си дойде на мястото.
БУболинче, стискам палци за утре. Всичко ще мине по вода и много скоро ще си гушкаш бебчето.
Моят корем си е високо още. Киселини имам непрекъснато, болят ме костите, ама какво да се прави. Тази нощ се будих само 2 пъти, като цяло спах добре.

# 340
благодаря за подкрепата  Hug приеха ме и ми пуснаха тонове, но бяха много високи и не знам защо, да леко съм притеснена, но дали се дължи на това ...

# 341
  • далече в провинцията
Като бабите пред пощата за пенсиите със всичките болежки  ooooh!

# 342
пуснаха ми тонове отново, тоя път бяха идеални, но пък кръвното високо Grinning идеал петров

# 343
Мушмула, всичко ще бъде наред съвсем скоро 💋

# 344
  • Варна
Буболинче стискам палци и чакам утре добри новини Hug

Общи условия

Активация на акаунт