Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 251
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Мушмула защо Никола е с абокат ? Стискам палци бързо да се оправи  Praynig
Бубулинчееее късмет момиче  Hug ще чакаме с нетърпение да се похвалиш с прекрасни новини  Mr. Green

Ние днес бяхме в София Ринг МОЛ , има нов магазин за бебешки неща 😁😁😁😄😄 много ми хареса !!!! Там видях количката която толкова търсихме 😋😋😋 мн е яка ама ми се стори доста обемиста 😳

иначе ми скри топката с толкова екстри и електроника 😳 Набелязахме си и люлка

имаше много хубави неща 😃😃😃 и така хубаво беше подредено 😳😳😳😳

# 346
Леле момичета като ви чета явно на всички вече ние много тежко,и аз не спирам да повръщам щом се навечерям дори и малко каквото и да пия не помага и към 2.00-3.00ч.ставам да повръщам ,а за неспането нямам думи събуждам се за пореден път към 4.30ч.и край няма заспиване . И като трябва да стана за да отведа Никола на градина и после как да се върна да си легна ама както и в нашата тема се казва много мина мъничко остана.....☺☺☺незнам какво да ям ,какво да пия нищо не ми помага . И мен ме боли много кръста и нз защо и десния крак . Е оплаках се и аз . Лека вечер

# 347
Ексилент, супер е количката, на мен черно с бялото много ми хареса, но ние вече избрахме,  а и тази като я гледам сигурно е много скъпа.
На мен люлка ще ми подари приятелка, която работи за вносител на детски неща. Ще отида до този магазин другия уикенд ако се чувствам добре, щом казваш, че има хубави неща. Все още помпа не съм си взела, а няма да мирна докато не се заредя с всичко необходимо за болницата.

# 348
айдее шубето ме хвана яко, седя, хиля се и рева едновременно ... що съм такава пуйка не знам  ooooh!

# 349
Теичка, дано да минава бързо, че да ни изпишат в комплект... Hug

Екселент, вливат му антибиотик, че има някаква инфекция. Аз бях хремава седмицата преди да родя, май това е причината.

Буболинче и аз бях така, но в момента в който ме поведоха към операционната, тръгнах с най-сигурната и уверена крачка. Ама преди това бях на косъм да превъртя от шубе  Crazy Стискам палци всичко да мине леко и те чакаме да споделиш новината  Heart Eyes  Hug

# 350
 Мушмула,честито и бързо изписване👍                                                       Момичета на мен за киселините много ми помагат ментови бонбони или ментови дъвки.

# 351
Бубулинче кураж 💪🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽  само си помисли колко ще е хубаво да се гушкате ,+1 да нямаш газове и гадене и киселини , да започне обратното броене на килограмите 😋😋 да не си вече тромава и да си спиш нормално 😃 а най- хубавото ..... Две малки очички който ще те търсят постоянно 😃

# 352
Буболинче стискам палци и спокойно, всичко ще мини прекрасно!! Колко ми е лесно да ви окуражавам така, а утре к мен ме чака определяне на дата и си представям и аз в какви състояния ще изпадам. Но всеки път когато се замисля за крайния резултат разбирам как всичко си заслужаваа в името на най-прекрасното нещо на света!! Лека вечер мамчетаа Peace

# 353
Благодаря момичета  Hug голяма подкрепа сте ми, да знаете

мушмула, дано двамата в комплект да ви изпишат и всичко да е наред  bouquet

# 354
И аз утре съм на преглед плюс тонове.
Буболинче, късмет, всичко да мине успешно !  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug

# 355
Буболинче, стискам ти палци, всичко ще е шест, и да се похвалиш после  Hug Hug Hug

# 356
  • София
Успех, Буболинче, всичко ще е наред  Hug Peace

# 357
 Буболинче, късмет! И да не забравиш да ни пишеш! Simple Smile

# 358
хахаха няма да забравя аз, просто седя и си чакам  Crazy

# 359
Мами, искам да ви попитам дали имате познати детегледачки? Знам, че тук в мамата има отделна тема, ама аз предпочитам някой препоръчан, макар, че сега се занимавам с една жена уж препоръчана. Предната седмица я оставих насаме 2 пъти със Софи. Като се върнах първия път видях, че едната бузка е зачервена. На следващия път отставих камера, лошото е, че не можах всичко да видя, защото камерата има малък обхват. Но това, което видях е, че грам не се занимава със Софи и се държи грубо с нея - един път я плясна и то защото детето разхвърля едно шкафче, което аз съм казала, че няма проблем да го разхвърля...просто нямам думи. То имам две седмици до секциото, кога ще търся, кога ще преценявам, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт