Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 231
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Честито на мамите Pufi_ , julsii. да са живи и здврави малките бебоци  bouquet

# 451
Бях на консултация днес. Тонове идеални и води в норма. Шийката ми вече тръгна надолу, ама още е добра - 3.1. Плацентата ми е вече трета степен. А бебка е 3.200.Голама мома. Докторът каза, че като нищо може по-рано да тръгне малката. Аз лично нямам търпение вече. А и като знам, че тя е достатъчно едра, ама когато, тогава. Малко остана при всички случаи.

# 452
При трета степен ще трябва да излиза скоро. Не ти ли казаха по-често да следиш тонове ?

# 453
Не, Теичка, не каза по-често тонове. Вика ме пак на трети.
Едит: Ако усещам добре детски движения, нали всичко е наред, дори и без да мерят по-често тонове?

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 18:05 от Beboche2015

# 454
  • Варна
Днес и аз бях на консултация, нашата мома е 3100гр. Направо ми се доплака, имам още месец до термина.  Shocked Как ще го раждам нормално това дете, то ще стане сигурно 4 кила Crazy
Взех си направлението и пуснахме изследвания, утре ще стягам багажа за болницата и ще ходя на очен лекар.

# 455
Честито на всички мамиии  bouquet да са им живи и здрави бебчетата и много щастливи моменти да имат  Hug толкова ми става хубаво като чета всеки ден още едно бебе и още едно бебе .. много вълнуващо, нямям търпение да мине и моето раждане и да си се приберем в къщи да се гледаме Simple Smile .. искам да споделя и да чуя мнението ви относно това че днес цял ден ме боли корема и кръста все едно ще ми дойде цикъла, не снощи а онази вечер имах 4 болезнени контракции и понеже не се задържаха не отидохме с мъжа ми в болница въпреки че цяла нощ като ставах да пишкам имах болка в корема .. на сутринта решихме все пак да идем на един преглед слушаха тонове имам контракции но всичко е нормално .. снощи такъв натиск имах в шийката и така ме болеше на моменти, в следствие на което ми се смъкна корема доста .. т така до днес цял ден с болки които са търпими но ги има и не утихват отделно като ходя дъпането и натиска в шийката се засилват, явно доста се е спуснала моята госпожица надолу вече .. та това кара ли ви да мислите че всеки момент може да очаквам да започне раждането, защото аз се обърках вече,и незнам какво да си мисля, преди седмица влязох в 9ти месец  newsm78

# 456
  • далече в провинцията
Честито на мама Жулс  bouquet
 Да е жива и здрава малката Сияна, това първото ни момиченце ли е?

# 457
  • София
В 17.40 се роди и нашата Яна! 3500, 50 см. Да ни е здрава! Тоолкова е топличка и сладка!

# 458
Ехааа настана бебевалеж  Hug bouquetчестито и на Весето, то от ноемврийки излязоха октомврийки  Laughing Laughing Нека всички бебчета растат здрави и щастливи а родилите вече мамчета да стискат палци на нас останалите  Peace Praynig

# 459
Честито! Да е жива и здрава бебе Яна!

# 460
Весеее, честита щерка ! Да ти е здрва и красива ! Много хубаво име сте й дали !

# 461
Честито, Весе! Да е жива и здрава малката кукла! А на теб бързо възтановяване!

# 462
  • Варна
Честито Весе, това се казва изненада. Да е жива и здрава бебка bouquet, и чакаме подробности Blush
Наистина, то останаха ли мамчета за ноември Laughing

# 463
Честито на всички родили мами! Да сте здрави, спокойни и усмихнати! Simple Smile
И да разказвате кое, как, къде Wink

# 464
  • Варна
Нещо ми се губи gemavar, да не ни изненада приятно Crazy

Общи условия

Активация на акаунт