Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за справяне с гаденето по време на бременност?
Каква е препоръчителната влажност в детската стая?
Какви са някои методи за овлажняване на въздуха в детската стая?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за справяне с гаденето по време на бременност?
-
Каква е препоръчителната влажност в детската стая?
-
Какви са някои методи за овлажняване на въздуха в детската стая?
-
Каква е препоръчителната температура в детската стая?
-
Как мога да разпозная бебешките движения в корема?

толкова ми става хубаво като чета всеки ден още едно бебе и още едно бебе .. много вълнуващо, нямям търпение да мине и моето раждане и да си се приберем в къщи да се гледаме
.. искам да споделя и да чуя мнението ви относно това че днес цял ден ме боли корема и кръста все едно ще ми дойде цикъла, не снощи а онази вечер имах 4 болезнени контракции и понеже не се задържаха не отидохме с мъжа ми в болница въпреки че цяла нощ като ставах да пишкам имах болка в корема .. на сутринта решихме все пак да идем на един преглед слушаха тонове имам контракции но всичко е нормално .. снощи такъв натиск имах в шийката и така ме болеше на моменти, в следствие на което ми се смъкна корема доста .. т така до днес цял ден с болки които са търпими но ги има и не утихват отделно като ходя дъпането и натиска в шийката се засилват, явно доста се е спуснала моята госпожица надолу вече .. та това кара ли ви да мислите че всеки момент може да очаквам да започне раждането, защото аз се обърках вече,и незнам какво да си мисля, преди седмица влязох в 9ти месец