Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Честитооо ! Нека Сияна е здрава и щастлива, за радост на мама и тате ! Мале почна се бурен бебевалеж !!! ❤❤❤

# 436
  • Варна
Въпрос към мамите с опит.
Сега търсих отзиви за капките за колики, дали да си поръчам Лефакс да ми донесат от Германия, че чакам гости.
Цената е много добра 100мл.- 20лв.

# 437
Поръчай си го! Доколкото знам е най-доброто,аз не съм с опит,но след проучване-вече ми е в наличност!

# 438
Честито съкровище julsii, да ти те жива и здрава дъщетичката и много да ви радва Hug

# 439
Ау, страхотно! Започна бебевалежът!  Hug
Честито на Пуфи и julsii за рожбичките им! Да растат здрави и много щастливи! Бързо възстановяване на мамите
bouquet

# 440
Честито на новите вече официално майки Пуфи и julsii! Здрави и усмихнати бебчета ви желая и бързо възстановяване! Пуфи наистина много хубаво си ни разказала за раждането bouquet

# 441
Аз се върнах от преглед...добре е малката Simple Smile
Възможно ли е за 10 дни да качи 600 грама?Е аз се радвам разбира се  Simple Smile ,но се съмнявам,че предния път  я е измерила правилно.Та вече сме 2600 и си ми олекна,че няма да е дребничко.Голямата ми се роди 2800,синът 3900....да видим сега как ще е  Wink

# 442
Ех, колко много бебчета  Heart Eyes Честито, Джулси! bouquet

# 443
Честито на мама Джулси,да ти е жива и здрава Сияна. Леле,почти всеки ден имаме вече родени бебчета.Пуфи,добре си описала раждането,ако и другите мами имат време,няма да в зле да го правят.Интересно е😊.

# 444
Джулси, честито бебче! Да ти е живо и здраво! Нормално ли беше раждането?

# 445
Благодаря ви момичета. Раждането беше нормално и  много бързо.  Всичко продължи около два часа.  Пожелавам на всички ви толкова бързо да родите.  Когато дойде момента се оптайте да бъдете спокойни (не че аз бях ) но страха и паниката само ще влошат нещата. Късмет на всички.  bouquet

# 446
Честито на Буболинче, Пуфи и julsii! Да са живи и здрави бебенцата, а на майките пожелавам бързо възстановяване.
Момичета, тези от вас, които ще раждат с планово секцио кака избирате дата ? Аз след два дни съм на лекар, сигурно тогава ще обсъждаме датата, ама се чудя дали да не оставя на лекарката тя да я определи

# 447
Ами или си харесваш дата и я предлагаш на док, или направо питаш кога да бъде и така. Аз исках една дата, но ми се струваше малко късно, другата пък много рано. В крайна сметка избрахме по-късната и сега се надявам да си я изчакаме  Praynig

# 448
Еха... докато се усетя да пиша в новата тема, то сте стигнали до 30 страница!

Първо - ЧЕСТИТО на всички новородени бебоци!  ylinfant Нека са живи, здрави и носят много радост!
А на нас останалите пожелавам леко раждане около термин на едни прекрасни живи и здрави бебчета.  newsm30

Аз бях миналата седмица за 3 дни в болница - Шейново (където отношението си беше чудесно, а и се запознах с няколко страхотни мамчета, които така положително ме заредиха...че не мога да ви опиша...  Heart Eyes ) получих контракции малко по- силни, паникьосах се и веднага на място. Пълен преглед, тонове - всичко се оказа нормално и наред, но имаше контракции, та полежах на системи.

Видях, че сте писали за магнезия и аз почнах Магнерод след болницата 2х1 до 37 седмица - после спирам (въпреки, че пиех Диаспорал по 1 вечер). От време на време си ме стяга доста силно корема и кръста, също като при менструация, но все пак вече официално съм си 9 месец  Flutter

Получих лек сърбеж, а МБ ми е чиста... мисля, че е от ароматизираните превръзки...щото сърбежа е само като си легна след баня  newsm78 през другото време не.
Ох...все повече се изумявам от способностите на тялото ми - краката, ръцете все  подути, дишам тежко дори когато заговоря по-дълго...абе нещо страшно  smile3506

Поръчахме си легалцето  newsm07 , дрешките изпрани и изгладени, а днес и последната партида пералня с чаршафките  prostor
И така на  5 ми е следващия преглед, силно се надявам бебка да се врътне, но каквото стане.
Чакаме я с нетърпение  Heart Eyes

Поздрави  bouquet

# 449
  • София
Честито бебче и на Джулси, да е жива и здрава и много да ви радва 😀
Аз днес бях на ехокардиография, всичко е точно, нямам проблем, взех си документите от ЖК и на 10.11 съм на преглед при док, който съм избрала да раждам и ще определяме дата Simple Smile дано изчака беболинко до края на месеца, че аз чак в края на тази седмица влизам в 9 ти месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт