Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 236
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Да ти е жив и здрав Александър, Пуфи! Браво на теб! Бързо възстановяване Simple Smile

# 421
Екселент, на ехограф показваше с размерите му 18.11, а по цикъл 09.11, аз си знаех че ще бъде по- рано Wink
Относно количката- голям смях с този лилав цвят   Grinning
Купихме сива с тюркоаз, много свежа и лека, много ми харесва  Blush

# 422
Пуфи, честита рожба! Да сте живи и здрави и двамката! Само радости да ти носи бебока!

# 423
Пуфи, честита рожба! Да ви а жив и здрав и многооо до ви радва Simple Smile

# 424
Буболинче,Пуфи честити рожби и на двете! Да бъдат здрави и да донесат огромно щастие в семействата ви!  Hug bouquet Heart Eyes

# 425
 Heart Eyes Hug Честити бебенца на всички вече станали официално мами! Да ви бъдат живи и здрави, много да ви радват, както и бързо възстановяване  bouquet Не съм писала отдавна, но редовно ви чета... Подготвям се психически за предстоящото рождане уж с позитивна нагласа до колкото е възможно. Миналата седмица бях за последно на тонове, бяха нормални с леки подготвителни контракций, и от сега нататък чакаме включване от девойката  Wink Нямам търпение вече момичета, искам да идва този момент за да престана най - накрая да се притеснявам и да го мисля, както и да си видя съкровището разбира се  Heart Eyes Иначе напоследък се чувствам добре, като изключим ужасните киселини и трудното спане... Бебка вече и е все по трудно да шава милата, явно и е доста тясно вече и от време на време прави бабунки по корема, а тръгна ли да хапвам нещо все едно има фоерверки в корема ми  Grinning усеща веднага  Party Това е за сега от мен, надявам се скоро и аз да се включа с прекрасните новини, които всяка от нас жадува да сподели  Blush

# 426
Ина нз мила но аз трудно бих се доверила на чужд човек за детето си а и ти ще имаш нужда от почивка и спокойствие а и Софи не е мн голяма...

Много си права - въобще не спя покрай цялата тази работа, а и както казваш Софи е много мъничка, не знам, ще трябва някак си да се оправя.

# 427
  • София
Честит Александър на мама Пуфи, да е жив и здрав и бързо възстановяване   😀

# 428
Момичета,  тази нощ в 01 : 05 часа се роди нашето второ съкровище - Сияна. Тежи 2.700кг и е висока 49 см.

# 429
Честитооо! Да е жива и Драва и късмет в животът да има!

# 430
Pufi_ , julsii, честити бебчета! Живи и здарви да са ви, с много късмет и само радост да ви носят! bouquet

# 431
Да расте здрава нежната Сияна на julsii !
Какъв страхотен бебевалеж настана Hands Clap

# 432
Ех,какво хубаво утро! Simple Smile
Pufi_ , julsii....честити ви малки съкровища!!!Живи и здрави да са!!! Grinning

# 433
  • Варна
Честито бебче julsii, да ви е жива и здрава дъщеричката, Сияна е едно от любимите ми имена bouquet
Това първото момиченце ли е?
Аз поне с такова впечатление останах.

# 434
Джулси, честита щерка! Жива и здрава да бъде! И много късмет да има в живота!

Общи условия

Активация на акаунт