Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Честито Буболинче! Да ти е живо и здраво бебчето!

# 391
  • София
Честит син, Буболинче, да е жив и здрав, много да ви радва и бързо възстановяване !!!
Май това е най-голямото бебе до момента Simple Smile

# 392
Честито Буболинче и бързо възстановяване! Момичета случвало ли ви се е при запис на тонове бебето да се скрие и апарата да не ги засече?!Акушерката после пак го намери и записа продължи, но аз се ушашках..

# 393
Честито Буболинче и бързо възстановяване! Момичета случвало ли ви се е при запис на тонове бебето да се скрие и апарата да не ги засече?!Акушерката после пак го намери и записа продължи, но аз се ушашках..
На мен ми се случи. Мереха тонове близо 30 мин  - ту се появяват, ту зачезнат. Не успяха да направят хубав запис, та ме извикаха след няколко часа пак. Иначе бебето си мърдаше, де Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 19:28 от dollly

# 394
Мерси dollly казваш е нормално..то и мойта мадамка се размърда тъй като сестрата ми раздруса корема после..брейй много срамежливи ще дойдат тез бебоци  Laughing

# 395
Честито буболинче,жив и здрав да ти е малкия юнак.

# 396
  • Стара Загора
Здравейте мили мами, аз съм нова тук, но термина ми е на 27. Радвам се много, че Ви намерих и ще Ви чета за да съм в час. Малко остана, ще стискам зъби. Честита рожба Буболинче. Да ти е жив и здрав малкия гъзанчо....

# 397
На мен днес ми се случи подобно нещо. Бебето се завъртя, или заспа и имаше малко равно по линията и сега ще трябва да ходя пак в четвъртък. След като си тръгнах от болницата и се запътих към другата, откъдето трябваше да си взема амбулаторната карта и чаках 3 часа, така се разбунтува, че щеше да изхвръкне. Сигурно защото се бях ядосала 😁😁😃

# 398
Момичета, има ли някакво усещане като бебето слезе ниско долу? От сутринта имам нещо като тежест или като мускулно придърпване във влагалището, та се чудя  newsm78

# 399
Здравейте мами,
И аз да се похваля, днес се роди синът ни, нормално раждане, 3070кг, 48см, казва се Александър.
За сега и двамата сме добре :*
Пожелавам успех и безпроблемно раждане на всички бъдещи майки  Hug

# 400
Пуфи, да ти е жив и здрав!!!!!!!!!!!

Честито и другите нови мами!

# 401
Еееееееееехееее Pufiii 😊😊😊😊😊😀😀😀😀😀 честито миличка !!!!! Да ви е жив и здрав Алекс , много да ви радва и да расте щастливо дете 😚😚😘😘😘 ти как си ? Ще чакам да разкажеш като се усвестиш малко  Hug ма много рано бе миличка  Thinking сам ли тръгна да излиза 👋🏽😃😃😃 охххх мн серазвълнувах  Crazy

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 21:46 от Excellent

# 402
Честито Пуфи,да ви е живо и здраво момченцето.

# 403
Честито, Пуфи! Много хубави новини!  bouquet

# 404
  • далече в провинцията
Добре дошла на мама Живка  Hug
Честит бебешок на мама Пуфи  bouquet
Хей момичета тези наши ноемврийчета май не искат да си чакат месеца  baby_neutral
Ина нз мила но аз трудно бих се доверила на чужд човек за детето си а и ти ще имаш нужда от почивка и спокойствие а и Софи не е мн голяма...
Амая аз нося беба ниско и видимо не си личи да ми е 'паднал' корема но усещам напрежение ниско доло, притискане на пик.мехур и по често посещение до ОО , в събота док ще ми проверява разкритието  Whistling

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 22:06 от dora_ve

Общи условия

Активация на акаунт