Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 241
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Честит син Пуфи, жив и здрав ! Страхотно име !

# 406
Честито и на Пуфи!Да расте и големее и да бъде здрав малкия Александър! bouquet bouquet bouquet

# 407
  • Варна
Честито Пуфиии, да ти е жив и здрав юнака bouquet Да пишеш после как е минало и как се чувстваш, наистина раничко е тръгнал, но пък си е с нормално тегло.
Бързо възстановяване Peace

# 408
Пуфи честито бебче! Да ти е живо и здраво!

# 409
Честито на новите мами.

Да са живи и здрави юнаците.

# 410
Ихааа, какви хубави новини   Party .

Честити бебчета на мама Буболинче и на мама Пуфи  bouquet ! Да са ви живички и здравички, а на вас бързо възстановяване  Hug .

# 411
Честито бебенце и на мама Pufi_ , да са живи и здрави с малчоганчето  bouquet

Моята беба няма никакви намерения да излиза, май и е по-хубаво да ме рита само  Joy
Днеска доки ми исписа магнезий да пия заено с дупегит-а, и четвъртък пак при него със записки на кръвното  Rolling Eyes

# 412
Честито, Пуфи!! Да ти е жив и здрав Александър!! Да расте безгрижно и щастливо!!
Аз днес бях на ЖК добре е юначето, расте си и другата седмица и аз съм на ред със секцио  Embarassed

# 413
Сърдечни благодарности, да ви се връщат хубавите пожелания  Hug
Екселент  Hug Hug  Hug
Понеже съм много емиционална и една еуфория и не мога да заспя, та се възползвам от момента да разкажа, че утре като донесат бебчо няма да мога.
В 6 сутринта започнаха да текат водите, отидох към 8.30 в спешното на Тина Киркова и там ме приеха с 4 см разкритие, контракции не усещах.Започнах да се разхождам по коридорите за да предизвикам к-ции и те тръгнаха.
Факт имаше болки, но бяха търпими, те са докато не се получи пълно разкритие, след това почваха напъните от бебо и от моя страна и той се появи на бял свят  Heart Eyes
След което извадиха плацента,имам и някой друг шев, който ме боли малко, но казват че ще отшуми бързо.
Еее това беше, изненадаа ни бебо преди термини, жив и здрав да е, и бързо да наддава  Heart Eyes

# 414
Пуфи честито ,да е жив и здрав малкият бандит и много да ви радва.
Кога ти беше терминът?
Така приятно и леко го разказа все едно си ходила  на разходка  newsm78 колко време продължи всичко?

# 415
Пуфи, да ви е живо и здраво детенцето а на теб много бързо възстановяване.
Да видим дали има увеличение на ражданията по време на пълнолуние. Може да има и други изненади тази нощ.
На мен вече много ми тежи и даже избягвам да пиша, за да не се оплаквам само.

# 416
Термина беше до последно 9.11, роди се без епидурална упойка, майка героиня  Wink
Всичко започна някъде от 11ч  с движението за да може бебето хубаво да слезе, и изведнъж контракциите се засилиха на през 3-4 мин придръжени с болка и стягане на корема, няма как да не се разпознаят.Към 15 ч получих 6 см разкритие с по-силни болки, към 16 ч ми включиха някаква система за засилване на контрациите до пълното разкритие 10 см.След което болката отмина, започнах да усещам напъните, все едно ти се ходи по голяма нужда.
Важното е да се слуша лекаря как да напъваш, аз неможех да се контролирам и напъвах в лицето, напъваш долу все едно има запек.
Не се става лесно майка, но смятам и аз че утре като го видя ще забравя за този мъчителен ден Simple Smile

# 417
Ехххх Пуфиииии 😘😘 много се радвам че си така позитивна и че всичко е минало възможно най- леко  Hug  да го нацелуваш утре 😘 и едно шамарче по дупето да си знае ,че те е измъчил тази бременност !!! То не бе повръщане , то не бяха контракции , то не бе филм 😦 ама важното е че финала е щастлив 😜
П.С. Каква лилава количка видях в един магазин 😄 и веднага се сетих за теб 😃
А защо ти се е изместил термина ? Нали бяхме заедно на 18.11.😳

# 418
Pufi_ , браво мила! Майка героиня си и още как! Да ти е здрава рожбичката и бързо да се възстановяваш!
Поздравления и на Буболинчето, mira_m66, Bel4eto_, Vofche, Di_A_Na! Много да ви радват дечицата ви!
Изпъстрихте темата с цвят и живец  с тези хубави новини.

# 419
Момичета, има ли някакво усещане като бебето слезе ниско долу? От сутринта имам нещо като тежест или като мускулно придърпване във влагалището, та се чудя  newsm78
Това доста често ми се случва..все едно придърпване самите мускули ..да не говоря ,че през 5 мин съм в тоалетната  Shocked
 Честитоо на новите мами..толкова хубав понеделник Simple Smile)..мен започна да ме хваща шубето..
Пуфи така ме развълнува,чак ти завидях. .какво ли е чувството да знаеш че всичко е минало ,твоето съкровище е на бял свят и една нощ те дели от тази толкова дългоочаквана среща  Crazy
...Всичко давам за този момент. .
...Живи и здрави бъдете!Спокойна нощ но всички  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт