Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 347
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Момичета, препоръчайте ми онлайн йога за начинаещи! Praynig Grinning

# 691
Дани, аз съм фен на Лесли. Има 30-дневно предизвикателство за начинаещи, може да започнеш с него. Simple Smile Започва с 15 минутки и постепенно стига до 30-тина. Simple Smile Има нежен и успокояващ глас.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето го предизвикателството: https://www.youtube.com/playlist?list=PLEs9dX8UXFZqbJf-Cbm3zYDVkS53PlThW

Иначе може да видиш и други, които мен не ме кефят особено. Grinning Но това не значи, че на теб пък няма да ти харесат.

Eто този пич е от категорията на Лесли, май се обучават на едно и също място, не съм сигурна, но видеата са им от едни и същи места. Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=Wk5max9h1jg&list=PLsvrEs6MQ- … 8MxRjLYIxmi56bX05 С него също съм правила това-онова. Grinning
А Лесли е и учител по йога, затова й имам доверие и правя само с нея. За другите не знам де, за да им нямам доверие всъщност, но съм прехвърляла видеата иии не са мой тип.

Още една мацка, с която някои от момичетата в темата за домашните тренировки тренират, но за мен говори прекалено много, обяснява прекалено много и в крайна сметка нищо не прави. Grinning Супер флегматично е за мен това. https://www.youtube.com/watch?v=TXU591OYOHA&list=PLui6Eyny-U … WDbTzEwsZnnROBTIL

И последно, за което се сещам - https://www.youtube.com/watch?v=_wJtQjQ4HI8&list=PLcjgXQkHWH … BpJqYHzmkUkkjH5IB

Всичките са за начинаещи. Разгледай ги и успех.  Peace

# 692
  • София
Мери,  bouquet bouquet bouquet, много благодаря за изчерпателния отговор!
Тези хора защо нямат музика за фон? Не, че е задължителна, но много ми харесва да има музика.
Предизвикателството ми харесва на пръв поглед, току що правих нещо подобно за разтягане на гръбнака. Струва ми се, че точно това търсех Peace Hug!

# 693
Като каза музика, имаше един пич, ама как се казваше. А, Родни Рий ли беше, Лий ли беше. Но го има само в ру тракера. Той, обаче, е малко сложничък. Grinning В негови видеа май съм попадала на музика.
В началото може да ти се струва малко сложно, ако нямаш опит с йога (и аз бях така). Постоянно гледаш екрана, но после свикваш с треньора и не гледаш изобщо, само слушаш. С Лесли съм така. Рядко поглеждам вече (ако нещо съм се захласнала и каже някоя поза, която няма как да заема от гледащо надолу куче Grinning ), но се случва. Simple Smile
Но и без музика се свиква, ще видиш сама. Simple Smile

# 694
Аз нали вървя доста назада, та днес за пръв път правих 9-ката  ooooh!
Т'ва първото при мен е по-скоро дълбок кърци напад, отколкото клек на един крак. Изобщо дори бавно и преднамерено не мога да направя това, което прави Руми без да усетя опит за счупване на глезен ... Не е и за мен това упражнение, ще го правя или тежък клек или кърци  Peace
Иначе останалото беше ОК ... Да видим утре 10-ката Wink

# 695
Аз пък оня ден правих 13 и вече втори ден такава МТ имам на вътрешно бедро и целите крака са ми "тежки" като цяло. Та вчера почивка, за днес още не съм решила. Grinning

# 696
Аз 13 сигурно след един месец ще докарам да я правя, че др. седмица на морето не знам колко и ще тренирам въпреки, че има условия  Blush Но ми харесва МТ на вътрешно бедро, рядко се докарва качествена Grinning

Някое кардио май ще да ти е днес, нали са за дни с МТ Wink

# 697
  • София
Аз на 9-ката клякам без гири или с една 5 кг. Така е по-поносимо иначе умирГаш  Mr. Green
10-ката утре ще ти хареса, мисля, много  Hug Аз имам още едно 10-ка и минавам на 11 и 12  Money

# 698
Аз май и аз кляках без гири или само с една, вече не помня. Човек ще каже, че е било преди хиляда години.  Joy
Иначе за днес плуване.  Crazy Heart Eyes Mr. Green Сефтосах водата с плуване от вчера и освен ако не е студено, мисля да не пропускам, ама нека не си правя планове от сега.  Simple Smile

# 699
Здравейте момичета, как са дупетата?  Simple Smile Днес ще правя 11 за трети последен път и се радвам, че ще е последен път понеже до сега само тази тренировка не ми допадна - много се "чекнах" и накрая сякаш нищо не съм правила. За това пък 12 ми харесва много. След кардио 5 имах мускулна треска на бедра, прасци, глезени  Crazy, всъщност не знам възможно ли да е от кардио 5 или просто комбинацията от трен. 12 и на следващия ден кардиото и така....

# 700
Растат.  Laughing
А аз като писах за МТ на вътрешното бедро имах предвид тренировка 14, не 13.  ooooh!

# 701
Как някои нямате МТ направо ви се чудя и завиждам  Grinning От два месеца не съм тренирала изобщо и сега мисля постепенно да влизам пак в ритъм, че се чувствам една слаба, хилава и отпусната. Направо ме е страх да започна като знам, че още първите опити ще заршват със зверска мускулна  Crazy И 10 клека да направя моментално на следващия ден ще съм със скована долна част. Защо така, някой има ли идея?

# 702
  • София
Фрей, два месеца без тренировки са наистина доста време и мускулатурата тотално се отпуска, затова от нищо е МТ. Кофти е, но ще премине, започни леко  Hug

# 703
Вив Hug ще.трябва да стисна зъби. Аз и затова посшедната седмица все отлагах и отлагах от страх от бъдещата МТ  Grinning Ама и в най-голямата жега се сетих... Айде стига съм мрънкала, време е за работа newsm68

# 704
  • София
Няма как, първия път ще имаш МТ, на следващите дни - почивай или прави леки разтягания. После па - лека тренировка ... и така, докато отново влезеш в ритъм. Ама ти вярно в най-голямата жега се сети. Аз тренирах сутринта в 8 и щях да пукна, два тона вода изтече от мен за нищо тренировка. Мъка е в жегата. Tired

Общи условия

Активация на акаунт