Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 342
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • Чикаго / София
Аз почти винаги усещам лека мускулна треска, особено на дупето.

Иначе ми остават още по веднъж да повторя 13 и 14 тренировка и започвам последните две. 13 и 14 са добре - хем натоварващи, хем не ме изтормозват.

# 706
  • тук и там
И аз почти постоянно съм със лека МТ-при мен на задно бедро ,от време на време и на предно,но на други части не съм имала до сега от Дупемания. Peace

# 707
  • Пловдив
Как някои нямате МТ направо ви се чудя и завиждам  Grinning От два месеца не съм тренирала изобщо и сега мисля постепенно да влизам пак в ритъм, че се чувствам една слаба, хилава и отпусната. Направо ме е страх да започна като знам, че още първите опити ще заршват със зверска мускулна  Crazy И 10 клека да направя моментално на следващия ден ще съм със скована долна част. Защо така, някой има ли идея?
Признавам си и аз,че от известно време тотално зарязах тренировките и сега ще започвам Дупемания-та отначало.По същия начин се чувствам,Фрея,като теб,а освен това и ме мързи ужасно Laughing,но ще влизам в крачка няма как.

# 708
Тъкмо влизам да попрочета нещо (да се размотая още  Laughing ), че днес казах че ще тренирам и времето дойде... След плаж съм, парцал съм, но ще направя поне 10мин нещо  Grinning Тази седмица ще е така видяло се е.
Важно е желанието ама без действие е едно нищо Mr. Green  Hug

# 709
  • тук и там
Руми със обновен сайт-днес видях.Да и е честит!Добре изглежда.
Днес съм на  трен.12,в четвъртък ще правя 13 за първи път.

# 710
На мен не ми харесва дизайна на новия сайт чисто естестически. Аз бих го направила много по-красив и свеж   Grinning

Вчера направих ден 8 от 90ДП само половината. Тоест 10мин общо тренировка + 10мин разгряване и разтягане. Ами днес бедрата ми са...  Shocked Ужасно ме болят. Още докато изпълнявах едните упражнения усетих някакво мн болезнено разтягане и тежест в задно бедро. За първи път ми се случва.

# 711
  • София
Фрей, да не си разтегнала сухожилие? Пий магнезий в по-големи дози.

# 712
Фрея, разгряваш ли и разтягаш ли изобщо?

# 713
Фрея, разгряваш ли и разтягаш ли изобщо?
Разбира се! И то доста добре смея да твърдя  Grinning

Вив, не знам какво беше, но днес не ме боли конкретно там. Някаква крампа може би така ли се казваше  Embarassed

# 714
  • София
Не ще да е било крампа, ако беше, няма как да го сбъркаш, сковава се целият мускул и болката е неописуема просто.

# 715
Значи е било такова  Laughing Просто за първи път ми се случва и не знаех какво да мисля.

# 716
  • София
Аз получавам крампа на прасец когато разтягам в една определена поза, та никога не я правя тази поза. Напълно не съм се схващала при нея, но усещам, че ако изпълня движението до край, прасеца ще пострада (имам много горчив опит с крампи при първата ми бременност и ги усещам от далеч, даже съм се научила да си изпъвам краката винаги в контра шпиц, за всеки случай  Mr. Green ).

# 717
  • България
Здравейте момичета!
Почетох малко и ви се възхищавам на спортният дух и волята за постоянство.
Искам да закупя хранителен режим от Руми и влязах тук да видя вашите резултати какви са.Доволнили сте от режима,за 28дни колко кг свалихте?
От към спорта съм мързелива,но ще разгледам за начинаещи.Приемам всякакви съвети за режима и спорта.На 40г съм 60кг.Целта ми е 52кг.Не са много,но от една година с разделно хранене и системата -60 свалям мн малко и бавно.

# 718
  • тук и там
Аз като бях на режим(преди 2години и половина)-бях свалила за 28 дни -4 килограма.След това го прекъснах защото забременях и така и не започнах пак със него,но аз съм така- не мога да спазвам режими . Постигат се много добри резултати,ако си стриктна и си спазваш режима.Забравих да добавя,че към режима получаваш и тренировки Peace

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 12:38 от Kaisia

# 719
Аз се включвам да кажа, че до сега 13 и 14 са ми най-трудни , не невъзможни, но трудни.  Имам мт отзад на плешките, ръцете, бедрата и дупето. Напънах се и да поотслабна малко и краката взеха да се оформят много красиво, забелязват се мускулчетата под кожата, така че, не знам за задника, но Дупемания си заслужава много и заради бедрата (тази сутрин ги измерих - от 56 на 54 см.)

Общи условия

Активация на акаунт