Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 332
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
  • Има много детски смях.
Свърших с Дупеманията.  bowuu
Повече от доволна съм.
Сега мисля да подпукам Румфита.  Wink

Кайсия, не мога да разбера кой и за какво препоръчваш да се замисли. Хората си тренират, голяма част не пишат по форуми, имат си други приоритети.  Peace Аз, например, чета от време навреме, но дотам, не намирам за нужно да си споделям тренировъчното ежедневие, нито пък да прекарвам време в ненужни за мен обяснения пред когото и да било във виртуалното пространство.  Simple Smile

# 751
  • тук и там
Поста ми е насочен към Мери,мисля че стана ясно както и към острият и поучителен тон който ползва .Ясно,че тренира от по-дълго време,но със коментарите си не само не насърчава да се включват нови хора,ами направо  отказва повечето да споделят и коментират каквото и да било на тема режим и тренировки.Това е.Не е нужно да влизаме във излишни спорове-изказвам лично мнение.Имам спомен че и преди 3 години,темата пак не беше много приятно място,поне за мен...Не ангажирам никой със мнението си-споделям го,като един добър край на темата и започване на новата на чисто(в която разбира се няма да се включвам).Допускам също че по-голямата част  от четящите не го споделят,но така мисля аз. Няма да се оправдавам,обяснявам,отговарям  и да влизам във полемика,така че нека със това да сложа край на темата Peace

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 12:19 от Kaisia

# 752
  • София
Аз, например, чета от време навреме, но дотам, не намирам за нужно да си споделям тренировъчното ежедневие...
Точно! Аз за съжаление напоследък нямам никакво тренировъчно ежедневие - така съм се отпуснала... Няма какво да пиша, но ви чета и много се радвам на постиженията ви.
Наистина, бяхме по-активни преди, но аз си го обяснявам, че някои от момичетата също като мен може да са спрели с тренировките поради някаква причина.

# 753
Свърших с Дупеманията.  bowuu
Повече от доволна съм.
Сега мисля да подпукам Румфита.  Wink

Двете най-добри неща за мен на Руми  Peace  Ума, сподели комбинирания резултат после Simple Smile

Аз по принцип пиша в малко теми и не често, ама не щото им има нещо на темите.

Узи, аз бях така 6 месеца зимата  ooooh! Много трудно влезнах обратно в ритъм, добре, че беше Дупеманията  Peace

# 754
Добро утро, момичета Simple Smile
Току-що реализирах първата тренировка от програмата "За из път". Хареса ми,изпотих се,освежих се и сега съм готова да свърша куп неща  Laughing
Толкова добре не се бях чувствала отдавна, може би защото отдавна бях спряла да тренирам Simple Smile
Хубав ден  bouquet

# 755
Момичета , когато ви дава режима , за колко време ви казва ,че трябва да го спазвате и после налага ли се да го сменяте или пак може да си карате на него ?Ако се сменят нуждите на организма примерно ако искаш само да поддържаш тегло а не да отслабваш , пак ли с него можеш да си караш . И по пцп някоя може ли да сподели какво праща точно относно режима , каква е тази таблица с храни дето праща ?

# 756
Здравейте,момичета!

Пиша за пръв път,но ви следя от няколко месеца.Целта да се намеся точно сега е за да раздвижа малко темата.

Закупих си режим от Руми.Изпрати ми 14 отделни менюта за 14 дена във вид на електронна книга.Половината книга е в подробни описания какво,защо и как да правите.Като бонус изпраща и тренировки за начинаещи,напреднали и супер напреднали./пиша всичко това,за да отговоря на последните зададени въпроси/

Та спазвах режима един месец и 10 дена и искам да напиша моите резултати и да дам кураж на новите,а може би и на някои стари потребители в темата  Wink Ето какво направих на височина 172см:

Бюст - 1см   /от 89 на 88/
Талия - 6см /от 78 на 72/
Ханш - 5см /от 94 на 89/
Бедро - 4см /от 58 на 54/
Прасец - 2см /от 38 на 36/
Бицепс - 4 см /от 30 на 26/
Килограми - 8 кг /от 70 на 62/

На снимката съм 64кг и 29 дни на режим.
Скрит текст:
Признавам,че не съм била супер стриктна с режима,но се стараех.
Сега приключвам първия месец от 90 дневното предизвикателство,закупих и ЗА ИЗ ПЪТ.
Имам още много работа по тялото,но съм на правилния път и мисля това да е моят начин на живот!

Успех на всички желая!  bouquet

P.S. Хайде пуснете нова тема,много обичам да ви чета!

# 757
Аз не знам как се пуска нова тема, но искам да те поздравя за упоритостта !
Браво за постигнатото, не се отказвай и дано ни покажеш и още по-добри резултати. Hug

# 758
Колкото толкова, копирах темата на Мери и пуснах Нова тема

Общи условия

Активация на акаунт