Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 341
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
След като ми отмина зверската сковаваща МТ и вчера не би беше така горещо, реших да направя тренировка от най-лесната на Румяна за начинаещи. Ами супер ми дойде. Чувствах се тонизирана и днес имам едва забележима муслулна на определени места. Явно 2та пълни месеца размотаване и никаква по-специална физическа активност са си казали дъмата и са ме върнали в първи клас  Laughing Сега ще правя леката програмащ и при първа възможност сменям към ниво 2 на 90ДП там,от където спрях. Въоръжена, разбира се, с шепа аспирин и магнезий  Mr. Green

# 721
момичета,включвам се с въпрос-вчера платих за новата програма "За из път и вкъщи",пратих на посочения мейл необходимата информация,но нямам отговор.Трябва ли да има мейл,с който потвърждават,че са получили моят мейл и информацията в него, или едва когато дойде денят за активиране на програмата,ще получа парола за достъп?
Благодаря предварително Simple Smile

# 722
  • София
Аз също платих на 27-ми, но все още нямам отговор или вест. Ще дойдат, не се притеснявай  Peace

# 723
Вивиан, благодаря  bouquet

# 724
  • Чикаго / София
Как сте момичета. На мен ми остават само два дни и свършвам Дупеманията. След първият път в който правих 15 и 16 тренировка имах стабилна мускулна треска навсякъде. Днес направих Кардио 6, имам по още веднъж да направя тренировки 15 и 16 и това е. Не знам какво ще правя от следващата седмица.

И аз платих новата програма, върна ми имейл, с паролата и потребителското име. Но аз платих през Пейпал, може да има разлика според вида на плащането.

# 725
  • тук и там
Аз пък очаквам хибридния календар със тренировки от Дупемания и Фит 30,защото и аз приключвам със Дупемания другата седмица, и мисля да продължа със съчетание на двете програми,но или не го намирам или не е публикуван още..

# 726
Минавам само да споделя, че си получих паролата Simple Smile Сега остава да си взема и ластиците и съм готова за 04.07 Simple Smile

# 727
Надявам се да споделите резултати от дупемания? Simple Smile

# 728
  • София
Зизу, дупето са оформя просто страхотно. Правила съм всички програми на Румяна, но специално формата на дупето се повлия най-добре от Дупемания. То това ѝ е целта де  Wink

# 729
Зизу, дупето са оформя просто страхотно. Правила съм всички програми на Румяна, но специално формата на дупето се повлия най-добре от Дупемания. То това ѝ е целта де  Wink
Вив, много се радвам за теб, тази програма беше като че ли специално за теб Simple Smile
Аз не съм правила всички програми на Руми и сега съм се заела с това, имам доста време докато стигна до платените, но да знам от сега! Simple Smile

# 730
  • София
Да, и аз имам чувството, че Руми я направи лично за мен тази програма (разбира се, че се шегувам  Crazy ) но просто така ми пасна, че няма накъде. Най-най-любимата ми!

Радвам се, че си ги подхванала, каквото и да правиш, все е хубаво! Коя си почнала?

# 731
Божествени тела, остава ми още малко и след това следва Усещане за жена-усещам, че много ще ми хареса! Flutter

# 732
Току що направих трен. 15 от Дупемания, на мен ми хареса много.  13 и 14 за мен са най-трудни от цялата Дупемания, какво правих, какво струвах, все отиваше цял час да ги направя като хората, не да ги претупам и на следващия ден все като пребита бях...
Момичета, обръщам се с молба за съвет - понеже в момента нямам възможност да си купя фит30, искам да продължа с някоя от безплатните програми на Руми, с какво бихте ме посъветвали да продължа - до тук съм правила 90ДП, 2 и 3 ниво и Дупемания 3-то.

# 733
арсен, повечето от програмите на Руми са за Напреднали и Супер напреднали, тоест, по-трудни. Simple Smile Така че  която и да хванеш, все ще е файда. Grinning
Ако искаш нещо по-дълго като период, може да подкараш седмичните тренировки (започват от седмица 2, виж в Тренировъчни програми). Иначе от Адреналин в кръвта (включително) надолу програмите са с покачващо натоварване. Може да започнеш от нея, да ги правиш по 1-2-3 седмици, колкото ти душа иска, и минаваш към следващата програма.

# 734
  • тук и там
 Аз ще се хвърлям на Фит30. Simple SmileНе ми се започваше,предвид жегите и това че съм във ваканция през лятото,а пък си е тежка програма за мен,но така ще е най-добре.Мислех да повторя Дупемания,но се отказах.После ще чакам Руми да направи нова програма,че не знам зимата какво ще правя.-нямам програма за тогава. Peace

Общи условия

Активация на акаунт