Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 771
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Аз ще се хвърлям на Фит30. Simple SmileНе ми се започваше,предвид жегите и това че съм във ваканция през лятото,а пък си е тежка програма за мен,но така ще е най-добре.Мислех да повторя Дупемания,но се отказах.После ще чакам Руми да направи нова програма,че не знам зимата какво ще правя.-нямам програма за тогава. Peace

Седмичните правила ли си? Фит30 наистина е голям залък, а пък в жегите ... не една и две от нас не я довършиха зимата Grinning Grinning А и по-старите и безплатни (които споменава Мери в последния си пост) също са хубави и достатъчно натоварващи без да са на нивото на фит30 Wink Аз съм намислила след Дупемания да ги започна тях подред. Някой по-горе също спомена, че го прави Grinning
Аз бавно и славно съм още на 9-10 тренировка от Дупемания. Не бързам, добавям по-кардио тренировки помежду дупеманските, ама и повечко почивам особено като пътувам  Blush

Днес Дупемания 9 - продължавам нещастните опити да клекна като Руми  Mr. Green

# 736
Кайсия, сори, ама ми стана много смешно.  Laughing Ти се оплакваш на някакви тренировки от 90ДП, от Дупемания, че и от тренировките от режима, а ще захващаш ФИТ30.. ако тренировката е 20мин, ми се струва, че ще я правиш 2 часа и 20 мин, ако не се откажеш, естествено. Не че ти се подигравам, но тази програма е най-трудна от всички, които е снимала Руми.  Peace

# 737
  • тук и там
Мери,вече пробвах 1 и 2 от Фита и са ми о.к.За по-нататък обаче не знам...Дупемания ми харесва най-много,но тялото ми свикна и не ми се отразява както във началото.Ще се пробвам със Фита,и до където я докарам.Аз правя ниво за напреднали,не ниво 3 и колкото и странно да звучи-тренировки 1 и 2 ми отнеха много по-малко време от една тренировка на Дупемания.То във Т1 има най-вече подскоци звезда,а кардиото със подскоци не ме зори чак толкова,защото всеки ден си правя задължително интервална със подскоци 20/10  за 10 минути преди силовата,вместо загряване и два пъти седмично 50/10 пак подскоци от доста време също..Абе ще се пробвам,като не става-ще се насоча към някоя от безплатните от сайта.Но ниво две,три не е за мен определено! Peace
Имам проблем със направата на някое упражнение за първи път-със това къде да си сложа крака,как да държа ръката,кое движение след кое следва  и ако е от няколко части ме бави и затруднява точно по тази причина.От Дупемания например не ми хареса ластика...Доста време ми отне да си намеря що-годе нормален,но докато го наглася под пета,зад коляно и т.н ми отнема време.По-добре  е без него-но това е лично мнение. Peace
Подиграваш ми се ти,но и стажа ти е доста по-голям от моят със тренировките,така че ще ти простя и този път:mrgreen:

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 11:11 от Kaisia

# 738
  • тук и там
Права се оказа,Мери!!!!! Mr. GreenТоку-що свърших със една от тренировките от Фит 30 и съм направо разбита CrazyМного пот и много жега!Ще търся нещо не толкова хард,Фита за по-хладно време! Peace

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 13:45 от Kaisia

# 739
арсен, повечето от програмите на Руми са за Напреднали и Супер напреднали, тоест, по-трудни. Simple Smile Така че  която и да хванеш, все ще е файда. Grinning
Ако искаш нещо по-дълго като период, може да подкараш седмичните тренировки (започват от седмица 2, виж в Тренировъчни програми). Иначе от Адреналин в кръвта (включително) надолу програмите са с покачващо натоварване. Може да започнеш от нея, да ги правиш по 1-2-3 седмици, колкото ти душа иска, и минаваш към следващата програма.
Мерси Мери, ще ги разгледам добре и ще избера...
След тренировка 16 от Дупемания се налага да почивам.  Blush

# 740
Права се оказа,Мери!!!!! Mr. Green
Crazy Crazy Laughing
Аз като говоря не приказвам.  Mr. Green Mr. Green Joy Peace

# 741
10-ката утре ще ти хареса, мисля, много  Hug

Мне  Crazy Ич да знаеш, не ме радват тия 25 тръста на крак в началото Grinning А и bird-dog комбинации никога не съм харесвала  Tired Ма правя я де, къде ще ходя  Mr. Green

# 742
Аз пък започнах За из път.  Crazy Хареса ми първата тренировка. Дори и само с ластик, Руми пак може да ти извади душицата. Grinning А ластика ми взе че се скъса, ама така равно се скъса,че ако исках, с ножица нямаше да мпга да го срежа толкова равно. Вързах го на по-малък кръг и сега ми е още по-зор. Grinning Мисля да си поръчам ластиците й от магазина. Ама да видим тоз кога ще ме остави, та тогава. Simple Smile
А от Дупемания последните 2 тренировки са много готини. Не ти вадят дроба, но пак си потен от-до и такава МТ имах от последната... Държа ме 3-4 дни. Grinning

# 743
Момичета доста четох из нета за Руми  ми се иска и аз да се опитам да сваля излишни килца с неина помощ. Въпроса ми е има информация за изготвяне на хранителна програма ,чиято цена в сайта е обявена за 150 лв.  Всички ли сте закупили подобна хранителна диета или ползвате някоя от безплатните? И има ли смисъл като начало да купувам платена фитнес програма или да започна с някоя от безплатните? И ако да с коя Simple Smile аз не съм съвсем начинаеща в спорта почти 1 г ходих на зумба и след това на канго, така че най- вероятно ще пропусна "начинаещата" . Благодаря за помоща

# 744
Зумба и канго нямат нищо общо с Руми.  Peace Да, може да ти е мааалко по-лесно като натоварване, но като техника и упражнения определено има защо да почваш от Начинаещите. Някои от нас имат закупен режим (с него вървят и тренировки за Начинаещи, Напреднали и Супер напреднали). Ако имаш въпроси, на които искаш отговори, по-добре й пиши на нея, да ти изготви режим по твоя вкус, а заедно с това ще има и тренировки. А по-нататък може да си закупиш и платените ѝ тренировъчни програми. А и за клиенти има отстъпки от време на време, тя го съобщава във фейсбук по-рано, а праща и имейли.  Peace

# 745
  • Чикаго / София

А от Дупемания последните 2 тренировки са много готини. Не ти вадят дроба, но пак си потен от-до и такава МТ имах от последната... Държа ме 3-4 дни. Grinning

На същото мнение съм за последните две тренировки.

И аз започнах "За из път". Минах 3 тренировки вече, направо едва си поемам дъх. Уж само 15 минути, но накрая съм цялата вир вода, че и мускулна треска имам днес. Представях си ги по-леснички, а те  Shocked Ама ще се правят, няма как Simple Smile

# 746

smile3508 Значи само още 3 седмици ми остават до тези готини тренировки, но трябва да мина през 13 и 14, за които чувам страхотии  Mr. Green
Днес приключих с 9-ката - клекнааааах!! клекнах като Руми (няколко пъти  Crazy ). Разбрах къде ми е грешката - много назад съм си давала задния крак  Peace Следващия път като въртя Дупемания ще знам  Naughty

# 747
Аз съм много доволна от Дупеманията - и като времетраене, и като натоварване и като всичко! Струва ми се, че и със За из път ще е така. Още повече, че сега не ми се тренира дълго, а като натоварване са супер, трудни, но достатъчно. Grinning Днес направих 2 и то защото са късички, а времето ми беше кът. Даже тренировката ми не се е изтеглила цялата, тъкмо почваше третия кръг и спря. Превъртях, където почва втория кръг и пак го направих. Предполагам, че друго е нямало, нямах време и да видя описанието. Утре вече ще си я сваля цялата.
От първата имах МТ на предно бедро,малко на дупе и на трицепса не помня имах ли.
Мисля да включвам и минитата от Дупемания, когато имам време. Simple Smile Не знам казах ли го вече. Grinning
Птичке, браво за клека! Ей затова не трябва да се бърза и да се премахва някоя тренировка, защото не можеш и не разбираш как да направиш дадено упражнение. Дай си време, погледай всичките бройки как ги прави, усвои го, представи си го в главата, да ти стане ясно и тогава скачай да го правиш. А не да се откажеш на втората бройка, нито погледнала техниката, нито нищо. Simple Smile  Peace
Аз не гледам тренировките предварително, но срещна ли ново упражнение,връщам няколко пъти и слушам какво говори. Макар че ако знаеш основата, не би трябвало да ти е толкова трудно да разбереш как да го направиш и къде да го усетиш. Но може да стане и от 2рия,3тия път на същата тренировка. Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 16:13 от Merry.

# 748
  • тук и там
Не е ли време за нова тема..И някои хора да се замислят защо темата се точи една година и не е особено активна.Със сигурност много хора тренират със Руми,но във темата пишат редовно и то от доста време само 5-6 потребителки  които мога да изброя поименно,защо ли?Peace

# 749
Време е, ама нямам време за нова тема. Wink Днес или утре.
А кой кога пише... Не можем да ги задължаваме хората. Всеки си има живот извън форума и ангажименти. Повечето мацки едва намират време за 15мин с Руми. И аз съм от тях напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт