Сдружение „Фридрих Шилер“ - Тема 4 (прием 2016)

• 149 819
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 300
E като е вътрешна информация и не може да я споделите защо парадирате, че я имате. Дръжте си я за вас и не се зайяждайте. Ако идеята ви е да демонстрирате колко добре сте осведомена не мисля че тук е мястото да го правите!

# 301
# 302
E като е вътрешна информация и не може да я споделите защо парадирате, че я имате. Дръжте си я за вас и не се зайяждайте. Ако идеята ви е да демонстрирате колко добре сте осведомена не мисля че тук е мястото да го правите!

Просто прочетете какво съм написала. Личните си интерпретации са си за Вас.

# 303
Като гледам как отсега сме се развайкали за нечестността на изпита, направо ме е страх да си помисля какво реване ще има след като излязат резултатите...

# 304
  • София
Как мислите, при такъв голям наплив, дали има шанс да открият допълнителна паралелка?

# 305
  • София
Почти категорично не, просто училищата нямат капацитет, а и за момента сдружението няма за цел допълнително разрастване.

# 306
Моите деца бяха много щастливи и доволни след изпита. Споменаха ми за някои от нещата, които сте описали.
За мен, признавам си, някои от задачките са доста трудни и направо не знам как нашите деца се справят.
Каквото покаже това е. За мен всеки си има начертан път в живота и няма случайни неща.
Ако ни е писано да сме в Шилер, там ще сме, ако не ще се пробваме догодина или в 145 или в 125.

Успех на всички ученици

# 307
Здравейте,

знаете ли кога ще излязат резултатите от изпита в Шилер?
Поздрави

# 308
  • София
Здравейте,

знаете ли кога ще излязат резултатите от изпита в Шилер?
Поздрави

http://www.schillerbg.org/Home/priem-v-sdruzenieschiller/priem-2016g

Вземете малко да го четете този сайт !

# 309
Мерси, влизах, но не се сетих да погледна там.
Може и малко с по-добър тон. Ако се дразните, просто не отговаряйте.

http://www.schillerbg.org/Home/priem-v-sdruzenieschiller/priem-2016g

Вземете малко да го четете този сайт !
[/quote]

# 310
па за кво да го четем, като от тук научаваме много интересни работи, дето на сайта не ги пише.

Не че пише и кога точно ще излязат резултатите - "Резултатите от подборната процедура се обявяват след 20.05.2016г".

След 20 май значи, тати ще ми купи колело, ама след Нова година:) Успех на всички дечица и дано всички форумски ги приемат.

# 311
  • Sofia
Миналата година излязоха по-рано от очакваното.

# 312
  • София
па за кво да го четем, като от тук научаваме много интересни работи, дето на сайта не ги пише.
Да де, но мен ми изникват 2 въпроса:
1. Къде информацията е по-достоверна ?
2. Започва да ме хваща страх колко ще са подбрани децата, като чета писанията на (част от) родителите им, защото първите им 7 години почти са минали.
п.с. предварително се извинявам на децата  Sunglasses
п.п.с. разбрах и хумора

# 313
Нали училището е важно, не родителите ? Пък за първите седем години, може би е добре да проверите детските градини и ясли

# 314

Как така изцяло платена, към Шилер или....?
Наши познати (родители на дете от нашата група), след като детето им не се класира за Шилер, направиха своя си паралелка с немски към едно от двете училища, забравих кое. Може би за това нещо става въпрос.
Скрит текст:
Реално, като се замисли човек, всяка една група родители може да направи сдружение за занималня с някакъв език, стига да се договори с директора на съответното училище и да намери добър преподавател по езика Wink. Всъщност Шилер е точно това Simple Smile.

.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 15:51 от bubardini

Общи условия

Активация на акаунт