Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 462 045
  • 3 509
  •   1
Отговори
# 420
Привет от мен пак... ще си сменя името на шаш и паника...
Моля някой от правилите медккаментозен аборт, дали може да сподели, имало ли е някакви последствия през годините ог него и забремявали ли сте пак след него...

# 421
Привет от мен пак... ще си сменя името на шаш и паника...
Моля някой от правилите медккаментозен аборт, дали може да сподели, имало ли е някакви последствия през годините ог него и забремявали ли сте пак след него...
След мисед през октомври 2017 се подложих на медикаментозен аборт. Започнахме с опитите още след 2 месеца и за мое щастие забременях още на 1вия месец опити. Видях 2те чертички през януари 2018, и след сравнително лека бременност през август се роди синът ми.

# 422
Моят аборт беше края на март 2017, юли месец същата година бях бременна... а сега до мен спинка 9-месечната ми принцеса❤
Абсолютно никакви проблеми или последствия не съм имала след аборта. Хем бях в 12г.с. с два плодни сака(кухо яйце), по думите на докторката сакчетата отговаряха макс на 7г.с.
Успех и дано скоро ви зарадват 2те чертички!

# 423
Моят аборт беше края на март 2017, юли месец същата година бях бременна... а сега до мен спинка 9-месечната ми принцеса❤
Абсолютно никакви проблеми или последствия не съм имала след аборта. Хем бях в 12г.с. с два плодни сака(кухо яйце), по думите на докторката сакчетата отговаряха макс на 7г.с.

Това е страхотно! Благодаря за отговора успокоих се малко... само не знам, дали има разлика, тъй като вашите са било по медицински причини, а моя беше по "желание"....

sisi_87, Браво! Радвам се за вас, желавия ви много здраве и щастливи мигове безкрай 😊😊😊😊

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 08:32 от bubanka

# 424
Някой кървил ли е повече от 2 седмици?

# 425

Това е страхотно! Благодаря за отговора успокоих се малко... само не знам, дали има разлика, тъй като вашите са било по медицински причини, а моя беше по "желание"....
Аз от по-горе написаното разбрах, че не е по ваше желание. Дано не е било и на половинката ви!

# 426
И аз не съм имала проблеми след това. Имам дете на 1 г. вече.

# 427

Здравей,

Аз кървях две седмици, възможно е да е повече, но за всеки случай отиди на преглед. Отивай да те видят според мен.

# 428

Здравей,

Аз кървях две седмици, възможно е да е повече, но за всеки случай отиди на преглед. Отивай да те видят според мен.
ходих. В понеделник ми изписа ха кръвоспиращи. В сряда станаха 2 седмици от аборта, но кървенето продължава. Кога ще подействат тези хапчета. Дицинон и калций пия

# 429
Кървене като при цикъл или кафяво зацапване?

# 430
доста по-обилно от цикъл. Със големи парчета съсиреци. От както пия дицинон стана розово - червена кръв.

# 431
доста по-обилно от цикъл. Със големи парчета съсиреци. От както пия дицинон стана розово - червена кръв.
Хубаво е да помислиш за още едно мнение.

# 432

При мен беше кафяво накрая последните дни. В началото беше ярко червена.

# 433
Не съм сигурна дали може да има някакво лошо последствие от хапчетата. Кървенето все пак е търсен ефект и в колкото по-напреднала бременност си била, предполагам толкова по-дълго продължава. Но те разбирам напълно. И аз не бих стояла спокойно, а също бих потърсила второ мнение, защото си е много време и би ме притеснило. Така че и аз бих те насърчила да се консултираш с още един лекар възможно по-скоро.

# 434
Благодаря😊
Малко по-спокойна съм. Вече не изхвърлям съсиреци и остана зацапване. Но 2 седмици беше ад.

Общи условия

Активация на акаунт