"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 18

• 45 165
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Твърде е рано, още дори няма инплантация ако си забременяла.
Може да е от покачилия се прогестерон, той става най-много като количество 7 дни след О и се задържа висок ако има бременност.
След 5-6дни може да пуснеш кръвен, а след 8-9 уринарен тест

# 346
Момичета,днес ми е 5 ден след ову,и ми се случи нещо много странно,бях на кафе с моят и запалих цигара и още на втората дръпка ми се доповръща,а по принцип съм пушачка,веднага излязах на въздух,а моят дойде след мен да види какво ми стана...веднага ми даде вода,от аптеката натриев цитрат взехме и след като подишах въздух  ми мина..Първото нещо,което ми мина през акъла,е че този път сме успели,знам че е рано,но възможно ли е да е признак ..Вече се хващам като удавник за сламка,за първи път от тези 6 месеца насам получавам няакъв знак..

Не искам да те разочаровам но не мисля че това е признак не и толкова скоро след ову бъди търпелива и вярвай че ще стане ... успех  Hug

# 347
Никакъв признак не е. Откажи цигарите щом искаш детете. Peace

# 348
Здравейте:))))))) Някой правил ли си е домашния тест за бременност със сода? Аз понеже имам съмнения и си направих два пъти и двата пъти положителни излязоха. Теста е следния пишкаш в чашка , прибавяш една лъжичка сода бикарбонат и ако шупне +, ако не -........ Е при мен шупна и то доста сериозно:))))))))))))))
Но нещо май не му вярвам ,  възможно ли  е да има някаква друга причина за тази реакция?

# 349
Здравейте:))))))) Някой правил ли си е домашния тест за бременност със сода? Аз понеже имам съмнения и си направих два пъти и двата пъти положителни излязоха. Теста е следния пишкаш в чашка , прибавяш една лъжичка сода бикарбонат и ако шупне +, ако не -........ Е при мен шупна и то доста сериозно:))))))))))))))
Но нещо май не му вярвам ,  възможно ли  е да има някаква друга причина за тази реакция?
Това са измислици ( без лоши чувства 😉).
Зависи какво си консумирала като напитки и храна, а от там каква е киселинността на урината, която предизвика реакция със содата.

# 350
И аз го пробвах преди време когато имах съмнение и нищо не стана. Е оказа се вярно, ако имам щастието да ми се случи чудото, съм решила да го пробвам Simple Smile

# 351
Ами ще информирам когато разбера със сигурност:))))) Дано е верен:)))))))))

# 352

От опит казвам...Не вярвай на този тест!Направи си уринарен или кръвен.Успех!

# 353
Не му вярвай, пробвай да напикаеш жаба по гърба, той е по-верен! Twisted Evil

# 354
Хаха и аз съм го правила шупна,нооо не бях бременна.Сега съм бременна,но не съм пробвала.Не вярвай на тези бабини девитини. bouquet

# 355

колкото и да е тъпо аз също съм го изпробвала и при мене така шупна после 3 теста БАМ положителни
но не разчитай  Peace 
по добре си купи тест или ако е рано направи кръвен. Успех

# 356
  • Русе
Скрит текст:
Това със содата не е ли проста химична реакция?  Crazy

# 357
  • София
Скрит текст:
Това със содата не е ли проста химична реакция?  Crazy

Да, така е. И във вода да я сложиш, все шупва. Като правя инхалация на сина си, ще си мисля за тест за бременност.  Laughing

# 358
Здравейте! Уплашена съм и не знам какво да правя вече затова и пиша тук за съвет. Да започна с това, че с приятелят ми се опитваме да имаме бебе вече 2ра година. Този месец трябваше  да ме дойде на 8.11.15г. Не ми дойде и по принцип съм като по часовник. На др. ден си направих тест чертичките бяха две но втората беше много бледа. От тогава до сега сиг. съм направила над 5 теста на всичките едно и също. На третия ден от закъснението реших да отидох на гинеколог и там ми казах ( ими има някаква точица има одебеляване на нещо си има разширение на нещо си сигурно ще има бебче но не мога да ти кажа нещо на 100% защото е много рано).каза ми да отида след 10 дена (което се пада в петък 20.11.15). Днес сутринта станах направих поредния тест (втора черта бледа) но при избърсването ми направи впечатление, че има кръв на тоалетната хартия. Отидох на лекар, преглеха ме на и ми казаха че няма нещо и че дори и да е имало вече го няма. Направи ми впечатление че по презерватива имаше кръв, гинеколожката ми каза че най вероятно ще ми дойде. Много съм объркана и леко уплашена. Моля ако някой се сблъскал с такова нещо да ми даде съвет.
ПС. До момента все още кървя но не е като обикновен МЦ ами е много ясна кръв.
Благодаря предварително

# 359
  • Монтана
Ниличката......минала съм два пъти по този път. Според мен е биохимична. Мн е тежко, особено след две години чакане. Не ти ли исписа дуфастон за всекислучай. Ако причината за това е нисък прогестерон....дуфастона би помогнал. Обади се на лекаря си и го попирай. Може би още има някакъв шанс. Ако ли не...не унивай.....всичко с времето си

Общи условия

Активация на акаунт