"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 18

• 45 165
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Пия фолацид. Говорих с личният ми лекър, каза че някаква аномалия но не значело нищо за напред и просто да не убивам и да приема че не е  станало

# 361
  • SOFIQ
Здравейте очаквания цикъл е на 29.11 много започнаха да ме болят и са адски чувствителни само зърната ми от 15,10 преди също са ме болели гърди но никога самостоятелно зърна може ли това да е от някакво значение

# 362
  • София
Здравейте очаквания цикъл е на 29.11 много започнаха да ме болят и са адски чувствителни само зърната ми от 15,10 преди също са ме болели гърди но никога самостоятелно зърна може ли това да е от някакво значение

Може да има, може и да няма. Ще се види след 29-ти

# 363
  • SOFIQ
Да то чакането е по мъчително от вс друго дано има аз мисля че има някакав шанс да е станало точно тогава ходих по шекари мерихме имаше доминантен ф. 19,8мм но имаше и тънка лигавица сега нзм някой ми казват тук от форума че се одебелява втората половина от цикъла а един проф.гинеколог каза от първата полвина а беше 8,3мм което мисля че е прекалено малко за загнездването

# 364

Имаш много време до цикъл, нищо не може да се каже сега! 11 дни след овулация-кръвен тест; 12 урунарен - след като си я следила просто малко трябва да се изчака след нея. Успех

# 365
  • SOFIQ
Благодаря за куража а от др месец да почна ли някакви лекарства за тся лигавица

# 366
Благодаря за куража а от др месец да почна ли някакви лекарства за тся лигавица

Не мисля, че питаш на правилното място, относно започването на каквото и да е било лечение. Организма на една жена може да се повлияе от едни лекарства, при теб да стане от други. Отиди на лекар и нека той каже какво, кога и как. Дори и някой от тук четящите да е медицинско лице, без преглед и то няма да как да ти даде правилен отговор или назначи лечение.

# 367
Здравейте момичета,
В понеделник не отидох на кръвен тест, защото реших , че няма смисъл да си давам парите при положение, че резултатът ще бъде отрицателен и успях да се добера до час за гинеколог за края на тази седмица. Гърдите продължават да ме болят и снощи отново се събудих от невъобразимо гадене. Преди час направих електронен тест просто за да го изхвърля и да не се подмята в чантата ми. И така резултат ,,бременност от 2 седмици,, .. Нямам думи, 13 дни закъснение.. Имаше защо 😊. Желая на всички ви подобен развой на събитията!

# 368
  • София
ти беше с бледи черти нали така?
Отиди на кръвен, явно забременяването е било около предполагаемата дата на цикъла ти.

късмет Simple Smile

# 369
  • SOFIQ
Здравейте момичета,
В понеделник не отидох на кръвен тест, защото реших , че няма смисъл да си давам парите при положение, че резултатът ще бъде отрицателен и успях да се добера до час за гинеколог за края на тази седмица. Гърдите продължават да ме болят и снощи отново се събудих от невъобразимо гадене. Преди час направих електронен тест просто за да го изхвърля и да не се подмята в чантата ми. И така резултат ,,бременност от 2 седмици,, .. Нямам думи, 13 дни закъснение.. Имаше защо 😊. Желая на всички ви подобен развой на събитията!

Моля кажете ми от къде мога да си взема тези ел тестове никъде не мога да ги намеря а не искам да поръчвам

# 370
  • София
В София съм обиколила що аптеки знам, никъде няма електронен тест, може в някой онлайн магазин да има български, ако не - амазон.
Иначе в аптеки Ремедиум има най-голямо разнообразие на тестове за бременност.

# 371
  • София
Здравейте момичета,

Честито! Успешна бременност! Гинекологът ще потвърди тази седмица.

# 372
Теста, който аз ползвах е Clear Blu, но СЗ не съм в България. Поне не се чуди човек има ли черта, няма ли..

# 373
Теста, който аз ползвах е Clear Blu, но СЗ не съм в България. Поне не се чуди човек има ли черта, няма ли..
   На теста ли пише 2. Ако на теста е 1-2 значи си 3-4 седмица ако е 2-3 си 4-5 и ако е 3 си вече над 5. Честито миличка лека бременност.  bouquet

# 374
   На теста ли пише 2. Ако на теста е 1-2 значи си 3-4 седмица ако е 2-3 си 4-5 и ако е 3 си вече над 5. Честито миличка лека бременност.  bouquet
Благодаря 💋💋, Не знаех това, много полезна информация . Тъкмо се чудех какво е това гадене и всички екстри само на 2 седмици бременност, а то било повече ☺.

Общи условия

Активация на акаунт