Отговори
# 420
Бягащата с вълци, благодаря- и аз към тези на 9 месеца съм се ориентирала, но и Ом Шанти е страхотна идея- и аз като една йога може да ги пробвам  Peace

addicted, аз все още съм на първия етап  Laughing освен плодове и зеленчуци в промишлени количества, друг съвет не мога да дам. При мен засега действа.

Но Шпа не пия все още.

# 421
Повече ябълки, круши и салатки. Слабителни док каза, че не може защото в тях имало нещо което не се разгражда от организма /или нещо подобно/, а сена и другите билки също не са препоръчителни.

# 422
Плодове и зеленчуци ям с тонове, вода пия с литри. Нищо не помага при мен Mr. Green

# 423
Момичета аз най-после си избрах лекар тук в Дубай и няма да пътувам до БГ за прегледи. Снощи бяхме на преглед с мъжа ми и моя брат и те видяха малкото човече. Ще си имаме момиченце Simple Smile  preggo Сега  почва тежката задача с мисленето на имена. Моя мъж е англичанин и сме решили да се спрем на име което и той ще може да изговаря добре. Вие имате ли си имена на ум?

# 424
Момичета аз най-после си избрах лекар тук в Дубай и няма да пътувам до БГ за прегледи. Снощи бяхме на преглед с мъжа ми и моя брат и те видяха малкото човече. Ще си имаме момиченце Simple Smile  preggo Сега  почва тежката задача с мисленето на имена. Моя мъж е англичанин и сме решили да се спрем на име което и той ще може да изговаря добре. Вие имате ли си имена на ум?
Дай някакъв жокер - начална буквичка, на някоя баба ??? newsm78 newsm78 newsm78 Има много имена които са интернационални : Ема , Моника, Марго/Маргарет, Никол, Ая, Леа, Деа, Диана ,Денис, Елена  ,   Даяна, Поулин(а),  Нели, Симон(а),Анжела( на баба Ангелинка Simple Smile ), Бони ( на баба Бонка ) ..абе имена да искаш  Joy Joy Joy

# 425
Дай някакъв жокер - начална буквичка, на някоя баба ??? newsm78 newsm78 newsm78 Има много имена които са интернационални : Ема , Моника, Марго/Маргарет, Никол, Ая, Леа, Деа, Диана ,Денис, Елена  ,   Даяна, Поулин(а),  Нели, Симон(а),Анжела( на баба Ангелинка Simple Smile ), Бони ( на баба Бонка ) ..абе имена да искаш  Joy Joy Joy

Аз имах предвид ако вие сте си наумили имена за вашите деца  Joy Ние с мъжът ми не мислим да кръщаваме на баби или дядовци. За сега ни харесват Jessica и Poppy  Grinning

# 426
  • Нейде из лудите гори...
Имам имена в главата, не съм коментирала с мъжа ми още Simple Smile
Тъй като също очакваме момиче, за сега моя фаворит е Рея  Peace

# 427
Ние имахме готови имена за момче и момиче още преди да се оженим Simple Smile Т.е от преди 8 години сме готови  Laughing

# 428
Ние ще имаме момче. Аз харесвам Христо (смятам че бебето ще си дойде с името-след като ще се роди около Великден), но ММ не го харесва и иска да е с буквата Н (той е Николай, баща ми е Николай, неговия баща е Недко, баба му е Надежда и още много в семействата ни са с Н).  Нищо не ми харесва освен Никола, но всяко второ вече е Никола и Никол(ако е момиченце) - както преди време беше много актуално Алекс... Та не знам какво ще е...

# 429
pariss - нещо пак не съм дочела ( но днес ми е много отвеяно  Embarassed) Иначе аз исках да е Ема , но май ще се кръщаваме на бабите  Laughing
m1m3t0  - другата година Великден се пада чак на първи .. .. и аз поне съм мнооого далече от тогава . Може би е хубаво да си помислиш ако се роди на Цветница или Лазаровден Simple Smile Тогава съвсем ще си е с името , но аз пък съм против да се кръсти детето така и да има Имен ден и Рожден ден в един ден , дори и в близки дни (  по-малко подаръци и поводи за милото Simple Smile )

# 430
Ние мъжко име имаме от няколко години  Peace Женското го измислих по-скоро, но засега няма да ни трябва  Simple Smile

# 431
Аз имах готови имена за момиче, но ще чакаме момче и сега е много трудно с имената. Няма да кръщаваме на никой конкретно име което ни хареса и на двамата с мъжо ще е. А за имен ден искам да има отделно от рождения ден за да може да празнува 2 пъти в годината, а не на един ден два празника. Готовите ми имена бяха Никол, Катерина, Виктория.

# 432
Плодове и зеленчуци ям с тонове, вода пия с литри. Нищо не помага при мен Mr. Green
Имах същия проблем, какво ли не правих но нищо не помагаше, докато една приятелка не ми препоръча да си взема от аптеката течен парафин и да пия всяка сутрин по една супена лъжица, естествено преди да го направя се посъветвах с моята докторка и тя потвърди, че помага!!! От тогава забравих за този проблем, естествено продължавам да си хапвам овесените трици, много плодове и разбира се мнооого вода!!!

# 433
Снощи с мъжа ми си направихме разходка в парка и минахме през цялата азбука. За всяка буква всеки мислеше по 2 имена. Накрая излязохме с фаворити: Elisabeth, Poppy и Ella. Не си е лесна работа. До края на бременността сигурно ще сменим вариантите поне още сто пъти  newsm50

# 434
Здравейте момичета,
ние все още не сме мислили име, някак още не ми е на дневен ред това.
Тези, които вече ходихте на втора ФМ, в коя г.с. я правихте?
Моята ще е в 22 г.с., и с предната бременност тогава. Доктора ми е на мнение, че преди това няма смисък, защото  между 19 г.с. и 22 г.с. се оформят още важни неща.

Бягащата с вълци, и аз мислех за раница с приставка за новородено, но не съм сигурна до колко ще е удобна с малко сгушено бебе. А еластичничния слинг шал наистина може да се ползва от раждането. Спряла ли си се на конкректна раница?

Общи условия

Активация на акаунт