Отговори
# 435
  • Нейде из лудите гори...
Имам много приятелки, които си носиха бебетата в раници от самото начало. Три от приятелките ми дори са консултанти по бебе носене, ако мога така да се изразя, а едната е собственик и вносител на раниците, Рошаво е нейн магазин  Peace Така че, това с носенето на новородено не ме притеснява грам, а раница ще избера, като ми остане време след ясен консулт с тези момичета.  Peace Не знам дали ще ползвам слинг, но вероятно ще си взема, миналия път си взех за 35 лева от български магазин, бях доволна, не е висока цената, та ако реша по някое време ще си взема и това  Peace

ФМ правих в 20 гс, миналия път беше по-рано. Към 26 мисля пак да ида, за ехокардиографията  Peace

Pariss, вероятно ще смените доста имена до края , в един момент и двамата ще кажете - да, това е нашето име Simple Smile

# 436
  • Варна
Здравейте  Heart Eyes
За имената и на нас ни е много трудно с мъжкото, а най-вероятно ще е такова, иначе с женските ни е лесно имаме много варианти. Първото дете не сме кръщавали на никой и с второто ще е така. Харесвам кратките имена, ще мислим в тази посока.
Другата седмица съм на преглед, надявам се да потвърдят на 100 % пола и ще мислим вече по сериозно по въпроса.
Момичета съсипва ме от седмици ужасно главоболие, кошмарно, меря кръвно - относително стабилно е. Докторката ми каза че мога да пия парацетамол, но не го правя( само 2 пъти) защото това значи постоянно да трябва да пия, непрекъснато ме боли.
Снощи като се прибрах от работа едвам гледах от болки в главата, веднага влязох да се изкъпя и изчезна като с магическа пръчка, чак се зачудих може ли да е от "лошо очи"  newsm78, знам че водата отмива лошата енергия.
Хич не вярвам в такива работи ама...знам ли, да взема да си вържа червен конец ?!
Кажете вашето мнение по въпроса.

# 437
Zina, мен ако питаш едно червено конче няма да ти навреди. Хора всякакви  Satisfied

# 438
Днес ми е часа за ФМ. Аз съм в 20 г.с., избрах датата по препоръка на АГ-то. Незнам дали е подходяща, но се доверявам но док.

# 439
Здравейте,априлски мами!Чета ви отдавна,аз съм от майските мами,но ще съм с планово секцио и най-вероятно края на април или началото на май ще бъде.
Относно главоболието при мен усетих,че ако не е от ниското кръвно е от недостатъчното приемане на течности.Като усетя да ме заболи и изпивам 1-2 чаши и значително ми е по-добре.Ако искаш пробвай,ако не пиеш достатъчно течности.Може да ти помогне. Peace

# 440
Здравейте,априлски мами!Чета ви отдавна,аз съм от майските мами,но ще съм с планово секцио и най-вероятно края на април или началото на май ще бъде.
Относно главоболието при мен усетих,че ако не е от ниското кръвно е от недостатъчното приемане на течности.Като усетя да ме заболи и изпивам 1-2 чаши и значително ми е по-добре.Ако искаш пробвай,ако не пиеш достатъчно течности.Може да ти помогне. Peace

И аз така се справям с главоболието newsm10

# 441
  • Варна
Благодаря момичета, вода пия много, така че не е от това. Абе ще взема да вържа едно конче аз, вярвам не вярвам, няма да навреди, че откакто съм забременяла постоянно ми се радват и ми правят комплименти колко съм се разхубавила  Blush, та нали тъй стават уруките.
Въх какво доживях, на дърти години суеверна ще ставам  Crazy
Фетална ще прява в 20 г.с. + 6 дни.

# 442
Много съм щастлива и бързам да се похваля с здраво бебче с розови гащи Mr. Green ФМ мина чудесно.

И аз имам главоболие,което успишно игнорирам за сега.

# 443
Честито ти момиченце  Two Hearts

# 444
Здравейте на всички бъдещи мами,
Пожелавам Ви лека и безпроблемна бременност.
Да попитам мамите от Варна могат ли да ми препоръчат някъде йога за бременни, но след 17 часа.

# 445
Алби, браво за хубавата ФМ и честити розови гащи!

Аз си чакам моята ФМ вдругиден и нямам търпение да си видя бебока. Последно бях на преглед преди месец и половина и много съм се затъжила за мъничето. Иначе си ритка стабилно, доста е активен, но ми прави впечатление, че когато аз спя и то мирува. На мама съобразителния кавалер!  Heart Eyes

Раници, слингове не съм ползвала, но ползвах кенгуру и ми беше удобно, а и на бебето му харесваше. За мен количката си е задължителна, а останалите "превозни средства" са до желание на майката.

За главоболието- и мен често ме спохожда, помага ми като си взема душ или си сложа мокра кърпа на челото.

Май аз печеля първо място по най-продължително гадене. Още ме държи!  Crossing Arms Един ден ако съм добре, после три дни съм зле. Аман!

# 446
алби Браво за хубавата ФМ и честити розови гащи  newsm51
Зеленоочка  Ти верно рекорд постави с това гадене -хайде стига вече   Hug Hug Така като все връщаш поръчките,  тоя кавалер как ще стане голям мъж Joy Joy Joy
Зrosit@ - Добре дошла и тук -лека и безпроблемна Simple Smile Има ли вече предположение за пол?
zina - Ами пък вземи си вържи - аз го направих малко след като разбрах , че съм бременна .. а уж не вярвам. Казах си какво пък толкова - не ми пречи Simple Smile
Честно казано, аз още не съм 100 % сигурна дали ще си къпя слинг или раница ...ако прасковка е спокойна като брат си и си мирува в шезлонга и количката ..ами не мисля да си мъча кръста и гърба. Още повече, че с него се кърмехме по 40 минути и ми беше писнало да е лепнат за мен толкова дълго  Embarassed Embarassed

# 447
paulieM,благодаря ти! Hug Все още незнаем пола,при първата ФМ беше със свити крачета и док нищо не успя да види,но много се надявам сега на следващата ЖК да ме зарадва.Иначе всеки ми казва,че ще е момиче,но как и по какво съдят и идея си нямам.  Peace
Относно слинга и аз си мисля живот и здраве,ако е кротко бебе като батко си да не ползвам.Някак си ми се струва,че както казваш ще се страда след това от кръст и гръб,които и без това от сега са ме почнали. Thinking

# 448
Здравейте, мамчета!
Аз съм от мартенско-априлските мами и се записвам и при вас да ви следя.
Много усмивки и усетени ритничета!!!

# 449
Здравейте и от мен! Мога и аз да се похваля, че разбрах пола най - накрая, чакам си момченце.

Общи условия

Активация на акаунт