Отговори
# 450
Здравейте, момичета  Hug
И на вас да се похваля, че днес разбрах пола- момченце ще е -100%, много ясно се видя Grinning Хем си го предчувствах от самото начало, хем място не мога да си намеря днес от щастие. Още не мога да го усетя кога рита, явно защото ми е първа бременност, затова не мога да преценя. На прегледа мърдаше през цялото време, а и добре расте- с около седмица напред.

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 12:39 от bubanka

# 451
Здравейте, момичета  Hug
И на вас да се похваля, че днес разбрах пола- момченце ще е -100%, много ясно се видя Grinning Хем си го предчувствах от самото начало, хем място не мога да си намеря днес от щастие. Още не мога да го усетя кога рита, явно защото ми е първа бременност, затова не мога да преценя. На прегледа мърдаше през цялото време, а и добре расте- с около седмица напред.
Честити сини гащи Simple Smile успешна и лека бременност ти желая Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 12:39 от bubanka

# 452
Благодаря, засега е много лека и безпроблемна. Единственият симптом е, че повече се уморявам, никаква друга "екстра" засега Laughing

# 453
Момичета някоя от вас има ли наблюдения върху количка cam combi family.Споделете мнения,че на мен доста ми допадна,а нямам лично никакво наблюдение освен,че е лека.
Благодаря :*

# 454
Уу, колко много мъжки мами ставаме!  Hug

Ibcinka, и аз много харесах CAM!!! Ако някой има наблюдения, да каже Simple Smile

# 455
Life is wonderful и Наня, честити ви сини гащи!  Hug  Hug  Hug

# 456
  • София
Наминавам да кажа ако някой се е насочил към количка Грако Ево, има промоция в Киддо в Ринг мола. Основния кош, кош за новородено, кошница за кола и адаптер за да се слага на рамата, и една стойка за бебешкия кош /като рама, но без колела/, са 799 лева до края на месеца. Не знам дали е голямо намалението, но не е обявено на фейсбук страницата им.
На мен ми е много ниска, а това е основен критерий, иначе ми хареса.

# 457
Исках да кажа, че днес на Софийската среща в The mall беше изключително приятно, момичетата с които се видяхме бяха много готина компания! Радвам се, че се запознахме Simple Smile  bouquet

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 12:37 от bubanka

# 458
Аз не съм писала от доста време, но ви чета Simple Smile Честити момченца и момиченца на разбралите. Други още чакаме.. На преглед съм чак началото на декември. Нямам търпение!
Видях по-горе, че има интерес към САМ. На мен също много ми харесват, но от познати, а и от момичета тук, във форума, не чх добри отзиви. Много така ли на пластмаса Simple Smile

# 459
  • София
Момичета,вие по колко магнезий пиете и как сте с усещанията в корема?Аз вчера не успях да се свържа с лекарката и малко на своя глава си го увеличих,взех 2 по 1,а не както преди прахче и почти не ми се е втвърдявал корема снощи,ама и Но Шпа пих.Но днес задьлжително ще ходя ако трябва до болницата да питам какво да правя.
Не знам как е при вас,ама при мен вечно има драма Sad И аз сама с ги създавам!
 Иначе вчера си взех книгата "Най-щастливото бебе" и я започнах.

# 460
Bubble, все се каня да ти отговарям на въпроса за стегнатия корем през нощта...На мен също много често ми е по-стегнат корема през нощта, но не целия, ами по-скоро само там където е матката- доста по-издуто е и аз го отдавах на това, че вечер постоянно ми се пишка. Не го усещам като контракции, не ме боли и решавам, че е нормално. При теб целия корем ли е? Ако много се притесняваш, ходи на лекар. Позволено ни е да се "вкарваме във филми", все пак се случват доста промени Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 12:33 от bubanka

# 461
  • София
Jane,благодаря.И при мен е така,нито ме боли,нито нищо,само е твърд!Оф ,голямо съм шубе и това е откакто забременях,може би и случките в началото отключиха нещо хипохондрично в мен.

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 12:33 от bubanka

# 462
да така е ,напълно те подкрепям,на мен от снощи ми мина ,хич даже не го мисля
днес съм на преглед ,контролен в 14.30ч нямам търпение .Мисля да запазя и час за ФМ първата седмица на декември тогава ще съм 21 г.с и нещо

# 463
Добро утро, момичета!
Честито на научилите вече пола и за добритр резултати от ФМ.
@*Bubble*, на мен доктора ми каза по една таблетка магнезий (при мен сега е Магнерот) на ден. Но с предната бременност имах от края на 6и чести подготвителни контракции, тогава мисля пиех по 3 таблетки на ден. Консултирай се с док.

@Бягащата с вълци, чудесно е, че имаш такива приятелки. Ще имаш чудесна консултация за раницата. Ще се радвам да споделиш когато се спреш на модел. Междувременно и аз ще разгледма по-обстойно раниците с приставки за новоредно. Досега само Тула и Ерго Бейби съм проучила, а има доста.

Чета ви негодуванията за фб групата. Не съм била вътре, някак инстиктивно не се включих, защото не ми се иска да пиша паралелно на две места. Хубаво е наистина информацията и общуването да е на едно место.

@UNynaeve - пишеш за среща на пловдивските мами. Би  ли споделила и тук. От Пловдив съм и бих се радвала да се включа.

Хубав и слънчев ден на всички!

# 464
addicted, точно така, с теб съм Simple SmileНе съм била в групата и се радвам- много се карате, а аз не съм привърженик.

Кога се прави втора ФМ? Към мамите от Варна- къде/ при кого ще я правите?

Общи условия

Активация на акаунт