Отговори
# 585
Щом лекар ти е казал да не се тревожиш - не го мисли повече...лекарят е видял бебето на ултразвук и твърди, че е ок, повторния тест си е ок

# 586
Щом лекар ти е казал да не се тревожиш - не го мисли повече...лекарят е видял бебето на ултразвук и твърди, че е ок, повторния тест си е ок

Да каза че няма място за притеснение и аз му се доверявам на 100% , защото е един от най- добрите специалисти според мен , но все пак искам да знам мнението  и  на другите майки..

# 587
Аз в Окръжна ходя при д-р Николова , но едва ли някой от Вас я знае защото тя е млада лекарка.
Но така се стекоха обстоятелствата , че бях преди две години по друг повод  се запознахме и си останах при нея чудесен човек е много внимателен и най-вече ако има съмнения се съветва с още поне 2-3 колеги.
Трябва да вярваш на лекаря си все пак. За Славчев мога да кажа че всичките и приятелки родиха при него и са довлни

# 588
megi  Peace Peace Peace Така е , дано при всички нещата се развият дори повече от добре

bebok, довери се на лекаря- и на твоята собствена интуиция. Ако не ти дава мира, се допитай и до трети лекар, макар че не знам дали има смисъл да си объркваш повече главата.

# 589
megi  Peace Peace Peace Така е , дано при всички нещата се развият дори повече от добре

bebok, довери се на лекаря- и на твоята собствена интуиция. Ако не ти дава мира, се допитай и до трети лекар, макар че не знам дали има смисъл да си объркваш повече главата.

Права си най-много да ме объркват още повече само едно не мога да си обясня  как може да има толкова голяма разлика м/у двата теста ,ако някой може ще съм много благодарна  ..  newsm78  smile3527

# 590
  • Нейде из лудите гори...
Знам само че от към апаратури в окръжна е най-оборудвано а за АГ съм чувала че е доста нехигиенично от познати.
Аз съм раждала в АГ, престоя ми от 3 дни беше на 4-ти етаж. Болница като всяка държавна болница. Чистят всеки ден санитарките.
Този път съм се ориентирала към 7ми етаж, не заради хигиената по стаите, а заради самостоятелната родилна зала  Peace
Не знам каква им е апаратурата в окръжна, но най-добрата неонатология във Варна е в АГ, а аз държа именно на това, да съм там където могат да се дадат най-адекватните грижи за бебето, ако се наложи  Peace

Бебок, що за разлика, потресена съм. Но аз бих вярвала повече на ехографското изследване, от колкото на статистиката, която се води  Peace

# 591
Знам само че от към апаратури в окръжна е най-оборудвано а за АГ съм чувала че е доста нехигиенично от познати.
Аз съм раждала в АГ, престоя ми от 3 дни беше на 4-ти етаж. Болница като всяка държавна болница. Чистят всеки ден санитарките.
Този път съм се ориентирала към 7ми етаж, не заради хигиената по стаите, а заради самостоятелната родилна зала  Peace
Не знам каква им е апаратурата в окръжна, но най-добрата неонатология във Варна е в АГ, а аз държа именно на това, да съм там където могат да се дадат най-адекватните грижи за бебето, ако се наложи  Peace

Бебок, що за разлика, потресена съм. Но аз бих вярвала повече на ехографското изследване, от колкото на статистиката, която се води  Peace

И аз съм потресена ..   Sad

# 592
А какво му е на 7 етаж някакъв специален ли е ?

# 593
  • Нейде из лудите гори...
На 7ми етаж нормалното раждане струва 700 лева. Леглата в предродилна са 2, а в родилна е едно. После в стаите имаш възможност да си сам, ремонтиран е етажа. Организират ежемесечни "отворени врати" , може да идеш да разгледаш. Този път съм се насоила натам заради самостоятелната родилна зала, както написах и по-рано  Peace

# 594
  • София
Тези списъци са толкова различни но е хубаво всяка да си има според нуждите аз от сега подготвям нещата (дописвам списъци, пазарувам по тях и се надявам да на пропусна нещо важно).
За сега бременността ми е нормална, но много ми хвалиха д-р Иван Сигридов та се чудя дали да ида само за един преглед. Дали някой знае нещо за въпросния лекар Simple Smile
Сигридов е много добър и аз така знам. Видях, че от скоро е и в екипа на МЦ "Св. Петка". Аз там ще ходя на ФМ. Нищо не пречи, ако искаш да си запишеш час щом имаш желание.   Simple Smile http://oscarclinic.com/ekip/

Ellie_eillE това май са си симптоми на прееклампсия. Трябва много внимателно да те следят. Само при нужда Допегит не ми се струва достатъчно. Имаш ли белтък в урината? Трябва да пускаш по-често изследвания на урината. Според мен не е лошо да се консултираш и с още някой доктор. Следи си кръвното много внимателно и почивай много. А аспирин или фраксипарин взимаш ли?

# 595
Тези списъци са толкова различни но е хубаво всяка да си има според нуждите аз от сега подготвям нещата (дописвам списъци, пазарувам по тях и се надявам да на пропусна нещо важно).
За сега бременността ми е нормална, но много ми хвалиха д-р Иван Сигридов та се чудя дали да ида само за един преглед. Дали някой знае нещо за въпросния лекар Simple Smile

Аз съм ходила при Сигридов. На консултация преди да почнем опити и след като забременях. Той е един от най-добрите лекари. Занимава се основно с проблемни бременности. Изглежда доста странно Simple Smile като го видиш за първи път, но е голям професионалист. В момента е в света петка. Чака се много при него, часове наред, но смятам че си заслужава. Обяснява подробно, може да го питаш за всичко. На мен прегледа ми вторият път струваше 80лв. Аз лично го препоръчвам на всеки и аз ще гледам да отида поне още веднъж до края на бременността ми, за да ми е спокойно, че всичко е наред.

# 596
Moмичета,
а вие как сте големината на коремчетата?! Аз съм с първа бременност, края на 18 г.с. но въобще не ми личи. Много е странно  Confused

# 597
  • София
Moмичета,
а вие как сте големината на коремчетата?! Аз съм с първа бременност, края на 18 г.с. но въобще не ми личи. Много е странно  Confused
То си е индивидуално това с коремчето,на мен рано започна да ми личи и сега си имам коремче,вече няма съмнения преяла,или бременна съм Grinning

# 598
Аз съм в 21 г.с. и ме мислят просто за преяла Joy А като облека по-широк пуловер въобще не си личи. Спокойно, има време да ни проличи Peace

# 599
Сигридов е много добър и аз така знам. Видях, че от скоро е и в екипа на МЦ "Св. Петка". Аз там ще ходя на ФМ. Нищо не пречи, ако искаш да си запишеш час щом имаш желание.   Simple Smile http://oscarclinic.com/ekip/

Ellie_eillE това май са си симптоми на прееклампсия. Трябва много внимателно да те следят. Само при нужда Допегит не ми се струва достатъчно. Имаш ли белтък в урината? Трябва да пускаш по-често изследвания на урината. Според мен не е лошо да се консултираш и с още някой доктор. Следи си кръвното много внимателно и почивай много. А аспирин или фраксипарин взимаш ли?

И аз от това най-много се притеснявам, за сега нямам белтък, но ще следя. Нищо друго не са ми изписвали. В чертвъртък съм на ФМ при друг лекар и ще говорим и за това. Чудя се как не ти обръщат внимание тия лекари #2gunfire. А аз се записах на ЖК точно при лекар, който завежда АГ отделението в нашата болница, с идеята, че ще е по-добре. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт