Японско чудо - тема 26

• 121 828
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Lyaskovets
От днес почвам и аз на тази диета.имам да смъквам 7-8кг,но мечтая за повече Wink 67кг съм и съм 172см, но бедрата ми са големи 55см.надявам се да отслабна.всички тук ми дадохте кураж.до сега съм сваляла кила с диетата на Ваня Червенкова и сега искам да опитам нещо по разнообразно.сезона на салатите е и ще бъде лесно,надявам се.
Успех на всички отслабващи!

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 18:52 от cvetegeo

# 616
  • Варна
Здравейте и от мен Simple Smile
Висока съм 1,63см. и в момента тежа 57кг. Винаги проблем са ми били широките бедра и дупето, обилно покрити с целулит. Обожавам да си хапвам всякаква вредна храна, но по-големият ми грях е погълнатото количество. За моята "крехка" възраст от 21г. съм спазвала всякакви диети и съм варирала доста в килограмите, но като сваля няколко и веднага се отказвам. Като гледам снимки на 40+ жени, които са раждали по 2 деца и изглеждат страхотно, адски много се комплексирам.
От месец някъде се опитвам да започна някаква диета, записах се и на народни танци, за да се движа повече, но все нещо се проваля. Я гаджето ще ми купи шоколад, я баба ще ми врътне някаква баница... И като прегреша така се отказвам, преяждам здравата и после депресия...
На 20-ти май ще заминаваме на почивка в чужбина и имам точно 1 месец и 20 дни да вляза във форма за плажа и си направих план, който ще споделя с вас и дано да имам мотивация да го спазвам.
Спорт: 4 пъти седмично народни танци (не знам отслабва ли се, но пада яко потене от толкова подскоци) + 4 тренировки с гирички, като се правят упражнения за всички мускулни групи
Целулит: масаж с утайка от кафе, масаж с антицелулитен крем на Дева и масло на Икаров (нямам възможност за по-скъпи продукти)
Диета: Тук идва сложната част... Ще опитам от утре (1-ви април) да започна японско чудо, а ако не успея да издържа на тези яйчица, ще премина на БВД.
Ще се радвам, ако има и други ентусиасти, които пишат в темата и споделят резултатите си, за да се мотивираме взаимно.  Wink

# 617
от яйчената минах на вм-нв режим - не съм гладна, но не искам да ям това, което ям  Laughing
виждам резултат и не мисля да спирам поне докато се появят пресните плодове

# 618
Здравейте, момичета, на мен ми е трети ден на японското чудо, стартирах 75 кг, още не съм се теглила, мисля утре да проверя какво е положението. Голямата ми цел е 60 кг, веднъж съм била толкова с много зор, тренировки и накрая едно разболяване, но бързо качих отново. Целта ми до края на април е да направя два цикъла японско чудо с няколко дни почивка между тях и да стигна 66-68 кг.

Единственото ми прегрешение през първите два дни е пиенето на яйрян, но от днес го спирам. Grinning

На третия ден вие какво хапвате за обед? Пише плодове и зеленчуци, но в какви количества? Какви видове?

# 619
Има ли други японки в момента, или съм сама?  Cry

Отчет за вчера:

Късна закуска (около 11): 1 варено яйце, кафе
Обяд: 2 варени яйца
Вечеря: Бяла риба с малко задушен спанак + 1 яйце около половин час по-късно

Май прекалих с яйцата, но ме удари страшен глад след тренировката преди вечерята.

# 620
  • София
И аз от вчера стартирах,но след ден 1 съм +0.100 гр ooooh!,не знам вече какво да правя,какво да ям/не ям,та да раздвижа тоз метаболизъм  Sad От утре мисля и менюто да споделям,да не би да не правя нещо както трябва newsm78 .Единственото ми логично обяснение за ден 1 е, е не пих достатъчно вода,но са ми много демотивиращи тези,макар и малки, плюсове Tired

# 621
  • Варна
И аз от вчера стартирах,но след ден 1 съм +0.100 гр ooooh!,не знам вече какво да правя,какво да ям/не ям,та да раздвижа тоз метаболизъм  Sad От утре мисля и менюто да споделям,да не би да не правя нещо както трябва newsm78 .Единственото ми логично обяснение за ден 1 е, е не пих достатъчно вода,но са ми много демотивиращи тези,макар и малки, плюсове Tired

Нормално е, ще започнеш да виждаш резултати чак след 3-тия ден. А ако по принцип си с бавен метаболизъм, може сутрин да пиеш топла вода с лимон, джинджифил и канела, както и да си купиш някой чай с разхлабващо действие. Неприятно е, но определено се чувстваш по-лек. В супермаркетите има евтини алтернативи на по-скъите и известни чайове.

# 622

Не се тегли първите 3-4 дни, изведнъж ще видиш и в огледалото когато започнеш да сваляш.

Аз да се похваля - минус 4 кг съм! Не очаквах подобен резултат. Предполагам сега няколко дни ще има застой, така че мисля да не се тегля.

# 623
  • Варна
Kremcheto,браво! Аз не съм се теглила, най-много да съм свалила 1-2кг. Вода, просто ям много големи порции за вечеря и имам чувството, че нищо не правя. Sad Пия доста чай, но повече от литър вода не мога да погълна, а знам, че трябва. Утре вече ще се претегля и ме е страх да не се демотивирам и аз.

# 624
Kremcheto,браво! Аз не съм се теглила, най-много да съм свалила 1-2кг. Вода, просто ям много големи порции за вечеря и имам чувството, че нищо не правя. Sad Пия доста чай, но повече от литър вода не мога да погълна, а знам, че трябва. Утре вече ще се претегля и ме е страх да не се демотивирам и аз.

Ее, недей така! По-мотивирано и позитивно! Пробвай да ядеш повече на обяд, а по-малко на вечеря. Аз така правя най-често и честно казано след 4-я ден дори не ми се вечеря толкова много.

# 625
  • София
Благодаря за съветите по моите притеснения bouquet много са полезни (това с меренето на седмица няма как,засега, да го направя,защото имам неистово желание да се кача сутрин на кантарчето,по-силно е от мен това желание, но като смъкна някое друго килце сигурно ще съм по-спокойна и ще стане Laughing)
Днес,след ден 2, отчитам -0.600 гр smile3508 и съм много щастлива,макар че вечерях в 17.30 и към 21.00 рязко огладнях и наруших режимът с 5 кръгчета краставица и  толкова печени на фурна печурки ooooh! , но пък успях да изпия 1.5 л вода.
Сега хапвам супа от тиквичка,морков,зелена чушка,тиква,копър и за десерт ягоди и ябълки Heart Eyes
Очаквам и утре +, защото се подувам/задържам течности от зеленчуци и плодове.

# 626
  • Lyaskovets
Тази диета наистина помага.за 7 дни съм 4кг по-малко.свалила съм 4см от ханша и 3см от бедрата.много съм щастлива.

# 627
Здравейте.. аз наруших диетата, защото се разболях и трябваше да пия лекарства.. след два дни имам рожден ден и пак ще се наруши тогава.. Grinning.. така че от 10ти ще е... рядвам се, че има момичеста с които да споделям треводи, радости от изпълнението на тази диета.. желая ви успех и с удоволствие и мотивация ще чета вашите коментари.. Simple Smile

# 628
  • София
След ден 3 отчитам 0, но поне не съм качила.Наруших само с 1 ягодка.
Сега ще правя фреш моркови,обаче само като си помисля за яйца и Sick, вярно че имам непоносимост към тях,но много са ми неприятни тези яйца.

# 629
  • Варна
Тази диета наистина помага.за 7 дни съм 4кг по-малко.свалила съм 4см от ханша и 3см от бедрата.много съм щастлива.

Няма как да не е ефективна диетата, тъй като погълнатите калории са много малко. Ако ги сметнем за един ден, в който се приемат две варени яйца (180 калории), голяма салата (няма как да е повече от 100 калории) и 200гр. шунка (най-много 200 калории), приемаш по-малко от 400 калории за деня, което е ужасно малко,  като се има предвид, че ориентировъчно  са ни необходими около 2000-2500 калории, за да поддържаме теглото си. Затова и ни гони глад. Момичета, не е проблем да нарушаваме диетата, ако сме ужасно гладни, но трябва да е с някаква салата от нискокалорични зеленчуци. Поне това установих от толкова прочетени теми.  Laughing Laughing Laughing

Отчет -2,300кг.

Общи условия

Активация на акаунт