Фло, мн се радвам, че твоето момче си е вече у дома, възстановяването там със сигурност ще е по- приятно и бързо за него, а и по-спокойно за теб
sad_woman, пожелавам мн бързо излизане от бокса и на твоето момче. На бременеещите ни момичета пожелавам мн спокойствие и почивка, наистина това е най важно за вас сега, щадете силите си, за времето когато бебчетата се появят.Сега малко да ви се пооплача, като на близки хора, последно време нещо ми се е свило под лъжичката и място не мога да си намеря. Предвид ситуацията в Бг и това, че нещата не вървят на добре като цяло, ММ все по-често си приказва, как е време да си съберем багажа и да заминем. Даже си е подложил вече и си е уговорил работа, подкрепата я имаме, но не мога да си представя, как ще си оставя дома който обзаведохме с толкова любов и емоции, как да оставя роднините и приятелите си с които съм преживяла хубавите и лошите моменти. Не знам мн не ми се заминава, но знам че и той е прав, че тук по- добре няма да стане и колкото повече се бавим, толкова по-трудно ще ни е след това. В момента в мен бушуват толкова мн емоции и спомени, не че сме тръгнали, както казва и той, никой не ни гони, но знам че рано или късно ще се случи.
Е това е написах си го, поолекна ми, сега се надявам да стане чудо и в държавата ни ситуацията в близко бъдеще да се подобри за да не се налага да правим избора- да сме си у дома или да живеем по-добре.
Приятна вечер и лека нощ от мен
Но знам, че за семейството й така ще е по-добре, а аз искам най-доброто за нея. И ако един ден детето ми реши, че ще е по-добре в чужбина, няма да го спра, каквото и да ми струва.

ще се поглезим. Оптимист съм, нали