Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 520
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хайде и аз на вечерна проверка.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ две сме Wink с теб ще си говоря тази вечер Simple Smile
Днес добре потръстичих, та чак уморих машината Simple Smile. Наложи се да викам техник. Слава Богу, не е нещо сериозно, оправи я момчето. От утре пак ще тръстичим заедно - техниката и аз.
Преди обяд бях на зъболекар. Горките пациенти... не им е лесно. Винаги съм им съчувствала. spoko Стремя се да работя колкото се може по-безболезнено. Има начин, bash стига да не е проспал човек лекцията за безболезнена работа Wink
Ние винаги сме живели отделно от родителите си и аз смятам, че това е най-доброто, но по някога просто няма начин. Тогава трябва да се научиш на някои неща. Слагаш дискретно тапи в ушите ( за да не чуваш какво нарежда свекървата ), за шик - тъмни очила ( да не виждаш съвсем това и онова, което тя прави ) и за да не влизаш в излишни спорове дъвчеш дъвка или пееш на висок глас стари градски песни. Напр. " Прости, в живота пречка си ми ти, пусни ме, нека аз да си вървя. За всичко си виновна само ти, за мойте рухнали мечти, в живота пречка си ми ти..." или пък: " Прощавай, ний сме разделени, дълбока пропаст ни дели. В сърца ни, дружно що туптяха, омраза люта се всели... " ( за справка Сборник стари градски песни ) hahaha Joy Joy Joy
Синът и снахата си живеят отделно. Идват у нас по 3 - 4 дни, когато им пръскат с/у хлебарки. Когато търсехме жилище, предлагах да са по-близо до нас, но те не искаха да играем сериала " Всички обичат Реймънд" и за това избраха по-далечно жилище. Няма лошо, прекосяваме града по диагонал за да отидем ние при тях, или да дойдат те при нас. Сега има вероятност да дойдат и да заживеят в апартамента на брат ми, който е на 600 м. от нас и много разгорещено ни убеждават, колко ще е добре така и как ще си помагаме... hahaha Joy Ти да видиш...
Дъщерята и зетя също си имат апартамент в София, но още първия път, когато дойдоха с внучката (  бебе на 50 дни), от летището, дойдоха у нас на кафе и забравиха да си отидат в тяхното жилище... И така е вече 7 години. Ей, няма отърваване WinkЗетко само ни четка, че няма по-хубаво от Хотел баба и деди, от Ресторант баба и Банка деди. Извършват услуги всякакви и за това не искат дори и 1 € цент. Simple Smile
При последното "гостуване" от 2 месеца, съм заявила, че при следващото им посещение, аз ще се изнеса в тяхното жилище и ще им идвам на гости. Joy
Ох, милички, не е лесно. Има много чепати старци и не се живее лесно с такива чешити. Има и опаки млади, на които никак не може да им се угоди. Не ми се е налагало да живея с родители, но съм се наслушала на какви ли не истории от пациенти, та съм понабрала опит. Днес чух нещо такова: Роднините не можете да си избирате,  не ви остава друго, освен да се разбирате. Хайде нека това позитивно пожелателно изречение бъде финал на днешните ми размисли и страсти Simple Smile Винаги съм залагала на женската интуиция и хитрост. Ами пуснете ги в ход, момичета мили.
Лека нощ и светли сънища luvbed Утре пак ще се става рано.

# 106
Добро утро момичета,днес аз сервирам кафето-на днешния ден преди 15 години с ММ си казахме"ДА",и започна нашата приказка,така че се почерпете и ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден

# 107
Добро утро момичета,днес аз сервирам кафето-на днешния ден преди 15 години с ММ си казахме"ДА",и започна нашата приказка,така че се почерпете и ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден

Честита Годишнина!!! Много любов и разбирателство желая!  luvbed

Сервираното кафе не го виждам - незнам защо, но съм си пуснала една чашка  Coffee typeuuи ви чета момичета!
Спорен ден от мен!  wavey

# 108
Добро утро!
Димитрова, честита годишнина! Бъдете здрави и се обичайте и подкрепяйте още дъъъълги години! Радвайте се един на друг, на вашето слънчице, което ви топли сега, и на онова, което ще грейне в дома ви след няколко месеца!  Hug

# 109
Димитрова8002 честита годишнина и дълги години щастие и разбирателство да царят в твоето семейство.
Stef87 честит малък рожденик на патерица - жив и здрав да е.
СетиБети количката е много красива, дано да е и стабилна. Пожелавам ви дълги и приятни разходки с "нероден Петко".
Фло, както винаги, разказваш толкова интересно и увлекателно - за това как си се чувствала при зъболекаря и за твоите деца. Ето в нашата тема имаме свекърви, настоящи, снахи и бъдещи свекърви и ще обменяме опит (е аз не - нямам свекърва, нито ще ставам такава). Ама те и тъщите не са обичани, като слушам един колега как все недоволства от неговата #Crazy.
При мен нищо ново - вече започнаха есенните , дунавски мъгли, слънцето ги пробива наобед, но не може да стопли. Малката ми щерка си е в къщи, гледа я дядо й, пак направи задна хрема, от която кашля. Ще трябва да я водя на УНГ, май че мн начесто тия задни хреми, лошото е че в нашия, малък град няма такъв специалист и ще трябва да се пътува. Голямата щерка си е на училище, прибира се за уикенда, таткото на работа в др град и така, по старому.

# 110
  • Разпиляна във въображението
Добро утро! ooooh!

Димитрова8002 , честит празник! bouquet

Не съм писала от много време. Малко преди 15 септември се прибрахме в Плевен, а същата седмица стана ясно, че ММ го прехвърлят отново при нас от 01.10. Не успях да му се нарадвам, защото веднага след това замина на курс във Велико Търново. Остава ни и другата седмица и вече ще сме си заедно от близо 3 години и половина.

За почивката - ММ успя да се свърже вчера след 300 мъки и да ни резервира 5 дни в Боровец за края на февруари. Много ми се искаше да е по време на зимната ваканция, но нямаме късмет.

# 111
Добро утро и от мен. Честита годишнина на Димитрова, мн семейно щастие и разбирателство ви желая. Стефи, честит  празник със закъснение и на твоето вече "пораснало" момченце, да ти е мн здраво, палачинка и щастливо и мн мн да ви радва.На мен в последно време май ми остава време да пиша само когато съм дежурна, което ме подсеща да отговоря на Сети Бети- дежурството са ни по 24 часа.Допивам си кафето с вас и ходим марш към поста ☺

# 112
Оказва се ,че и за зимните карти наплива е бил голям. ....

Днес има аванс за м.ноември ,така рано не го бяха давали. Очаква се скоро да има и  20 % от лимита за дрехи...

Като говорихте за очила , да ви кажа ,че в  Джой и  Гранд Оптик за служители на МО има преференции-издават ви карта ,с която ползвате 20 или 25 %,  и за очила, и за аксесоари.

На всички с поводи за празнуване-весело настроение!

# 113

Днес има аванс за м.ноември ,така рано не го бяха давали. Очаква се скоро да има и  20 % от лимита за дрехи...

А, това е добра новина. Не знам дали навсякъде се превеждат в един и същи ден, но дори да не е така, значи скоро ще се радваме и ние  Simple Smile

# 114
Кати, благодаря, отново мн на място с полезна информация. Относно зимните ваканции, аз от 3-4 години карам ски, а любимата ми дестинация е Добринище. Много добри цени на съоръженията, семейни хотелчета и ресторантчета в които все едно ми е сготвила баба(и то на нормални цени), а и повечето имат договорка със фирмата която подържа пистата и правят отстъпка за картите, единственото което мога да отбележа като минус е открития седалки в лифт, но аз и него си харесвам.

# 115
  • Ямбол
Здравейте, момичета!
Тук е слънчево днес, наистина ми светна и на мен на душичката. Малкото ми зверче не можа да се размине с антибиотика, иначе пък сякаш се оправя сега .... само като си помисля че започва сезона на вирусите им е избива на рев... #Cussing out #Cussing out

Честита годишнина на Димитрова, желая ви безоблачно, много обично и светло бъдеще....  bouquet

При мен и на тръстиката е много натоварено. Сега едни одити имаме, после едно обучение ме очаква....абе само ядове. Все още свиквам и с новите си задължения (освен старите)

Нещо не ми е дошла музата и ще съм кратка днес. Желая на всички лек ден и  Hug Hug Hug

# 116
  • София
Отново повод за поздравления, пожелания и веселие...

ДИМИТРОВА, ЧЕСТИТА ВИ 15 - ТА ГОДИШНИНА ОТ БРАКА! Да сте живи и здрави, да живеете в мир, любов и сговор, да се обичате и да си помагате, да се радвате на деца, внуци и правнуци...ГОРЧИВОооооооо!

Минавам само за да поздравя Димитрова и времето ми свърши. Имам куп задачи.
На болничките пожелавам бързо да оздравяват, здравите да се пазят. Прегръщам ви, яхвам метлата и дим  да ме няма...

Никой не се е ''разписал" след мен, затова продължавам.

На празник, като на празник. Не може без музика.
ДИМИТРОВА, тази песен е за теб и твоето момче. Омагьосвай го с любовта си цял живот...
Избрах за вас нещо по-нежно, за да можете да го изтанцувате. Simple Smile ( в предвид състоянието ти preggo)

Хубава вечер. Ако има проверка, бройте ме и мен. Wink

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 20:34 от Flo 51

# 117
Здравей те ,искам да попитам някои ходил ли е на Рибарица как е там всякаква информация ще ми бъде полезна имаме резервация за края на януари

# 118
Здравей те ,искам да попитам някои ходил ли е на Рибарица как е там всякаква информация ще ми бъде полезна имаме резервация за края на януари

Подробни коментари можеш да видиш в старите теми. Иначе накратко моето мнение е неподържано ,занемарено ,запустяло. В края на януари не знам какво ще правите в Рибарица, никакъв курорт. Не знам защо сте го избрали. Но с добра компания всичко останало е фон.

# 119
Добро утро!
Кати, както винаги с точна и навременна информация, страшна си! Вчера и ММ  взе аванс. Казах му за 20-те процента от лимита, за който споменаваш, че скоро също ще се изплати. Имам и друг въпрос по тази тема-какво ще се случи с останалите 80 процента от неизразходения лимит? Ще го изплатят ли? И още нещо да те питам. Ще ти бъда много благодарна, ако знаеш нещо и ми отговориш. Носят се някакви слухове за бъдещо разформироване на ротите "Военна полиция". Има ли нещо такова? Благодаря още веднъж.
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт