Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 599
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Привет, момичета. Не ми остана време да пиша през почивните дни.
Живи и здрави да са всички празнуващи през изминалите дни.

Почивните дни минаха в тичане напред-назад. Купуването на телефон може да се окаже трудоемка работа в последствие. Преди година и половина купих смартфон на девойката, в събота го занесох за пети път на ремонт. Този път повиших тон. Продали са ми един боклук, ами редно е вече да ми го заменят. То още малко ще му изтече гаранцията, а почти не е ползван по предназначение.
ММ си купи и той преди 5 месеца смартфон. Работи точно 4 месеца, както трябва и хайде на ремонт. Обаче този изобщо не успяха да го оправят, но на него поне му го замениха с друг. Понеже нямаха същия модел, взехме по-нов с малко доплащане. Да го видим този колко ще изкара.
Скрит текст:
След проблемите, които брат ми, приятелка на детето и ММ имат с тази марка, лаЙново вече няма да купя.  Twisted Evil
Имам чувството, че с новите правила за отремонтирване на техника у нас започнаха да се внасят най-големите боклуци, понеже замяната на един уред с друг става вече много трудно. Оплаках се.

# 181
  • Ямбол
Здраейте , момичета!
Днес, както и вчера и онзи ден слънце има но е доста студено и ветровито.
Събота щъках вкъщи, но в неделя се поразходиме до Бургас. Много обичам морето.....разтоварих се, макар че и там беше слънчево, ветровито и студено.
Добре дошли на новичките в нашата компания. Гледам че сте доста активни, Фло черпи с музикални поздрави....чудно си е тук както винаги. Фло а кажи какво ще ги оправяш мушкатата?? Че имам и аз някое и друго и зимата все ми измират като ги прибера вкъщи. И не само мушкатата но и сакъзите(дъфки). Дай малко съвети....
Айде лека и споран седмица......Честит рожден ден на Лунно цвете...... bouquet bouquet bouquet

# 182
Добро утро!
Лунно цветенце, честит празник на малка патеричка, но много от сърце! бъди здрава, щастлива, обичана и обичаща!
На пловдивчанки-честит ни стар-нов кмет! Аз съм доволна, че родният ми град изненадващо реши да се събуди и да предпочете младостта и креативността пред дългогодишното статукво. Стискам палци градът да живне и да стане отново това, което беше-оживен, зелен и красив.
След дафиновото листче дойде и моят ред за пропадане в дупка. И не, не е от есенното време. Ще се оправя, аз съм яко добруджанско говедо и ще ми мине. В събота изтрещях и си отрязах 10 см от косата...нали знаете, една жена като полудее и първо посяга на косата си  Simple Smile Като за капак днес денят започна тройно критично  Joy Събудих се с мрачните си мисли, след като изпратих ММ имах време да ги понаредя и да взема решение как да се справя. Тръгнах да водя детето при леля му, че днес нали е неучебен ден. Оказа се, че таксито не знае адреса и ми направи дълга и напоителна обиколка из квартал, който не познавам добре. Освободих го, оставих детето и хванах друго такси да ме закара на работа. Познайте-и то обърка адреса. Този дори в друг квартал ме заведе...... Joy Joy #Crazy В крайна сметка закъснях "само" с 10 минути за работа...Май никой не разбра. Така. Оплаках ви се. И аз вече ви чувствам блики, без да съм виждала наживо никоя от вас. Питам се какво ли още ще се случи до довечера....
На всички-приятен ден и успешна нова седмица! Hug

# 183
Здравейте, мацки!
Първо да благодаря на всички за одобрителните думи за количката  Peace
Също така да изкажа съжаление, че Софийската среща отпадна! На мен щеше да ми е невъзможно да мина! Аз затова гледам много-много да не си правя планове, че все нещо се проваля/изскача. Надявам се Fleure de lune да не се сърдиш  Thinking Ама как ще се сърдиш като си имала страхотен празник вчера! Да си жива и здрава, удовлетворена и много усмихната!  party023
rose red, радвам се, че се включваш!  Hug
dafinov list, ти как си? Още не сме се спрели окончателно на име, 2 варианта ми се въртят в главата, ама още мисля.
Пропуснала съм да честитя имени дни, годишнини, рождени дни - момичета, не е било умишлено, ноооо много натоварена седмица, четях ви само от телефона. Видях снимките на stef87 - много сте хубави, слънчеви симпатяги цялото семейство. А ти си с рокля в любим мой цвят  Heart Eyes
Miriel, възхищавам ти се как се справяш! Бъдете здрави!
sad_woman, твоята мантра (Важното е да сме здрави и да сме заедно, останалото ще се нареди някак си) е и моя  Peace И за пари не се ядосвам, все се казвам, че пари се изкарват  Peace Много смело решение с косата!
albena30, там ли си? Не те виждам..... голяма мъгла  hahaha
Добре дошла на I miss you в темичката  Hug ,а на патенце-то в София  Mr. Green
dimitrova8002, не се спираш! То лекции, то градина... Пази се!
Sesylle, успя ли да уредиш транспорта на котето? Аз не мога да помогна, но се надявам някой да е откликнал на молбата ти!
Vili_Motovili, страхотно кафе си сервирала! Аз тъкмо изпих и моето.
Сега, кой не споменах  newsm78 Май Вили55, Мириел, Фло, СГГ, dundi73, danity_79, кативита  newsm78 ако има и друг, да се обади!  hahaha Поздравявам ви всички! Ама много се отплеснах! Трябва да ставам, че тази седмица пак ми е с много ангажименти - прегледи, комисии, училище, дни на отворените врати, пазаруване....... Ей, много бързо минава това време! Ходих на дни на отворените врати в болницата, в коятмо мисля да раждам и вместо да се успокоя, че вече съм видяла и ще ми е познато всичко, то аз повече се ошашках  Whistling Тази седмица мисля да ходя и в една друга болница да видя и там как е, по-скоро да направя сравнение и да затвърдя избора си. Сега трябва да изляза към 12:30 и ще се прибера чак към 18:30.... добре поне, че грее слънце и се надявам да не е много студено  Naughty хайде бягам  animal037

# 184
  • Ямбол
Sad Woman, казваш че си добруджанско говедо Simple Smile от къде си точно, че и аз съм от твоята порода Simple Smile
То може и да сме го коментирали ама аз напоследък съм много разсеяна....
Прегръщам ви силно и отивам на тръстиката...... Hug Hug

# 185
  • Разпиляна във въображението
Здравейте и от мен!

Времето в Плевен е чудно, но пък малкият заспа преди малко и няма да мога да го изкарам преди обяд. Каките в момента се трудят над поставените задачи. То не може два дни само игри и тв, а нищо по ученето.

Seti Beti, кога ги е термина?

Казах на ММ, че трябва да се свърже отново и да разбере до кога трябва да пусне парите за почивката. Той реши проблема - няма да се обаждам отново, утре ги пращам. Ама много не обича да се разправя. Вашите такива ли са? Ако може - мен ще ме накара да го направя. Обича да излиза с оправданието, че на мен ми харесва.

# 186
Данити, май говорихме за това, ама и аз не се сещам със сигурност. От Добрич съм.
Мириел, май че повечето са така. В нашето семейство не правим изключение. Репрезентативните функции са предоставени на мен. Някъде да се ходи по работа, с някой да се говори-наживо или по телефона, ако аз го свърша ще е най-добре. Оправданието-"Аз докато обясня, докато ме разберат...ти ще се справиш по-добре". Понякога това ме ядосва, но гледам да не си го слагам твърде на сърцето.

# 187
Най- ми е смешно, когато търсим нещо, например в магазин. Той започва да се лута, защото смята, че ще го намери. Аз спирам първия служител, разбирам каквото ми трябва и тръгвам да търся ММ, за да го насоча правилно. Laughing

# 188
Хахаха, ти за моя мъж ли пишеш, Мириел?  hahaha И това придружено с думите" Не може да го няма, сега ще го намерим".

# 189
Хахаха, ти за моя мъж ли пишеш, Мириел?  hahaha И това придружено с думите" Не може да го няма, сега ще го намерим".
hahaha
или за моя

# 190
Първата година като гаджета минахме през Албена за Добрич. Разходихме се и трябваше "от главната алея да завием нагоре и ще стигнем изхода". Да, ама не. Забихме се в някакво блато. Видях полицейска кола, попитах и излязохме от комплекса. Тогава разбрах, че имал 5 по ориентиране. И до момента продължавам да го зачакам, когато се объркаме.  Laughing

Явно това е повсеместно за военните мъжки половинки Joy

# 191
О момичета за моя мъж ли говорите?Взех да ревнувам  Grinning Най ми е смешен като го пратя да пазарува и да звънне да пита еди какво си можели щот тва за което е там го няма или ей сега ще го намери и го няма с часове.При нас е топло и слънчево но аз съм с едно главоболие едвам гледам и не успях да извадя малката дано след обяд съм по-адекватна че да излезем да поиграе.Лунно цвете,чест празник,здраве и мн.усмивки.Относно лайновото и аз го имам и за сега работи без отказно но до кога не се знае е усмихнат ден момичета>

# 192
Здравейте, само да се отбележа, че не мога да ви насмогна с четенето. Честити рожденици да са живи  и здрави и много късмет да имат. появиха се и нови дами, които не бях засичала досега - добре дошли. Сетибети мъгла си има в моя град до обяд, но аз през почивните дни избягах в едно слънчево селце при близки роднини и си изкарахме много добре.

# 193
  • София
Ей, сладурани, да знаете как ви се радвам - пишете, споделяте, оплаквате се, празнуваме заедно, пием си кафето, макар и за сега с повечето от вас виртуално, срещаме се, радваме се, тревожим се, шегуваме се. Най-важното обаче е това, че имаме нужда една от друга. Аз поне така го чувствам и вярвам, че не греша.

Днес ще изневеря на стила си. Като сте почнали да се оплаквате, да се присъединя и аз към вас Simple Smile. Няма да се цепя от колектива, я... По обяд отидох до Кръвна банка на Военна болница с един млад човек, наш приятел, да се правим на кръводарители. На ММ му предстои операция, това избрахме като метод и във връзка с това трябва един или двама да дарят кръв. Попълнихме декларации, дойде една лекарка и набърза ръка ни отпрати - аз съм стара, а момчето е пило аспирин протект. НЕ става. А на двора се разхождат роми и предлагат с/у скромната сума от 250 лв. нужните 400 мл. кръв. Обадих се на една приятелка, която също беше изявила желание да се включи в акцията. Аз се прибрах и след малко момичето се обади и каза, че и нея не са я одобрили . Хемоглобина ѝ бил нисък - 135, при референтна стойност за жени 120 - 140! Ей, като се разгневих, направих малко справки с познати, попрочетох в Гугъл и се върнах подкована при въпросната лекарка. От начало се държеше доста намахано, до момента, в който ѝ казах, че ще ѝ пратя Господари на Ефира и че съм лекар. Смени тона, взе да обяснява колко е опасно за мен да давам кръв, а по закон може да си кръводарител от навършени 18 до навършени 65 ( в някои държави до 67) и да си най-малко 50 кг. С угодническа усмивка предложи да ми даде заветната бележка, без да даваме кръв. Моя проблем се реши, но аз не съм доволна, защото това не е принципно. Ако утре някоя от вас се наложи да даде кръв, ей така ще я разиграват като мечка. Останах с впечатлението, че трябваше да прибегна до мургавите братя. А парите как ли се разпределят newsm78 и м/у кой и кой??? Момичета, каквото и да правите, освен, че трябва да си знаете задълженията, трябва да си знаете и правата. Към която и институция да се отправите, първо добре се информирайте. Е, оплаках се и аз Simple Smile

Отивам да си чета книжката, за утре сме готови за смяна на дограмата, а после просто не ми се мисли какво ме чака...после си е за после, после ще му мисля... Хубава вечер момичета!

# 194
Лунно цветенце, честит празник и от мен  на  патерици.Бъди здрава, щастлива и много обичана. bouquet

На всички  пожелавам  лека  вечер  и ви  черпя  по  едно, след първия  работен  ден от  седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт