Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 632
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Пак се включвам, защото ми е много ядно, защото и управляващите и журналистиката все слугинаж. Ако журналистите са си на мястото, от сутринта трябваше да ври и кипи, а не да ни баламосват с разни сладникави предавания. Ех, ако и правосъдието си беше на мястото..., ако и управляващите си имаха едно на ум ( да помнят как румънците се отнесоха с Чаушеску...) нямаше да сме на този хал. Да си гоним децата в чужбина... Чуждият хляб дали ще е по-сладък от своя? У нас, от където и да побутнеш все смърди... Как пък едно нещо не ни е наред. Така ще е, защото няма здрава ръка.
При вас, милички, съм от около една година. Много добре помня - 9 тема, 6 страница. Върнах се и препрочетох 4, 5 и 6 стр. Същите проблеми, същото напрежение и какво от това? На кого му пука? На управника ни и кликата му? Ами. Ама много ме е яд и на опозицията, че и те мълчат като мушнати гайди
Хайде да публикувам, че да си доготвя обяда и да нагледам майсторите. Може и кафе да им предложа Simple Smile
Момичета, сега ще ви чета, та затова не ви коментирам.

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 12:27 от Flo 51

# 211
Даа, точно след Чаушеску Румъния дръпна чувствително напред. В момента срещу тях да бягаме няма да ги стигнем, независимо какво ни убеждават любимите ни политици /и по-конкретно точно един/. Що да не мълчи опозицията, Фло? Ще мълчи ами, нали утре палачинката ще се обърне и те ще са на власт? И също като тези няма да ги ловят законите. Един да се появи с някаква читава идея, и веднага го обвиняват в популизъм и изваждат сто довода защо това не може да стане.

# 212
  • София
Чудя им се на управляващите, не ги ли е страх да гневят мъжете с пагони, в които е оръжието. Колко може да търпи униженият човек? Аз съм жена, но ми иде да грабна тоягата ( точилката ), да поведа дружината и така да ги напердашим тия управници, та после да не могат да си седнат на задниците.

ДУНДИ, МИРИЕЛ, SAD_WOMAN newsm10

Напук на всички неразбории и неуредици в държавата, ще се раждат българчета! Дано я има България! Не такава, каквато е днес, а такава, за каквато са умирали хиляди честни и смели синове и дъщери на народа.

СЕТИ_БЕТИ, това е за теб: От 20 - 22. 11. 2015 в Интер Експо Център ще има излижение Бебемания. Може да ти е интересно и полезно Hug

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 12:36 от Flo 51

# 213
Здравейте, сладурки Hug Hug Hug.
Аз да не повлякох крак - темата се е напълнила с негативизъм?
Сад, оправяй се по-бързо.
Фло, стискаме палци за твойто гадже Praynig.
Кой празнуваше? Толкова сте писали, че не запомних. Всички да сте живи и здрави и само хубави моменти ви пожелавам Hug. Лунно цветенце, ти си била! Още веднъж, поздрави bouquet
За съжаление моето лошо настроение май предизвика и лоши неща - вчера набързо прибраха свекървата в болницата и то в интензивното. Изкараха ми акъла. Всъщност я вкарали там, за да наблюдават по-сериозно. Иначе проблемът не е открит навреме и сега май ще и предстои сериозна операция. Ще видим какво ще стане. За съжаление при мен нещата са и сам воинът е воин. Аз останах назад в списъка на докторите - отлагам си прегледа на очите, отлагам си втория консулт с гинеколог и така.
За съжаление никой не се замисля за значимостта на армията и МВР. Само при нужда се сещат.
Оставям ви. Довечера ако мога ще се включа. Дано при всички изгрее слънце, така, както пече навън.
Прегръщам ви Hug Hug Hug Hug

# 214
  • Разпиляна във въображението
Чудя им се на управляващите, не ги ли е страх да гневят мъжете с пагони, в които е оръжието. и на народа.

Разбира се, че не ги е страх. Питах ММ от какво има нужда армията и той като започна едно изброяване. Та чак до ремъците за оръжието. Армията няма Министър на място, а някакъв земеделец, който изглежда като истинска подлога. Всички са в поза партер пред Борисов, който държи цялата власт. Щом той не пусне - значи няма да пусне. Не се ли беше заканил нещо подобно? Истински реформи до момента не съм видяла. Нито оптимизиране на структури, нито видими резултати където и да е. Политиците в момента само пробват и ако успеят да прокарат нещо без знанието ни - идеално. Ако не - дават заден "за наше добро". Москов ще ми взима отпечатъците за болницата! Моля? Ти какъв си бе! Виж си пробойните, виж си системата. Имаше изследване, че над 3 млрд. лв. потъват в джобовете на лекарското съсловие, или тези свързани с тях. 3 млрд лв. на черно! Ами съда? Как не излязоха с анализ защо почти няма потвърдени присъди на висши чиновници и известни фигури, а всичко се връща по n-пъти на няколко инстанции и накрая - невинен. Преди години един адвокат каза, че и студент по право може да осъди Цветанов, за това, че прочете някакви документи в НС и по този начин урони престижа на лекари и ги изкара убийци. Обаче никой не го съди. Очевидно съдът се справя идеално, щом получиха 45 млн. лв. повече. Ние ще сме правили вноски за нови изстребители, за кораби и ... до там. Аз за сухопътните сили нищо не чух.

Боже, колко ме е яд #2gunfire

Дафинов лист, дано всичко се оправи Praynig

# 215
Ето и сега по канал 3 върви брифинг за соц.пакети и нашия министър го няма....

# 216
  • Пловдив

Сигурно подписва договор за сътрудничество с армията на о-в Тамбукту.  Mr. Green
Дреме му на новия перчем за социалните придобивки на когото и да е било.

# 217
Момичета, чета тук и навсякъде всичко изписано за армия и полиция и не мога да се побера в кожата си. Как тези идиоти управници не разбраха, че без тези структури няма държава. С всяка изминала минута се убеждавам , колко глупава съм била, като съм вярвала, че и в БГ може да се живее добре. Тук тъкмо глътнеш малко въздух и се намери някоя умна глава да те довърши. Винаги съм си мислила и съм настоявала да останем и да се борим в БГ, но явно наистина единственото спасение е терминал 2.

# 218
  • Пловдив
animal037
Привет момичета Hug
Препускам на бегом през темите, които съм изпуснала - намерих малко време и цоп при вас Hug

Ще се опитам да ви следя, че последните няколко месеца нещо съвсем ми куца организацията hahaha

# 219

Ама защо да е там?  #Crazy Той кога е бил навреме там, където е трябвало и кога е бил информиран навреме?!? Спомням си, не беше твърде отдавна, като се разрази една истерия, че САЩ стоварвали техника и жива сила на наша територия /е, тогава се оказа, че е само учение, планирано преди месеци  Simple Smile, но разни медии и самозвани политически сили се постараха да насадят огромно напрежение в хората/. Та тогава се сещам, журналистите го питаха по тази тема и той каза, че не е уведомен, никой не му се бил обадил  #Crazy А хората вече бяха тук и си провеждаха учението.....Какво да очакваме от такъв министър? Че ще си защити хората? А дано....

# 220
  • Разпиляна във въображението
Човекът заяви, че ще се наемат хора.

# 221
Добър вечер и от мен... само вчера не съм влизала, мноого натоварен и изнервящ ден беше вчера.. (всеки си прави каквото си иска в тая държава... омръзна ми направо.. да се съобразявам с всичко и всички..)  и не мога да смогна да ви изчета.. Simple Smile Simple Smile
Виждам, че сте коментирали сериозната тема.. подкрепям мненията ви напълно.. няма държава без полиция и военни, ноо... ние май отдавна сме я загубили тази Държава..  Sad

Честит рожден ден на нашата рожденичка на патерица с малко закъснение! Много здраве, щастие и поводи за усмивки и положителни емоции... Simple Smile  bouquet bouquet
Хайде лека вечер от мен за сега..  Hug Hug

# 222
Момичета, благодаря ви за поздравите. Аз винаги празнувам по една седмица рождения си ден - в къщи, с приятелки, с колегите и пак с приятелки. Сега ми остана да го отпразнувам и с вас. Wink Wink Wink
И в къщи се вълнуваме за орязването на социалните придобивки на военнослужещите. Как са ги приели промените тихомълком и то точно след изборите. Но ние всички сме виновни. Търпим всичко....
ФЛО, за кръводарител ме пиши и мен. Имам 0- кръвна група.
Момичета иска ми се да завърша с нещо позитивно. Може би златната и красива есен ще успее да разсее нашите тъжни мисли.
Лека нощ....

# 223
Добър вечер! Като гледам става страшно - полицаите излязоха на протест. Дано се разрешат по-бързо проблемите Praynig.
Аз се върнах от болницата - утре я изписват, но операцията няма да се размине. Това е тежка операция, тя е възрастна и дано мине добре Praynig
Фло, познай, и на нас ще ни искат да дарим кръв. И сега стана тя една ooooh! Никой от нас не става за кръводарител. Казаха ми направо - ромите чакат отвън. Как така те са добри кръводарители? Изследва ли ги някой?
Ами това е от мен. Желая ви лека нощ, въпреки всичко sleepuu

# 224
  • Пловдив
Полицаите са на улицата, ММ и брат ми казват, че в поделенията ври и кипи. Хората са настръхнали. Този път няма да търпят. Само преди няколко месеца трябваше да преглътнат промените с пенсионната реформа. Нали уж казаха, че повече нищо няма да пипат?

А като чета коментарите под всякакви статии в нета, ми идва да вия. Журналистите и управляващите направиха така, че хората да не уважават полиция и военни, всички плюят по тях, а никой не си дава сметка каква работа вършат всички тези, които са на улицата.  #Cussing out

Миналия месец след един наряд ММ сподели как войниците след два часа на пост в дъжда се прибират подгизнали. Имат дъждобрани до коленете и всичката дъждовна вода се стича в кубинките им. Няма къде да се скрият, нито на завет, нито на суша, понеже не знам си там какви помещения били заключени. Вечно има болни. Няма транспорт за тях за странните им 12 часови дежурства, парите за храна са орязани. И като знам какви заплати взимат, се чудя как все още някой се навива да стане кадрови войник.

dafinov list, дано всичко се разреши по възможно най-добрия начин.

Общи условия

Активация на акаунт