Любители на Котки Тема 99

• 36 706
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Тина

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 22:37 от Beba74

# 421
Беба, редактирай преден пост, моля не пускай няколко поредни, в които няма нищо. Албумът няма как да се види, защото е личен. Копираш грешния адрес на снимката, но нацели правилните скоби, преди да изтриеш поста.

# 422
  • София
Значи, копираш с десен бутон УРС на страницата. После вмъкваш в "вмъкни изображения" 2-я бутон на 2-я ред. Peace

# 423
Значи, копираш с десен бутон УРС на страницата. После вмъкваш в "вмъкни изображения" 2-я бутон на 2-я ред. Peace
Така го направих, но явно нещо не е на ред. Не позволява и да го изтрия. Ще пробвам по- късно

# 424
Трябва да копираш адреса на снимката, не на страницата. Цъкаш десен бутон на самата снимка и копираш от там адреса.

# 425
  • София
Трябва да копираш адреса на снимката, не на страницата. Цъкаш десен бутон на самата снимка и копираш от там адреса.
Peace

# 426
Ей, стана най-накрая, но си заслужаваше. Страхотна сивушка. Simple Smile

# 427
Ей, стана най-накрая, но си заслужаваше. Страхотна сивушка. Simple Smile
Благодаря ви за търпението  newsm10

# 428
  • София
Beba  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 429
Страхотно котенце. Само за гушкане  Hug

# 430
  • София и Морето от време на време
ТИНЧЕ, направо се чувствам виновна, че не взимам рижото...
Ама, ще устискам. Sad Имам други планове. А и пред моя вход, едно малко като твоя Чочо... Sad

Ер ти пък - чак виновна ... Ама губиш  Whistling - невероятна е. Направо не знам как ще я дам. Ама трябва, няма да направя като миналата година - поискаха я малката след около месец у дома и аз не я дадох ... Та сега - 4 котки ...
Като ходим при тая приятелка направо ще я занеса - ако я вземе - вземе, ако не - ще си я приберем ...
Сега ми спи свита на кравайче на гърдите с глава на сърцето ...

# 431
# 432
Здравейте,
Аз писах преди няколко дни за съвет за неочаквания нов член на семейството, с който се сдобих.
Показвам ви снимки от като го взех и сега.
http://shirley123.snimka.bg/animals/rijko.880309.36254160

Позаглади се и мисля, че вече е красавец.  Simple Smile С големия в началото много се съскаха, но по ваш съвет започнах помалко да ги събирам. Отделям внимание на всеки поотделно и мисля, че се успокоиха и сега са в добри отношения. Малкият се плаши да остава с големия насаме, иска да играе, но като се борят, мисля, че го боли хернията. Затова през повечето време ги държа отделени поне докато малкият се оправи.
Ветеринарката е много добра и мила, но като видя голямата херния чак се уплаши как ще я затвори. Някой имал ли е случай с коте с голяма херния? Дали може да се оправи с тази операция?

# 433
Цвета, за хернията не мога да помогна, но котките ти много ми харесаха.

# 434
И аз не мога да помогна с хернията, но щом е голяма е хубаво да се оперира. А ако ветеринарката се е уплашила, може би е по-добре да се обърнеш към по-опитен и доказал се ветеринар, който ще е имал подобни случаи и преди. На 1 стр. има бял списък с ветеринари по градове, а и тук в темата винаги можеш да попиташ Hug

Общи условия

Активация на акаунт