Любители на Котки Тема 99

• 36 730
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Преди малко наш котьо демонстрира нови висоти в катераческото майсторство. Катерушка му беше гардероба, който се вижда зад вратата на горната снимка. Напъха се в главното отделение и по дрехите на закачалки се изкатери до надстройката. Там пак по купчината дрехи се опита да стигне до пролуката под тавана. Отдавна си я е мераклисал и даже веднъж скочи там от вратата Crazy Висейки успя да си напъха само главата и да посъбере малко прахоляк. Тоя път обаче дрехите го предадоха и и се парашутира с няколко от тях на земята. Mr. Green

# 541
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
amy_nka , според мен на котето спешно трябва да му се направят вливания от вет. В домашни условия най-простото, което можеш да направиш е да купиш от човешка аптека 1 прахче Хидратин алфа. Под 50 стотинки е. Разтваряш го във водичка, както е указано на опаковката и даваш тази водичка на котето. Ако няма сили да пие самичко, можеш да му дадеш със спринцовка в устичката. След като е толкова малко, би трябвало и така го храниш с мляко, но не обикновено прясно, а от адаптираните за бебета, пък най-добре такова за котета. Продава се от ветове и по ветеринарни аптеки.
Пиши какво става. Peace

# 542
А, на два месеца може и храна да си хапва, Лъки поне още на 6 седмици си ядеше нормална храна, но специално обзеводняването е страшно опасно за малки котета, много бързо става фатално.

# 543
  • София
   hahaha

Днес в един зоомагазин имаше 3 британчета. Едното месеше върху гърба на братчето си все едно му прави масаж, а едновременно с това му хапеше и ушите.  Grinning

# 544
 Simple Smile Това коте е много смешно! Домашните май ги е страх от всичко, което би трябвало да ловят и да ядат. Laughing
Аз пък видях в центъра една обява за изгубено порче със снимка и награда. Всеки с кахърите си.

# 545
Малеее, какъв катерач.  Simple Smile Много е готин!

Мъртока никога не се е качвал така по вратите. Само на гардероба и стига.  Mr. Green

Ей го на в новото му легло:

Сладур! Heart Eyes

# 546
Една мила картинка от нет-а: https://www.facebook.com/video.php?v=10152969604814077  Heart Eyes

# 547
Разтопих се Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мъртока е много красив, само пиленцата му липсват в кошничката hahaha

# 548
Лесно ви е на вас, мен ме месят само преди да ме...опънат Laughing Всяка вечер под график, аз се завивам с одеалото, идват да ме месят и... Embarassed Joy
Joy Как ме разсмя само!

Защо ме търсиш?, много ми хареса сивия котарак! Красавец!

...
Побъркали са се да лежат отгоре ми или встрани, но плътно до мен. Даже едновременно. Помощ.  Mr. Green
...
Следващия път пусни и една снимка на тази мила гледка Simple Smile  Hug

Имам нови снимки на Стейси
Скрит текст:
Котешко селфи Simple Smile

Отпред ...

... и отзад Simple Smile

# 549
Ще взема да направя клипче някой път на вечерните "ласки" на Лъки Joy

# 550
mlv твоят котак много ме зарадва. Жив, непослушен и игрив, при това много хубав. Много, много дълго да ви радва.

# 551
  • Варна
Петък, майка Simple Smile

# 552
Ох, чело коте книжки и се уморило Joy Намачкай ѝ корема от мен, че няма да спя иначе тая нощ Joy

# 553
Не мога на днешния петък 13-ти да не ви пусна един черен котак.

# 554
  • София
Ама и ноктета Mr. Green
Kalinass Hug трябва да го снимам как наднича в лампиона покатерен на раменете и главата на ММ. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт