Любители на Котки Тема 99

• 36 734
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Стейси всякак е хубава-и отпред, и отзад, и отгоре, и отдолу.  Laughing   Hug
Прекрасни маци си имаме! Благодаря, че показвате!  HugИ вярно-днес е денят на черните котета.  Party

...
Побъркали са се да лежат отгоре ми или встрани, но плътно до мен. Даже едновременно. Помощ.  Mr. Green
...
Следващия път пусни и една снимка на тази мила гледка Simple Smile  Hug

Аз веднага мога да пусна, но ще ги изтрия след малко......
 Grinning

При по-сполучливи снимки, ще покажа пак идилията.  Grinning

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 21:16 от Стейси Грей

# 556
  • Варна
Душите пухкави, как са те налазили само Simple Smile
Като гледам вашите снимки май само ний са излагаме тука Simple Smile

# 557
Три. Нали?

# 558
  • Варна
Да. На гърдите ми е Женя, в краката-Магито, а под мишницата-Мила.
Общо около 14 кг "тегло тегля", поне по веднъж-дваж на ден.  Joy
Поотделно-по-често.

# 559
  • Варна
Женя голям кот ...

# 560
Не мога на днешния петък 13-ти да не ви пусна един черен котак.

И аз по повод петък 13-ти. Въпреки, че снимката е от мината седмица

Аз затова все разправям, че тук, в П-в, има свръх популация на котки. Брат ми когато идва от С-я все му прави впечатление. "Накъдето и да погледнеш виждаш поне една"

Стейси, и нощем ли така те душат или всяка си намира различно място?

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 21:10 от Защо ме търсиш?

# 561
  • Варна
Стейси, и нощем ли така те душат или всяка си намира различно място?
Не. Магито спи в детската стая с детето, а Женя и Мила-наоколо, която където реши.
Но не отгоре ми.  Laughing
Обаче съм под око-а стана за малко и веднага пускат потеря след мен.

Ооо, черни маци! Давайте още!

Около 6,5 кг е. Женска котка с мъжки размери ми е тя.  Laughing

Защо ме търсиш, и във Варна е много голяма популацията на котки. Че и тези дни все малки котенца засичам, пък нали зима идва.  Sad

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 21:15 от Стейси Грей

# 562
Стейси, големи сладури сте  Heart Eyes
На Мърточко, Пиратя, Късметка, Стейси,черното бижу  и другите котьовци  пращам мнооого целувки Heart Eyes
Най-вероятно следващата седмица ще кастрираме Анаис. Притеснявам се, дано всичко бъде наред.

# 563
  • София
Много котки има там където има малко улични кучета. Поне моите впечатления са такива. Едно лято минахме за два дни през Търново - на всеки дувар котка, че и две. За целия престой само едно куче - кротко, чипирано.
Ето го пак мачо-катерачо
Скрит текст:

.
Ако някой ме светне къде да кача клипче, та после да го постна тука, ще го видите и как се катери по гардероба.

# 564
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еййй, изпуснала съм снимката на Стейси обградена от котки, язък!

mlv , ако искаш да вградиш клипче в пост, трябва да имаш регистрация в Ютюб или Вбокс, където да качиш клипа в канала си. После взимаш адреса на клипа от там и го слагаш между скобите, които се появяват при натискане на първата иконка от втория ред при прозореца за писане.
При качване на клипчето в други сайтове - фейсбук, туитър, инстаграм и т.н. не можеш да го вградиш в пост тук, а само да дадеш линк към него. Peace

# 565
  • Варна
Предколедна фотосесия Simple Smile

# 566
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прелест!  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама бива ли да я пускаш баш преди лягане! Няма да мога да мигна от мерак по тоз тумбак с къдрави гащички. Crazy Laughing

# 567
Ох, какво пухкаво тумбаче и какви бели чорапки Heart Eyes Късметчето е като захарен памук  Crazy

# 568
  • София
Еййй, изпуснала съм снимката на Стейси обградена от котки, язък!

mlv , ако искаш да вградиш клипче в пост, трябва да имаш регистрация в Ютюб или Вбокс, където да качиш клипа в канала си. После взимаш адреса на клипа от там и го слагаш между скобите, които се появяват при натискане на първата иконка от втория ред при прозореца за писане.
При качване на клипчето в други сайтове - фейсбук, туитър, инстаграм и т.н. не можеш да го вградиш в пост тук, а само да дадеш линк към него. Peace
Hug
Има и друг проблем - като пусна клипчето на компа излиза завъртяно на 90о. Плеъра ми може да го завърти, но не мога да го запазя завъртяно newsm78 Ще пробвам във Vbox-a, да видя как ще се качи.

# 569
  • София
Успях най-накрая. Ето го дивака
Скрит текст:

Grinning

Общи условия

Активация на акаунт